Simona Halep și Toni Iuruc. Când va avea loc cununia religioasă. Petrecerea, la Sinaia

  • Cei doi au spus „Da!“ anul trecut, la „Fratelli“, în Mamaia, în fața primarului municipiului Constanța, Virgil Chițac, care a oficiat serviciul civil.

După ce, în luna septembrie a anului trecut, Simona Halep și Toni Iuruc au spus „Da!“, într-o ceremonie desfășurată la Mamaia, devenind astfel o familie, în toamna acestui an va avea loc cununia religioasă, urmată de o altă petrecere.

Potrivit Fanatik, ceremonialul religios se va desfășura pe 13 noiembrie, iar petrecerea va fi organizată la Cazinoul Sinaia.  
  
Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, iar evenimentul a fost unul de vis. Cei doi au spus „Da!“ la „Fratelli“, în Mamaia, în fața primarului municipiului Constanța, Virgil Chițac, care a oficiat serviciul civil. În același club din stațiune a avut loc apoi, în prezența a 300 de invitați, și petrecerea de nuntă, totul într-un decor desprins parcă din poveste. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Marian Sterea

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.