Un adolescent nevăzător din Constanța a impresionat juriul Românii au Talent. Andra a apăsat Golden Buzz (GALERIE FOTO+VIDEO)

Emanuel Ion, un adolescent de 15 ani din Nazarcea, Constanța a impresionat juriul Românii au talent cu o interpretare de excepție la orgă.

Tânărul, care este nevăzător din naștere a reușit să obținuă primul Golden Buz din această nouă ediție a misiunii, Andra fiin cea care i-a oferit șansa să ajungă direct în semifinala competiției. 

Emanuel le-a spus juraților că îi place să cânte la orgă, acordeon, chitară, chitară bass și tobe.

La patru ani a primit o orgă de jucărie și fără să cunoască notele a început să cânte.  

Tânărul a precizat că studiază la un liceu normal și, chiar dacă a fost necăjit de colegi, crede că acest lucru l-a călit și l-a maturizat.

Familia lui este una numeroasă. Părinții lor au șase copii, el fiind singurul băiat.

Băiatul a precizat că tatăl său este pastor penticostal în Năvodari, iar în fiecare săptămână Emanuel cântă în biserică în fiecare săptămână. 

Tot juriul a fost âncântat de prestația lui Emanuel, iar Andra a apăsat Golden-Buzz-ul pentru a-l trimite direct în semifinala competiției. 

„Eu în fața momentelor de genul asta, când rămân fără niciun un cuvânt, pot doar să mă bucur alături de concurent și să-l răsplătesc cu ce am mai bun“ - i-a spus ANdra concurentului din Constanța după care a apăsat Golden Buzz-ul. 




Sursa foto+video: Facebook/Romanii au Talent

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.