„Să fiţi fericiţi toată viaţa!“ Rugbystul Ionuţ Prodan şi Daniela Olescu au spus „Da!“ într-un cadru special din Mamaia Nord (galerie foto)

Ionuţ Prodan, rugbyst la vicecampioana Diviziei Naţionale de seniori, CS Năvodari, şi Daniela Georgiana Olescu au devenit soţ şi soţie, oficializând o frumoasă poveste de dragoste, născută în urmă cu zece ani
  
Ionuţ şi Daniela sunt din Năvodari, iar evenimentul nunţii a fost unul special. Cununia civilă s-a desfăşurat într-un cadru de vis, pe pontonul unui complex hotelier din Mamaia Nord, ceremonialul religios a avut loc la Biserica „Sf. Mare Mucenic Mina“ din Constanţa, iar apoi tinerii căsătoriţi şi invitaţii lor, în jur de 200, au petrecut ca-n filme la un cunoscut restaurant din Constanţa.
 
Lui Ionuţ i-au fost alături în acest moment important din viaţa sa şi colegi de la CS Năvodari, precum Alexandru Trandafir, Daniel Bejan, Ionuţ Puişoru, dar şi Claudiu Popescu, fost la formaţia din Năvodari. De la nuntă nu au lipsit nici reprezentanţi ai salvamarilor, acolo unde Ionuţ, dar şi fratele său geamăn, Marius, au activat o perioadă în anii trecuţi. „A fost foarte frumos. Ne bucurăm că toţi invitaţii noştri s-au simţit foarte bine şi s-au distrat pe cinste. Le mulţumim tuturor pentru prezenţă!“, a declarat mirele.

Cununaţi de Loredana şi Mihai Fiţa

La nuntă, atmosfera a fost însufleţită de formaţia „Tineret“, iar tinerii căsătoriţi au fost aplaudaţi îndelung pentru evoluţia lor de la dansul mirilor, pe melodia „I want to spend my lifetime loving you“ (Marc Anthony, Tina Arena), prezentă şi în filmul „Masca lui Zorro“. La miezul nopţii, conform tradiţiei, mireasa a căzut în mâinile hoţilor (prieteni de-ai tinerilor căsătoriţi), iar ca să o primească înapoi, Ionuţ a trebuit să-i facă o declaraţie de dragoste alesei inimii sale. Noua familie Prodan a fost cununată de Mihai şi Loredana Fiţa, prieteni foarte buni de-ai lor, încă din copilărie.

„Casă de piatră şi viaţă lungă împreună!“

Evenimentul emoţionant din viaţa lui Ionuţ şi a Danielei i-a bucurat şi pe apropiaţii acestora, care s-au grăbit cu felicitările. „Casă de piatră şi viaţă lungă împreună!“, „Dani, sunteţi superbi! Vă doresc casă de piatră, fericire, înţelegere, belşug şi armonie! Să vă iubiţi în fiecare zi din ce în ce mai mult!“, „Să fiţi fericiţi toată viaţa!“, „Sănătate multă şi toate cele bune!“, „Doamna Prodan! Mulţi ani înainte, plini de iubire şi fericire!“, „Era timpul! Pupici! Să fiţi fericiţi!“, „Să vă fie de bine, dragilor!“, „O viaţă plină de iubire, bucurii şi multe realizări împreună!“ sau „Casă de piatră, dragii mei! Sunt mândră de voi, sunteţi o familie mare şi aşa să fiţi totdeauna!“, au fost câteva dintre urări. 

Gemenii Prodan îi dau aripi echipei CS Năvodari 

În vârstă de 28 de ani, Ionuţ Prodan a început rugby-ul în anul 2007, la CS Năvodari, cu antrenorii Cornel Suciu şi Cristian Husea. În cei zece ani care au trecut de atunci, Ionuţ a evoluat numai la echipa din Năvodari, sub bagheta aceloraşi tehnicieni Suciu şi Husea. Ionuţ e mai mare cu două ore decât fratele său geamăn şi ambii joacă pe postul de aripă. Au cunoscut toate performanţele echipei CS Năvodari, atât la rugby în 15 (dublă vicecampioană naţională şi medaliată cu bronz), cât şi la rugby în 7 (campioană naţională). În plus, în 2010 au participat cu lotul de salvamari al României la Campionatul Mondial din Egipt, iar locul ocupat la ştafetă a fost patru.

Sursa foto: ema-photo.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Antoneta Prodan, fostul viceprimar de la Castelu, un nou dosar pentru suspendarea ordinului de prefect prin care i-a încetat mandatul la sfârșitul anului trecut

02 Apr 2020 2631

Era sau nu subprefect Ionuţ Done în momentul în care a semnat încetarea mandatului viceprimarului Antoaneta Prodan de la Castelu?

18 Jan 2020 4236

TEATRUL DE STAT CONSTANŢA - PROGRAM SPECTACOLE

23 Apr 2014 3188