„Sănătoase şi frumoase” Căpitanul FC Farul, Florin Pătraşcu, e în culmea fericirii. A devenit tătic (galerie foto)

Apăsătoarea aşteptare a luat sfârşit pentru fotbalistul Florin Pătraşcu şi pentru soţia acestuia, care au devenit părinţi. Ana Maria a născut o fetiţă frumoasă foc, la vederea căreia căpitanul Farului nu şi-a putut înfrâna lacrimile.
 
S-a mărit familia Pătraşcu! Florin (30 de ani) şi Ana-Maria (26 de ani) au fost binecuvântaţi cu o fetiţă (primul lor copil), care va primi prenumele Karina Maria. Bebeluşul a văzut lumina zilei la o maternitate privată din Constanţa şi a avut la naştere 3,255 de kilograme şi 50 de centimetri. Totul a decurs foarte bine, iar atât mămica, cât şi fetiţa se simt excelent.
 
Fundaşul Farului e tare ca o stâncă în teren, însă, în faţa minunii care i-a luminat şi împlinit viaţa, s-a „înmuiat“ şi a devenit „pământean“, dând frâu liber lacrimilor. „Am plâns, când vorbeam la telefon cu cineva nu puteam să îi dau vestea cea mare“, râde Florin.
 
Moştenitoarea familiei Pătraşcu va fi botezată de cei care i-au şi cununat pe Florin şi Ana-Maria, soţii Tudor. Naşul, Claudiu Tudor, a fost coechipier cu Florin la Astra Giurgiu şi la Poli Iaşi. „Înainte de relaţia naş - fin, ne uneşte o strânsă legătură de prietenie. Ne avem ca fraţii“, spune Florin.

Senzaţii şi emoţii unice 

„Şi fetiţa, şi Ana-Maria sunt bine amândouă. Sănătoase şi frumoase. Cred că duminică le dă drumul acasă. Sunt în al nouălea cer. Mă încearcă senzaţii şi emoţii unice, care nu se pot descrie în cuvinte. Trebuie să treci prin ele ca să îţi dai seama ce înseamnă să fii părinte“, a declarat proaspătul tătic. „Căpitanul Farului, Florin Pătraşcu, este tătic. Să-ţi trăiască fetiţa, Făină, să fie sănătoasă şi să vă aducă numai bucurie şi fericire!”, s-a postat pe pagina de Facebook „FC Farul Constanţa 1920“.

„Să vă trăiască prinţesa! O frumuseţe de fetiţă!”  

Evenimentul care i-a umplut de fericire pe tinerii părinţi a adus bucurie şi în rândul rudelor, al prietenilor şi al apropiaţilor celor doi. „Felicitări, tati! Să crească mare şi sănătoasă şi să vă bucuraţi de ea în fiecare secundă a vieţii!”, „Să vă trăiască, vărule! Să fiţi sănătoşi şi să vă bucuraţi unul de altul!”, „Felicitări! Să vă trăiască! Ce mumoasă e! Toată Ana”, „Gata, frate, eşti şi tu tătic!”, „Să vă bucuraţi de ea şi să mai faceţi şi un băiat!”, „Bun venit, Karina Maria!”, „Să vă trăiască prinţesa! O frumuseţe de fetiţă!”, „Iubita mea mică şi frumoasă! Să creşti mare şi sănătoasă alături de părinţi şi de bunici! Te iubesc naşii mult!”, „Să vă trăiască, Făină!”, „Tăticule, să fii sănătos!”, „Iuhu! Bucurie! Abia aştept să o cunosc!”, „Multă sănătate şi să fiţi fericiţi! Oradea nu te-a uitat!”, „Felicitări! Să vă trăiască şi să vă bucuraţi de minunea asta mică!” sau „Să-mi trăiască nora! Să fiţi fericiţi şi sănătoşi!”, au fost câteva dintre mesajele de felicitare.

Braşoveanul stabilit la Constanţa 

Născut la Braşov, Florin Pătraşcu a devenit, practic, constănţean, ataşându-se de oraşul de la malul mării, unde s-a stabilit şi s-a căsătorit, în urmă cu patru ani, cu Ana-Maria, fiică a locului. Formaţia constănţeană i-a rămas în suflet fundaşului, după ce la Farul a debutat în prima ligă şi a cunoscut multe momente frumoase. Florin şi Ana-Maria, care e medic dentist, s-au cunoscut într-un grup de prieteni. După o relaţie de trei ani, au devenit soţ şi soţie, rostind „Da!“ în faţa ofiţerului de stare civilă pe 20 mai 2012, la Constanţa.

A jucat contra legendei Francesco Totti 

La scurtă vreme după nuntă, pe 14 iulie 2012, Florin a disputat, în Italia, un amical de gală, contra celebrei AS Roma. Florin se transferase de la Astra la CS Tr. Severin, echipă care, fiind în pregătire în Italia, a susţinut o partidă cu Roma. Pătraşcu a fost titular, ca mijlocaş în faţa apărării, în sistemul 4-1-4-1, şi a jucat tot meciul, printre cei cu care s-a confruntat aflându-se inclusiv Francesco Totti, legenda clubului roman! Echipa din capitala Italiei a câştigat cu 2-0 (Burdisso 42, Lopez 65), iar antrenorul Zdenek Zeman a folosit jucătorii: Lobonţ (46 Stekelenburg) - Rosi (55 Lucca), Burdisso, Heinze, Taddei - Pizarro (63 Verre), Florenzi (46 Perrotta), Pjanic (55 Marquinho) - Lamela (46 Lopez), Osvaldo (55 Borriello), Totti (37 Bojan).

Al doilea căpitan la CSU Craiova 

Sosit la Farul în 2007, de la FC Bihor, fotbalistul de 1,84 m, care joacă fundaş central sau mijlocaş la închidere, a evoluat la Constanţa între 2007 şi 2009 şi în sezonul 2009/2010, după care s-a întors din iarna lui 2015. A debutat în prima divizie pe 12 august 2007. Celelalte echipe din cariera sa de până acum, în afară de FC Bihor, Farul şi CS Tr. Severin, au fost Delta Tulcea, Astra, Poli Iaşi, CS Mioveni, CSU Craiova şi Săgeata Năvodari. La echipa din Bănie era al doilea căpitan (după Pleşan), având o contribuţie însemnată, din teren, la promovarea în Liga 1.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fost căpitan la Farul Constanța, un tătic mândru! Fiica lui Florin Pătrașcu, premiantă la Concursul Național de Talente (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 2079

Falși jurnaliști, cercetați la Constanța, pentru șantaj! Oficial de la anchetatori

21 Feb 2024 620

LISTĂ 17 judecători cer să fie eliberați din funcție prin pensionare! Iată cine sunt

14 Nov 2023 1119

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 15 septembrie 2021

16 Sep 2021 2678

Constanța. Bucurie dublă Florin Pătrașcu și Florin Nicola și-au serbat în aceeași zi onomastica, dar și ziua de naștere (galerie foto)

13 Apr 2020 4310

„Prietenie adevărată! Farul, o generaţie care continuă“ Au reunit echipa. Foşti fotbalişti de la FC Farul, din nou împreună

23 Nov 2018 4467

„Om şi fotbalist deosebit“ Un fost căpitan al „marinarilor“ va da simbolic startul meciului SSC Farul - Sportul Chiscani

25 May 2018 4075

Trofeul „Liga Old Boys Constanța“ se joacă în acest weekend în Sala Sporturilor

30 Mar 2018 3612

Florin Pătraşcu, fost căpitan la Farul Constanţa, a participat la botezul copilului lui Constantin Budescu, de la FCSB

06 Feb 2018 5110

„Ce trupă frumoasă!“ Întâlnire, în Mamaia, a mai multor foşti fotbalişti ai FC Farul

21 Nov 2017 6322

Foşti fotbalişti la FC Farul Florin Pătraşcu, naş de botez pentru copilul lui Marius Soare (galerie foto)

16 Sep 2017 9684

Fetiţa căpitanului SSC Farul, Florin Pătraşcu, a fost creştinată „Să vă facă viaţa o sărbătoare!” (video)

22 Sep 2016 5375

Punctaj maxim după şase etape SSC Farul Constanţa a revenit pe primul loc în Liga a IV-a

14 Sep 2016 7934

FC Farul merge cu mulţi tineri la Călăraşi Vlad Suciu vorbeşte despre accidentarea gravă din meciul cu Rapid (galerie foto)

21 May 2016 7470

FC Farul, meci la Constanţa cu Academica Clinceni Căpitanul „marinarilor“, Florin Pătraşcu, a fost operat

23 Apr 2016 6051