Monden

Trăirile Simonei Halep în perioada de izolare „Pentru prima dată, am văzut natura cum se desfășoară“

• Simona Halep și-a dat seama cum este să trăiască trei luni la rând fără meciuri și turnee

• Campioana din Constanța spune că în ultimii șase ani a stat în „carantină“, dar a ajuns numărul 1 mondial  

Campioana Simona Halep a mărturisit că perioada de izolare în care a stat, din pricina pandemiei de coronavirus, a făcut-o să privească viața și altfel.

Într-un interviu acordat lui Andi Moisescu la BT Talks, sportiva din Constanța mărturisește cum a trăit această pauză forțată de la tenis.

Pentru mine a fost ideală, întrucât am simțit cum este să trăiești acasă trei luni fără să pleci nicăieri. Fără avioane, fără hoteluri, fără nimic. Am avut disciplina mea, am făcut exercițiile acasă cât am putut, am tras și chiulul, pentru că mi-am permis, știind că n-o să jucăm până în august. Am zis că e timp pentru orice. Am norocul să stau în pădure și de la zi la zi înverzeau copacii. Și îi spuneam lui Toni (n.r. iubitul ei) că acum realizez că niciodată nu am stat acasă să văd cum primăvara se face armonia asta frumoasă. Am realizat că, pentru prima dată, am văzut natura cum se desfășoară. Incredibil! Am rămas și eu uimită, pe cuvânt! Nu-ți dai seama de aceste chestii până nu dai piept cu ele. Îmi dau seama tot mai mult că au fost niște ani nu grei, nu sacrificați, ci într-o viteză permanentă, a mărturisit numărul 2 mondial, potrivit sursei citate.    

   
Pe de altă parte, câștigătoarea turneelor de la Roland Garros și Wimbledon a precizat că a învățat enorm din perioada de izolare din ultimele luni.

Mi-am dat seama că, în ultimii șase ani, efectiv, eu am fost în carantină totală, și că trebuie să schimb câte ceva în viața mea, ca să mă dezvolt și pe parte personală, și emoțională. Faptul că am stat în carantină în ultimii șase ani m-a ajutat să ajung numărul 1 mondial. Dar acum, ca să ajung la un nivel emoțional și să fiu fericită în viață și fără tenis, încerc, încet-încet, să mai văd și altceva. Să mai simt și altceva din viața normală. Dar tot felul meu de a fi vine și îmi spune: «Nu, la 10 acasă, că a doua zi ai antrenament». Deci nu pot să mă desprind total. Dar am progresat un pic și sunt mândră, a spus Simona Halep la BT Talks.


Sursa foto: Instagram (Simona Halep) 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

La ce turneu și-ar putea face reapariția Simona Halep în circuitul profesionist de tenis (galerie foto)

08 Jul 2020 1178

Simona Halep și Horia Tecău, învingători la Cluj

05 Jul 2020 1295

Pe cine vor întâlni Simona Halep și HoriaTecău, la dublu mixt, la turneul Winners Cup

05 Jul 2020 1567

Simona Halep și Horia Tecău fac pereche astăzi la Winners Open, de la Cluj

05 Jul 2020 2066

„Îmi lipsește Wimbledon“ Simona Halep, nostalgică după celebrul turneu de Mare Șlem pe care l-a câștigat în 2019 (galerie foto)

03 Jul 2020 2205

„Frumoasa Românie“ Simona Halep și iubitul ei, pe cărări de munte. Peisajele îi merg la inimă campioanei din Constanța (galerie foto)

01 Jul 2020 2154

Imaginea favorită a Simonei Halep de la o sesiune media la Wimbledon 2019. Mesajul campioanei

27 Jun 2020 866

Monitorizează din Australia pregătirea Antrenorul Darren Cahill, mulțumit de modul în care se antrenează Simona Halep

13 Jun 2020 1604

Doi ani de când Simona Halep a câștigat trofeul la Roland Garros. Mesajul constănțencei pentru antrenorul Darren Cahill (galerie foto)

09 Jun 2020 2060

#ConstantaEsteBine Tricou cu poza și semnătura Simonei Halep dăruit de campioană unei bătrâne de 84 de ani din București

01 Jun 2020 2068

„Nu ne lipsi de această bucurie, te rugăăăm!“ Simona Halep, la salonul de înfrumusețare. Ce mesaje i-au transmis fanii

30 May 2020 2735

Văr cu Simona Halep Fotbalistul de la Farul Constanța Dimciu Halep a împlinit 20 de ani

23 May 2020 1501

„The Baseline Blitz“, provocarea lansată de Simona Halep „Credeți că mă puteți depăși?“ (video)

16 May 2020 3162

Simona Halep le lipsește enorm fanilor „Mi-e atât de dor de tine pe teren și de tenisul tău magic...“

09 May 2020 2939

A solicitat acord de mediu Familia Halep continuă demersurile pentru construirea unui hotel de patru etaje pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța

09 May 2020 3238