Tricolorul, un vis împlinit Alexandra Iovănescu Subțirică își serbează marți ziua de naștere


Handbalista constănțeană Alexandra Iovănescu Subțirică participă cu echipa națională la Campionatul European.
 

Handbalista constănțeană Alexandra Iovănescu Subțirică își serbează marți, 8 decembrie, ziua de naștere, sportiva împlinind 33 de ani.

Este o aniversare împlinită, pe care Alexandra și-o petrece în cea mai fericită ipostază, la care a visat de mică: la echipa națională, la un turneu final! România participă la Campionatul European din Danemarca, iar constănțeanca, legitimată în prezent la SCM Gloria Buzău, bifează cu ocazia acestei competiții primele sale prezența la formația reprezentativă de senioare!

Alexandra joacă pe postul de pivot și este fiica regretatului Sevastian Iovănescu (fost mare fotbalist, dar şi fost antrenor şi preşedinte de club, la FC Farul) şi a Simonei Caba (fostă mare handbalistă). Alte echipe din cariera Alexandrei sunt cele din Constanţa, Slobozia, Craiova, Ploieşti, Timişoara, Roman sau Cisnădie.

Handbalista este căsătorită, din 2018, cu Claudiu Subțirică, fost practicant al sportului pe semicerc. Lansat de CSS1 Constanţa, cu care a fost campion naţional la juniori II, Claudiu a jucat şi la HCM Constanţa, HC Dobrogea Sud, Tg. Jiu, dar şi la CSM Ploieşti, fiind coleg de club cu Alexandra, care evolua şi ea în acea perioadă la gruparea din Prahova, la formaţia feminină.

Sursa foto: facebook (Federația Română de Handbal)



Citește și:

Imagini de la eveniment
Nuntă în sport la Constanţa. Alexandra Iovănescu şi Claudiu Subţirică au spus „Da!“ în parcul de la Biserica „Sf. Mina“ (galerie foto + video)


Nuntă în handbal. Naşi sunt Andreea şi Nicolae Lipară
Alexandra Iovănescu şi Claudiu Subţirică se căsătoresc duminică la Constanţa (galerie foto)


Imagini din urmă cu peste 30 de ani
Hacic și Clemența Garabet. Sevastian și Simona Iovănescu. Nunți în sport la Constanța (galerie foto)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbalistă din Constanţa Alexandra Subţirică - Iovănescu, la lotul naţional, pentru meciurile cu Macedonia de Nord

05 Apr 2021 3414

Handbaliste din Constanţa Alexandra Subţirică şi Andra Moroianu, convocate la echipa naţională

27 Jan 2021 3887

Imagini de la eveniment Nuntă în sport la Constanţa. Alexandra Iovănescu şi Claudiu Subţirică au spus „Da!“ în parcul de la Biserica „Sf. Mina“ (galerie foto + video)

08 Jul 2018 11721

Nuntă în handbal. Naşi sunt Andreea şi Nicolae Lipară Alexandra Iovănescu şi Claudiu Subţirică se căsătoresc duminică la Constanţa (galerie foto)

06 Jul 2018 7866