Monden

„Suntem binecuvântaţi!“ Campioana europeană Claudia Loredana Vieira (fostă Erimia) a devenit mămică (galerie foto)

 

Campioană europeană la gimnastică aerobică, în anii 2007 şi 2009, Claudia Loredana Vieira (fostă Erimia) a devenit mămică. Fosta sportivă se află de mai mulţi ani în Anglia, unde s-a şi căsătorit, cu Michael Viveiros Vieira, un tânăr cu dublă cetăţenie, engleză şi portugheză.
 
De curând, Loredana şi Michael sunt fericiţii părinţi ai unui băieţel, care poartă prenumele Lucas Rafael, şi care, după cum spune constănţeanca, „a adus multă fericire şi dragoste“ în familia lor. „Este cel mai adorabil băieţel. Suntem binecuvântaţi“, mărturiseşte aceasta. După ce s-a retras din gimnastică, în 2010, Loredana s-a dedicat domeniului industriei hoteliere. A debutat în branşă în România, iar apoi a plecat în Anglia, unde şi-a definitivat studiile şi a fost încadrată în sistemul hotelier. Festivitatea de absolvire a facultăţii a avut loc pe celebrul stadion „Wembley“ din Londra. În capitala Angliei, Claudia Loredana l-a cunoscut pe Michael. Absolvent al unei facultăţi de turism, soţul campioanei activează şi el la un complex hotelier, însă cei doi tineri au lucrat şi împreună, la The Rubens at the Palace, acolo unde s-au cunoscut.

Până la 11 ani, a făcut gimnastică artistică

Loredana a făcut prima dată gimnastica artistică, lucrând, de la vârsta de şase ani, cu antrenoarea Olga Didilescu. La 11 ani, s-a transferat la secţia de gimnastică aerobică a CS Farul Constanţa, unde a activat până la 18 ani. Antrenoare principală la aerobică, atât la club, cât şi la lotul naţional, i-a fost Cristiana Spânu, dar Loredana spune că şi Ilie Floroiu, directorul Farului, a ajutat-o mult.

Pe podium la marile competiţii

Loredana le este recunoscătoare amândurora şi le mulţumeşte, ca şi tuturor celor care i-au influenţat cariera şi au modelat-o ca gimnastă, de la primii paşi în sala de la antrenament, până la momentul retragerii. La loc de cinste în cariera sa stau medaliile de aur de la Campionatul European din 2007 (desfăşurat în Ungaria) şi de la cel din anul 2009 sau prezenţele pe podium de la Cupa Mondială din Germania. Numeroasele alte medalii la campionatele naţionale, la cupele internaţionale şi la campionatele balcanice îi completează Loredanei Erimia trecutul strălucit în sport.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Ce păpuşică frumoasă!“ Campioana europeană Claudia Loredana Vieira, mămică din nou

20 Jun 2019 1681

„Viaţă lungă şi frumoasă!“ Campioana Loredana Erimia şi Michael Viveiros Vieira, nuntă de vis la Londra (galerie foto + video)

24 Mar 2016 4832

Fac nunta în Anglia Campioana Loredana Erimia, din Constanţa, s-a logodit cu Michael Viveiros Vieira la Braşov (galerie foto)

23 Feb 2016 4053

Frumoasa din Constanţa face carieră în Anglia Fosta gimnastă Loredana Erimia a absolvit facultatea pe stadionul „Wembley” (galerie foto)

26 Jul 2014 3866