Susţinere cu greutate Rugbyştii de la Tomitanii Constanţa, alături de Maya Cristiana Sasu, în prima ei zi de grădiniţă (galerie foto)


Rugbyştii echipei de SuperLigă Tomitamii Constanţa alcătuiesc o familie atât pe teren, cât şi în afara acestuia. Ei i-au făcut o frumoasă surpriză fetiţei unuia dintre componenţii formaţiei, pilierul Bogdan Florin Sasu, Maya Cristiana, şi i-au fost alături în prima ei zi de grădiniţă, o zi plină de emoţii pentru oricare dintre copii.

În vârstă de numai doi ani şi nouă luni, Maya Cristiana este nelipsită de la meciurile Tomitanilor şi le face galerie, indiferent că aceştia joacă acasă sau în deplasare. Nu a lipsit nici de partida din Bucureşti, de pe terenul CSA Steaua, de săptămâna trecută. Rugbyştii au îndrăgit-o instantaneu, dar şi micuţa este topită după ei. „Sunt prietenii ei, îi cunoaşte după nume pe toţi. Vrea mereu «la prietenii ei, la stadion». S-a bucurat extrem de mult că au venit băieţii la grădiniţă. Ne-au făcut nouă, familiei Sasu, un cadou foarte frumos“, a spus Bogdan Sasu.
 

Cu mingea de rugby la grădiniţă



„Nu aveam cum să lipsim de la acest eveniment important şi plin de emoţii din viaţa fiecărui copil. Aşa cum Maya Cristiana este alături de noi la meciuri, aşa am venit şi noi să o susţinem la grădiniţă“, a spus şi Cristian Cojocaru, preşedintele clubului Tomitanii. Fetiţei îi place foarte mult sportul cu balonul oval, astfel că nu s-a despărţit de mingea de rugby nici în prima zi de grădiniţă! Printre rugbyştii de la Tomitanii prezenţi la eveniment s-au numărat Gabriel Ciorbac, Codrin Bercu, Andrei Cabason, Flavian Cuprian, Kamil Sobota, Victor Dumitru, Bogdan Neacşu, Ionuţ Macoveanu, Johnny Sola sau Marius Zelco Pocriş. „Prima zi de grădiniță a Mayei alături de unchii ei. Maya le mulțumește fraților tatălui ei pentru că au susținut-o în prima zi a noii etape a vieții, grădinița!“, a postat cu umor Dana Sasu pe Facebook, mesaj care spune totul despre cât de strânsă e legătura dintre rugbyştii de la Tomitanii.     
 

Au participat şi la un botez



Acest episod nu este însă primul în care sportivii de la Tomitanii Constanţa au dovedit unitate. În noiembrie 2017, au participat, la Ovidiu, la botezul unui băiețel. Bebelușul a fost creștinat de Florin Bogdan Sasu, şi de soţia sa, Dana. Cei doi sunt din Ovidiu, dar acum locuiesc la Constanţa, iar Dana îl cunoaşte de mult timp pe tatăl băiețelului, un vecin din Ovidiu. Acesta şi partenera sa de viaţă i-au întrebat pe soţii Sasu dacă nu vor să le fie naşi copilului, iar Florin şi Dana au acceptat cu bucurie. Când au aflat despre fapta creştinească pe care urma să o facă colegul lor, rugbyştii de la Tomitanii și-au exprimat dorința să participe şi ei. Au strâns bani şi i-au cumpărat un cadou micuţului şi au venit la biserica din Ovidiu, la botez.     

Citeşte şi:

Florin Sasu şi soţia sa, Dana, au fost naşi Tomitanii, o familie şi în afara terenului. Au participat la un botez la Ovidiu (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.