Un telefon iPhone 11 pentru omul meciului Membrii delegaţiei Academiei Hagi, în costume saudite la Riad. Iniţiaţi în dansul tradiţional (galerie foto)

Echipa Under-17 de la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“ (antrenori, Constantin Fălină şi Ștefan Sandu) participă în această perioadă, la Riad, în Arabia Saudită, la turneul internaţional Saudi Leaders Cup.
 
Din delegaţie fac parte şi Gică Popescu, preşedintele FC Viitorul, şi Paul Peniu, preşedintele Academiei Hagi. În zilele libere, organizatorii invită echipele participante pentru a învăţa câte ceva din tradiţiile locale, iar cei de la Academia Hagi par să se fi adaptat obiceiurilor locului. După meciul cu Al Hilal, câştigat de formaţia constănţeană la loviturile de departajare, jucătorilor Academiei Hagi li s-a prezentat o serie de obiceiuri saudite. Astfel, constănţenii au fost iniţiaţi în dansul tradiţional saudit şi au fost serviţi cu produse specifice zonei. Cei de la Academia Hagi au fost invitaţii gazdelor şi într-o altă zi, la finele căreia jucătorii şi membrii staff-ului constănţean au primit ca amintire câte un costum tradiţional saudit (pe care l-au îmbrăcat şi au făcut o poză de grup) şi o cutie cu obiecte de artizanat.
 

A apărat două lovituri de pedeapsă

 
După fiecare joc de la Saudi Leaders Cup, gazdele organizează o ceremonie în cadrul căreia îl premiază pe jucătorul partidei. Cel mai bun om al confruntării Academia Hagi - Al Hilal (1-1, 5-2 după 11 metri) a fost desemnat goalkeeper-ul constănţean David Dincă. Decisive în alegerea sa drept jucătorul partidei au fost cele două lovituri de pedeapsă pe care portarul Academiei Hagi le-a apărat la loviturile de departajare. Premiul lui David Dincă a constat într-un telefon iPhone 11.
 

S-au pierdut bagajele

 
În primul meci de la Saudi Leaders Cup U17, 3-1 cu echipa rusă Zenit St. Petersburg U-17, echipa română nu a putut să folosească echipamentul tradiţional. Majoritatea bagajelor membrilor delegaţiei constănţene s-au pierdut pe ruta Bucureşti - Atena - Jeddah - Riad, astfel că la ora jocului cu Zenit St. Petersburg fotbaliştii Academiei Hagi au fost nevoiţi să evolueze în echipamentul de încălzire şi cu şorturi şi jambiere care au fost achiziţionate chiar înaintea partidei. Ulterior, la celelalte meciuri, situaţia s-a rezolvat.
 

Lotul deplasat

 
Lotul de jucători care a făcut deplasarea la Riad este compus din: Cosmin Trandafir, David Dincă - portari; David Oroian, David Maftei, Gabriel Dănuleasa, Dan Sîrbu, Ștefan Sima, Bogdan Lazăr, Alexandru Mituleţu - fundaşi; Nicolas Popescu, Răzvan Iorga, Roberto Mălăele, Ionuţ Cojocaru, Eduard Radaslavescu, Răzvan Tănasă, Cezar Onuţ - mijlocaşi; Ștefan Bodişteanu, Luca Andronache, Ianis Malama, Rareş Burnete - atacanţi.
 
Sursa foto: Academia Hagi
 
Citeşte şi:
 
Turneu internaţional la Riad Echipa Under-17 de la Academia Hagi, în semifinalele Saudi Leaders Cup

Încă o victorie la Saudi Leaders Cup pentru FC Viitorul U-17, care se îndreaptă spre semifinalele competiţiei (galerie foto)

Bagaje pierdute! În ce echipament au evoluat jucătorii FC Viitorul Under-17 în debutul la Saudi Leaders Cup, de la Riad


FC Viitorul Under-17, debut cu dreptul la Saudi Leaders Cup (galerie foto)

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanţa Eduard Radaslavescu, debut în Liga 1. E al 52-a jucător format în Academia Hagi care atinge prima divizie

17 Oct 2021 904

David și Matei Rădoi Singurii gemeni de la Academia Hagi au avut o frumoasă surpriză de ziua lor (galerie foto + video)

07 Oct 2021 2237

Cât costă biletele de intrare la meciul Farul Constanța - CS Mioveni

23 Sep 2021 2032

LIVE. UPDATE. Județul Constanța Accident rutier grav pe varianta Ovidiu. Două persoane, printre care și un copil, decedate (galerie foto și video)

14 Sep 2021 15083

„Cupa Mării Negre“ i-a revenit Academiei Hagi 2009. Răzvan Plugaru, jucătorul turneului (galerie foto)

13 Sep 2021 1787

Fost junior la Academia Hagi și la Școala Farul 2010 Eduard Gabriel Cheng Liang, fondator și administrator la Fast Ride Loredi SRL

26 Aug 2021 2807

Locurile întâi şi trei pentru Academia Hagi la „Brașov Junior's Cup“. Farul Constanţa, victorii clare în Liga Elitelor (galerie foto)

24 Aug 2021 2044

Ceres Albeşti Cooperativă Agricolă. Mihai Peniu, fiul cel mic al lui Paul Peniu, printre fondatori şi administratori

24 Aug 2021 1627

UPDATE Farul Constanța - Dinamo, în Liga 1. Biletele de intrare la meci s-au epuizat

17 Aug 2021 6200

Nepotul lui Gheorghe Popa, glorie a FC Farul Portarul constănțean Mihai Popa, transferat de o echipă din Liga 1

13 Aug 2021 1970

Perla Farului. Din Canada, în Academia Barcelonei Enes Sali, debut în Liga 1 la 15 ani. Gică Hagi - „Rar găsești ca el“ (galerie foto)

11 Aug 2021 8159

Pieton accidentat pe varianta Ovidiu

09 Aug 2021 705

Cât costă biletele de intrare la meciul Farul Constanța - Sepsi Sfântu Gheorghe

06 Aug 2021 5302

Echipa U-15 de la Academia Hagi, pe locul doi la Vivacom Cup, în Bulgaria. Iustin Doicaru, atacantul turneului (galerie foto)

30 Jul 2021 1995

Echipa Under-15 de la Academia Hagi participă, în Bulgaria, la turneul internațional Vivacom Cup (galerie foto)

28 Jul 2021 1865