Monden

„Să fiţi fericiţi toată viaţa!“ Rugbystul Ionuţ Prodan şi Daniela Olescu au spus „Da!“ într-un cadru special din Mamaia Nord (galerie foto)

Ionuţ Prodan, rugbyst la vicecampioana Diviziei Naţionale de seniori, CS Năvodari, şi Daniela Georgiana Olescu au devenit soţ şi soţie, oficializând o frumoasă poveste de dragoste, născută în urmă cu zece ani
  
Ionuţ şi Daniela sunt din Năvodari, iar evenimentul nunţii a fost unul special. Cununia civilă s-a desfăşurat într-un cadru de vis, pe pontonul unui complex hotelier din Mamaia Nord, ceremonialul religios a avut loc la Biserica „Sf. Mare Mucenic Mina“ din Constanţa, iar apoi tinerii căsătoriţi şi invitaţii lor, în jur de 200, au petrecut ca-n filme la un cunoscut restaurant din Constanţa.
 
Lui Ionuţ i-au fost alături în acest moment important din viaţa sa şi colegi de la CS Năvodari, precum Alexandru Trandafir, Daniel Bejan, Ionuţ Puişoru, dar şi Claudiu Popescu, fost la formaţia din Năvodari. De la nuntă nu au lipsit nici reprezentanţi ai salvamarilor, acolo unde Ionuţ, dar şi fratele său geamăn, Marius, au activat o perioadă în anii trecuţi. „A fost foarte frumos. Ne bucurăm că toţi invitaţii noştri s-au simţit foarte bine şi s-au distrat pe cinste. Le mulţumim tuturor pentru prezenţă!“, a declarat mirele.

Cununaţi de Loredana şi Mihai Fiţa

La nuntă, atmosfera a fost însufleţită de formaţia „Tineret“, iar tinerii căsătoriţi au fost aplaudaţi îndelung pentru evoluţia lor de la dansul mirilor, pe melodia „I want to spend my lifetime loving you“ (Marc Anthony, Tina Arena), prezentă şi în filmul „Masca lui Zorro“. La miezul nopţii, conform tradiţiei, mireasa a căzut în mâinile hoţilor (prieteni de-ai tinerilor căsătoriţi), iar ca să o primească înapoi, Ionuţ a trebuit să-i facă o declaraţie de dragoste alesei inimii sale. Noua familie Prodan a fost cununată de Mihai şi Loredana Fiţa, prieteni foarte buni de-ai lor, încă din copilărie.

„Casă de piatră şi viaţă lungă împreună!“

Evenimentul emoţionant din viaţa lui Ionuţ şi a Danielei i-a bucurat şi pe apropiaţii acestora, care s-au grăbit cu felicitările. „Casă de piatră şi viaţă lungă împreună!“, „Dani, sunteţi superbi! Vă doresc casă de piatră, fericire, înţelegere, belşug şi armonie! Să vă iubiţi în fiecare zi din ce în ce mai mult!“, „Să fiţi fericiţi toată viaţa!“, „Sănătate multă şi toate cele bune!“, „Doamna Prodan! Mulţi ani înainte, plini de iubire şi fericire!“, „Era timpul! Pupici! Să fiţi fericiţi!“, „Să vă fie de bine, dragilor!“, „O viaţă plină de iubire, bucurii şi multe realizări împreună!“ sau „Casă de piatră, dragii mei! Sunt mândră de voi, sunteţi o familie mare şi aşa să fiţi totdeauna!“, au fost câteva dintre urări. 

Gemenii Prodan îi dau aripi echipei CS Năvodari 

În vârstă de 28 de ani, Ionuţ Prodan a început rugby-ul în anul 2007, la CS Năvodari, cu antrenorii Cornel Suciu şi Cristian Husea. În cei zece ani care au trecut de atunci, Ionuţ a evoluat numai la echipa din Năvodari, sub bagheta aceloraşi tehnicieni Suciu şi Husea. Ionuţ e mai mare cu două ore decât fratele său geamăn şi ambii joacă pe postul de aripă. Au cunoscut toate performanţele echipei CS Năvodari, atât la rugby în 15 (dublă vicecampioană naţională şi medaliată cu bronz), cât şi la rugby în 7 (campioană naţională). În plus, în 2010 au participat cu lotul de salvamari al României la Campionatul Mondial din Egipt, iar locul ocupat la ştafetă a fost patru.

Sursa foto: ema-photo.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

TEATRUL DE STAT CONSTANŢA - PROGRAM SPECTACOLE

23 Apr 2014 1563

Titanic Orchestra, în această seară, pe scena Teatrului de Stat Constanţa

15 Feb 2014 1157

Spectacolele de la Teatrul de Stat Constanţa din perioada 25 - 30 ianuarie

20 Jan 2014 2390

Percheziţii la Constanţa „marca” DIICOT Iată lista celor 17 arestaţi

10 Aug 2013 2963

Om al legii condamnat la doi ani pentru ucidere din culpă

04 Dec 2012 1028

Află ce pedeapsă a primit Un ofiţer de la Operaţiuni Speciale Constanţa, condamnat pentru ucidere din culpă

03 Dec 2012 1324

Ionuţ Mitriţă şi Andrei Luduşan - premii speciale la Talent Cup 2012

24 Aug 2012 1246

Ofiţerul de la Operaţiuni Speciale conduce după accidentul mortal

13 Jun 2012 1078

Toţi agresorii poliţiştilor de la Economic, puşi în libertate

20 May 2012 962

Eliberaţi după ce au cotonogit ofiţerii de la Economic

27 Apr 2012 940

Premieră „titanică“ la Teatrul de Stat

23 Apr 2012 1126

Cazul poliţiştilor bătuţi în bar, din nou pe masa procurorilor

23 Apr 2012 831

Lucrătorul Operaţiunilor Speciale Constanţa conduce după accidentul mortal

13 Jan 2012 3018

Tragedie rutieră la Tuzla Lucrător al Operaţiunilor Speciale, trimis în judecată pentru ucidere

12 Dec 2011 1043

Alcoolemia bărbatului ucis în accidentul de la Tuzla

19 Aug 2011 1083

Şi mortul de la Tuzla are vina lui Cum a fost posibil accidentul lucrătorului de la Operaţiuni Speciale Constanţa

18 Aug 2011 1902

„Prospături" în dosarul înşelăciunilor cu îngrăşăminte

27 Nov 2010 1258