Se căsătoresc într-o zi specială Luptătorul Costin Mincu a cerut-o de soţie pe Alexandra Florentina Mina în faţa Cazinoului din Constanţa (galerie foto)

Luptătorul constănţean Costin Mincu i-a cerut mâna alesei inimii sale, Alexandra Florentina Mina, iar momentul în care i-a oferit inelul de logodnă tinerei a fost unul emoţionant
 
Cunoscut, în ultimii ani, pentru evoluţiile sale ca luptător la Oyama Karate Constanţa (unde s-a specializat în Karate Kyokushin, iar apoi a evoluat şi la Superkombat), Costin este acum la Bucureşti, unde s-a mutat cu serviciul şi unde se pregăteşte la kickboxing, sub bagheta lui Florin Mina, la Tai Shin Do Gym Academy.
 
Alexandra Florentina este fiica antrenorului, iar ea şi Costin au devenit un cuplu după ce luptătorul a ajuns în capitală, la noul său club. Costin a pregătit din timp momentul în care urma să o întrebe pe Alexandra Florentina dacă acceptă să-i fie soţie şi a apelat la fratele său geamăn, Alin, să-l ajute la „regie“, ca un veritabil „complice“.

„Şi răspunsul a fost Da!“ 

Costin se afla la Constanţa, pentru mai multe examene, iar Alexandra Florentina a venit la mare, într-un weekend. Luptătorul cumpărase de două zile inelul de logodnă, iar în seara plănuită a mers cu iubita sa pe faleza Cazinoului, sub pretextul că trebuie să întâlnească nişte prieteni. La faţa locului, surpriză însă! Pe când erau în faţa Cazinoului, sportivul a îngenuncheat şi i-a oferit inelul.
 
„Alexandrei i-au dat lacrimile. S-a bucurat foarte tare“, a povestit Costin. „Şi răspunsul a fost «Da!»“, este mesajul care a însoţit pe Facebook imaginea de la cererea în căsătorie.

Cununie civilă de ziua lui Costin 

Alexandra Florentina nu este străină de sport. În copilărie, a practicat gimnastica, iar apoi a făcut kickboxing de performanţă, pregătită de tatăl ei. În prezent, este instructor de fitness. Cununia civilă va avea loc în acest an, pe 28 octombrie, în ziua în care Costin va împlini 27 de ani!

„Nota 10 la impresia artistică!“ 

Vestea logodnei i-a bucurat şi pe cei apropiaţi lui Costin şi Alexandrei. „Felicitări! Casă de piatră şi mulţi ani fericiţi împreună!“, „Mă bucur pentru noi şi vă doresc să fiţi fericiţi şi sănătoşi! Casă de piatră!“, „Frumos din partea ta! Emoţionant! Să fie într-un ceas bun!“, „Casă de piatră, colegule!“, „Felicitări! Un destin frumos în familie!“, „Felicitări din partea ACS Kickboxing Baia Mare! Oli, Adina şi echipa“, „Oooooo, bine, bineeee! Nota 10 la impresia artistică. Felicitări! Casă de piatră!“, „Ce frumos! Felicitări, scumpilor! Casă de piatră, multă fericire şi tot ceea ce vă doriţi!“, „Dragoste şi fericire!“, „Casă de piatră cu multă sănătate şi iubire alături de iubita ta, viitoarea soţie!“ sau „Frumos, superb, sublimă aşa cerere în căsătorie! Sunteţi un cuplu minunat. Fie ca această iubire să dăinuie până la adânci bătrâneţi! Casă de piatră!“, au fost câteva dintre mesaje.

Meci cu Vlad Hurduc la gala Colosseum 

Vicecampion balcanic la karate kyokushin şi campion european la kickboxing, Costin Mincu va susţine următoarea partidă într-o gală profesionistă pe 16 octombrie a.c., la Sala Polivalentă din Bucureşti, care va găzdui evenimentul Colosseum Tournament.
 
Constănţeanul îl va întâlni într-un superfight incendiar la categoria semigrea pe Vlad Hurduc, de la clubul Scorpions Iaşi. Un alt luptător de la Tai Shin Do Gym Academy, pregătit de Florin Mina, Cristian Milea, va lupta în această gala pentru centura mondială Colosseum la categoria 71 kg.
 
Sursa foto: Facebook 
 
Citeşte şi:
 
KO în runda întâi în finală Costin Mincu, din Constanţa, a devenit campion european la kickboxing (galerie foto)


Costin Mincu, KO spectaculos la Ploieşti Alex Filip l-a învins prin abandon pe Khaled Alkakoni în gala Kickboxing Bellicum (galerie foto)

Luptător la Tai Shin Do Gym Academy Costin Mincu, din Constanţa, va evolua la Campionatul European de kickboxing (galerie foto + video)


Luptătorul Costin Mincu, de la Oyama Karate Constanţa, vicecampion balcanic (galerie foto)

Şi-au trimis în lumea viselor adversarii Dublu impact cu gemenii Alin şi Costin Mincu, din Constanţa (galerie foto)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eforie Sud Antrenorul de kickboxing Costin Mincu, baie în mare, în decembrie. „Limitele pot fi depășite“ (GALERIE FOTO)

02 Dec 2023 1860

Primarul Sectorului 5 București, Cristian Popescu Piedone, condamnat la închisoare în dosarul Colectiv s-a predat la sediul Poliției Bragadiru

12 May 2022 1275

Daune morale şi materiale de peste 50 de milioane de euro pentru victimele incendiului din Colectiv. Cine va trebui să le achite

12 May 2022 1352

Dosarul Colectiv – 115 ani de închisoare în primă instanță! Decizia finală va fi luată azi

03 May 2022 1649

Editorial Colectiv, în așteptarea sentinței finale! Am învățat ceva?

15 Jan 2022 3090

Judecătorii au stabilit un nou termen în Dosarul Colectiv. Printre decedați, o tânără din Constanța

11 Aug 2021 1657

Judecata dosarului Colectiv, amânată la Curtea de Apel București! Când a fost stabilit noul termen

19 Sep 2020 2410

Dynamite Fighting Show Constănțeanul Costin Mincu intră în turneul piramidal „Luptă Capitală“. Duel cu „Mitraliera“ în sferturi (galerie foto)

20 Aug 2020 3844

Adversar de top pentru Alex Filip în ultimul meci din cariera sa. La gala OSS Fighters, de la Mamaia! (video)

27 Apr 2020 7048

Luptătorul Costin Mincu, înfrângere la Arad, în meciul cu Mihai Cârstea, de la gala Dynamite Fighting Show

17 Mar 2020 3546

Constanţa Alex Filip îşi încheie cariera de luptător. Meciul de retragere va fi la gala OSS Fighters

04 Mar 2020 8645

Primele condamnări în dosarul clubului Colectiv! Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, 8 ani și 6 luni de închisoare. Peste 50 de milioane de euro, daune

16 Dec 2019 4422

Duel constănţean la Iaşi Costin Mincu l-a învins pe Alex Filip la gala Dynamite Fighting Show (galerie foto)

23 Nov 2019 3502

David vs Goliat. „O să fie un spectacol pe cinste!“ Luptă Alex Filip - Costin Mincu la gala Dynamite Fighting Show de la IaşI

14 Nov 2019 2970

Luptătorul Costin Mincu, învingător prin abandon în gala „16. Night of Glory“ de la Viena (galerie foto)

23 Sep 2018 2698