„Să fie într-un ceas bun!” De Crăciun, rugbystul Adrian Apostol i-a cerut mâna iubitei sale, Bianca Deacu (galerie foto)

Rugbystul constănţean Adrian Marian Apostol, fost la RCJ Farul, iar în prezent la CSM Ştiinţa Baia Mare, i-a oferit inelul de logodnă jumătăţii sale, Bianca Daniela Deacu. Internaţional al României, Adrian este din Nicolae Bălcescu, iar emoţionatul eveniment s-a petrecut chiar de Crăciun, la Hârşova, oraşul natal al Biancăi.

Adrian şi Bianca formează un cuplu de trei ani. S-au cunoscut la Constanţa, la o petrecere, iar de atunci zilele le sunt pline de fericire că se au unul pe celălalt şi că alcătuiesc un suflet pereche. Tânăra nu a practicat sportul, fiind absolventă a Facultăţii de Litere (secţia engleză - italiană) de la Universitatea „Ovidius” din Constanţa. Bianca a devenit însă un mare fan al rugby-ului şi suporterul numărul unu al lui Adrian. Rugbystul de 25 de ani a dorit ca momentul în care îi va cere mâna iubitei sale să fie unul special, astfel că i-a oferit inelul de logodnă într-o zi de mare însemnătate, cea de Crăciun. Adrian a ţinut secret planul său, aşa că Bianca şi părinţii săi au avut parte de o surpriză atunci când, în familie, la Hârşova, tânărul a întrebat-o pe aleasa inimii sale dacă vrea să-i fie soţie.

Un „Da!” din adâncul inimii

„Surpriza a fost totală, dar plăcută“, a dezvăluit sportivul. Primul răspuns al Biancăi a fost „Nu”, însă era doar o glumă, pentru că imediat a veni un „Da!”, din adâncul inimii sale şi cu toată dragostea pe care i-o poartă lui Adrian. Părinţii Biancăi au fost şi ei încercaţi de o mare emoţie. „Au fost de acord, spunându-ne că, dacă noi ne iubim, ei nu au nimic împotrivă şi ne vor acorda tot sprijinul lor“, a dezvăluit sportivul.

„Mult noroc şi fericire!”

„Azi, 25.12.2015, vreau să le mulţumesc domnului Deacu Marian şi doamnei Leontina Deacu pentru că mi-au încredinţat mâna fiicei lor, Bianca Deacu”, a fost mesajul postat pe Facebook de rugbyst, textul însoţind o fotografie de la eveniment. Vestea a fost primită imediat cu mare bucurie de rudele şi prietenii tinerilor îndrăgostiţi, care s-au grăbit să-i felicite. „Să fie într-un ceas bun! Felicitări!”, „Doamne ajută, sănătate maximă să aveţi!”, „Casă de piatră încă de pe acum!”, „Felicitări! Multă dragoste şi respect vă doresc!”, „Felicitări, copilaşi!”, „Mult noroc şi fericire!”, „Felicitări, mă bucur mult pentru voi!”, „Felicitări. Din câte ştiu, eşti constănţean de-al meu. Şi eu tot cu rugby-ul am ajuns aici, în Maramureş, unde am şi rămas”, „Bravo, boss, să-ţi fie de bine!”, „Bine, văruuuuu!”, „Doamne ajută! Să aveţi viaţă lungă împreună şi să vă bucuraţi de fiecare clipă minunată a vieţii!” sau „Să fiţi fericiţi şi să vă iubiţi toată viaţa, dragii mei nepoţi! Felicitări!”, au fost câteva dintre mesaje. Cununia civilă va avea loc în acest an, iar ceremonialul religios şi petrecerea se vor desfăşura în 2017.

Vicecampion al României şi marcator la Mondiale

Adrian Apostol a început rugby-ul la 13 ani, la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanţa, primul său antrenor fiind Dumitru Bucur. După ce a încheiat junioratul, a trecut la RCJ Farul Constanţa, unde a evoluat şase ani, remarcându-se ca o aripă de mare valoare. Evoluţiile sale deosebite i-au adus şi prezenţa la echipa naţională a României, cu care a participat la două Campionate Mondiale, cel din 2011 (din Noua Zeelandă) şi cel de anul trecut, din Anglia. La întrecerea din Albion, a fost titular în meciurile cu Irlanda şi Franţa şi rezervă (intrând în joc pe parcurs) în confruntările contra Canadei şi Italiei, în ultima dispută marcând două eseuri. Cu Farul, Adrian Apostol a cucerit o medalie de argint şi două de bronz, iar, după ce echipa constănţeană s-a retras din campionat, în primăvara lui 2015, a ajuns la CSM Ştiinţa Baia Mare, cu care, tot anul trecut, a devenit vicecampion al României.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 26 august 2019

27 Aug 2019 1457

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 02 august 2019

06 Aug 2019 1195

Costică Z. Buştiuc - profesor, scriitor şi teolog

03 Jul 2019 1340

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 7 iunie 2019

10 Jun 2019 957

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 23 august 2018

24 Aug 2018 1203

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 20 iulie 2018

23 Jul 2018 1463

A cântat „Frumoasa mea“ pentru recuperarea miresei Rugbystul Adrian Apostol s-a căsătorit la Constanţa cu Bianca Deacu (galerie foto + video)

17 Nov 2017 8370

Delegaţia LMP la Parlamentul României. Dan Albu-preşedintele LMP Am obţinut o mărire a soldei cu 15%, modificarea cuantumului chiriei şi multe altele

13 Jun 2017 7862

HC Farul Constanţa s-a calificat în semifinalele Campionatului Naţional

11 May 2017 2922

Constanța. Reuniunea a două asociații militare partenere Obiective-plata orelor suplimentare, compensații pentru chirie, statutul cadrelor militare etc

02 Apr 2017 6880

Încătuşaţi de DIICOT pentru trafic de droguri de risc

26 Oct 2016 1655

Primarul din Jilava, condamnat definitiv la cinci ani și zece luni închisoare!

14 Jul 2016 1112

Ministrul Sănătăţii nu a putut să ajungă la Constanţa. A trimis un secretar de stat în locul lui (galerie foto)

18 Mar 2016 1762

România - Rusia Adrian Apostol şi Sabin Strătilă, din Constanţa, convocaţi din nou la echipa naţională

26 Feb 2016 2187

Sabin Strătilă, pe banca de rezerve Rugbystul Adrian Apostol, din Constanţa, e titular în meciul Spania - România (galerie foto)

13 Feb 2016 2550