„Să fie sănătoşi şi norocoşi!“ Fericire la dublu! Vlad Neagu, fostul portar de la Farul Constanţa, tată de gemeni

 

Fericire în familia lui Vlad Neagu, fost portar al FC Farul şi al SSC Farul, care a devenit tată. Iar fericirea e la puterea a doua, pentru că Anamaria, soţia lui Vlad, a născut gemeni!
Fericiţii părinţi au băieţi, care au venit pe lume pe finalul anului trecut, pe 24 decembrie, în Ajun de Crăciun! Cei doi flăcăiaşi vor primi prenumele Raul Cristian, respectiv Dominic Ioan. Vlad şi Anamaria s-a căsătorit pe 1 iulie 2017, la Constanţa, iar acum au cunoscut cel mai frumos sentiment, acela de a fi părinte.
 

„Ce Crăciun bogat a fost la tine!“

 
Vestea i-a bucurat nespus şi pe apropiaţii lor, care s-au întrecut în felicitări. „Să fie sănătoşi şi norocoşi! Să vă aducă numai bucurii!“, „Felicitări, să fie binecuvântaţi!“, „Ce Crăciun bogat a fost la tine! Felicitări! Să creşteţi frumoşi şi sănătoşi! Abia aştept să o văd pe Elena Neagu cu ei în braţe!“, „Foarte frumoşi! Să vă trăiască, să fie sănătoşi şi să vă bucuraţi împreună de cele mai frumoase momente!“, „Doi îngeraşi!“, „La mulţi ani, multă sănătate şi bucurii alături de cei doi flăcăi!“, „Să vă trăiască, Vladi, să fie sănătoşi! Și numele sunt foarte frumoase!“, „Mă bucur mult pentru voi!“, „La mulţi ani fericiţi, cu bucurii şi sănătate împreună!“ sau „Să crească mari şi voinici! Să vă bucuraţi de creşterea lor!“, au fost câteva dintre mesaje.   
 

Apreciat de fani    

 
Crescut în centrul de copii şi juniori al FC Farul, Vlad Neagu (acum, în vârstă de 29 de ani) a jucat apoi şi la prima echipă (nerapucând însă şi să debuteze în Liga 1), dar şi la SSC Farul (formaţia creată de suporteri pentru a ţine în viaţă spiritul farist, după falimentul FC Farul) sau Callatis Mangalia. Apreciat în mod deosebit de fanii „marinarilor“ pentru devotamentul său, Vlad a fost cooptat, pentru o scurtă perioadă, şi în staff-ul de conducere al SSC Farul, în august 2018, ca asistent manager. Totodată, fostul goalkeeper s-a ocupat atunci şi de antrenarea portarilor formaţiei, până când a desemnată o persoană în acest sens.
 

Campion naţional cu juniorii A de la Farul

 
În anul 2008, cu Gică Butoiu antrenor, juniorii A de la FC Farul au cucerit titlul naţional (după o pauză de 45 de ani), dispunând în finală, la Constanţa, de Şcoala de Fotbal Marius Lăcătuş, cu 2-0 (D. Forminte 11, Şt. Sandu 90+1). În lot au figurat doar cinci jucători născuţi în anul 1989 (Ţarălungă, Pascale, Călin, Calagi şi Al. Grigoraş), restul fiind cu un an mai mici, născuţi în 1990. Echipa din finală a fost: Vlad Neagu - Cristian Ţarălungă, Răzvan Pascale, Cristian Lăzărescu, Radu Dragomir (min. 90+4 Dumitru Grosu) - Alexandru Grigoraş (min. 90+2 Ionuţ Sandu), Ionuţ Călin (cpt.), Calagi Dincă (min. 90+1 Răzvan Burhală), Bogdan Evdochim - Ştefan Sandu, Dragoş Forminte (min. 82 Anastasis Angelis). Din lot au mai făcut parte Lucian Prodan (portar) şi Cristian Ciocicu (atacant).
 
Sursa foto: Facebook (Vlad Neagu, FC Farul Constanța)
 
Citeşte şi:
 
Constanţa Membri ai grupului ultras farist „Baricada 2009“ şi Vlad Neagu le-au dus cadouri copiilor cu nevoi speciale

Foşti componenţi ai grupei 1990 de la FC Farul, reuniţi cu ocazia unui eveniment festiv (galerie foto)


Meciul cu CS Baloteşti se joacă la Techirghiol, fără spectatori Vlad Neagu, cooptat în staff-ul de conducere al SSC Farul

Jurnal de vacanţă. „Impresionantă cultura mayaşă!“ Vlad Neagu, fotbalist la SSC Farul, şi-a petrecut luna de miere în Mexic (galerie foto)

La Tg. Jiu, portarul Farului a fost aproape de o nouă accidentare gravă „De acum înainte, să staţi cu o lumânare aprinsă când voi mai juca!”

Portarul Farului este „băiat rău“ Fotbalistul Vlad Neagu a început filmările la producţia „Hidden Games“ (galerie foto)

Tom Cruise de Constanţa joacă la Farul Fotbalistul Vlad Neagu va fi actor într-un film cu arme, droguri şi mafioţi (galerie foto)

O perioadă, au stat într-o magazie Mănuşile portarului lui Chelsea au ajuns la Viişoara de Constanţa (galerie foto)

Aduce cu Tom Cruise din „Top Gun” Portarul Farului s-a făcut pilot de vânătoare (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.