Valentin Petricală a împlinit 70 de ani. În 21 dintre ei a fost director al CSS Medgidia. Cel mai lung mandat!

  • Valentin Petricală a jucat un rol deosebit în revigorarea handbalului la Medgidia, dar şi în dezvoltarea sportului în general.
 
Moment special, cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani, pentru Valentin Petricală, fost sportiv, profesor, dar şi conducător al Clubului Sportiv Şcolar din Medgidia! 
 
Fost handbalist, dar şi jucător de fotbal, personalitate a sportului, Valentin Petricală a avut cel mai lung mandat, 21 de ani (1991 - 2012), la conducerea CSS Medgidia, ca director. Petricală a jucat un rol deosebit în revigorarea handbalului la Medgidia, dar şi în dezvoltarea sportului în general. Atât ca sportiv, iar apoi ca profesor-antrenor sau director, a slujit sportul cu devotament şi credinţă.
 
În 2018, profesorul de educaţie fizică şi sport Valentin Octavian Petricală a fost sărbătorit, cu ocazia ieşirii la pensie (după 43 de ani de activitate), de colectivul Şcolii Gimnaziale „Lucian Grigorescu“ din Medgidia, momentul emoţionant alăturându-i-se celui al Zilelor Şcolii. Valentin Petricală a primit, pe lângă cuvintele frumoase ale colegilor, o diplomă de excelenţă şi o statuetă a unui handbalist.

08.01.2021... O zi... O zi specială... 70 de ani... Anii mei... Frumoşi... Cu multe satisfacții pe toate planurile...

O zi în care am înțeles că nu numai ce ești te defineste, ci și ceea ce faci!

Vă mulțumesc pentru gândurile bune și urările pe care mi le-ați transmis!

A fost o plăcere să văd că OAMENII nu m-au uitat!

Vă doresc să aveți parte de sănătate, clipe fericite, prieteni buni și cei dragi să vă fie aproape! RESPECT!!!, a fost mesajul lui Valentin Petricală.


Sursa foto: Facebook (Valentin Petricală)
 
Citeşte şi:
 
Moment emoţionant
Valentin Petricală, sărbătorit la Şcoala Gimnazială „Lucian Grigorescu“ din Medgidia (galerie foto)


Medgidia
Foşti fotbalişti de la Cimentul şi IMUM, întâlnire emoţionantă. Poezii, minge cu autografe şi nelipsitul meci (galerie foto)


„Un club mic, dar respectat şi apreciat în toată ţara!“
S-au împlinit 41 de ani de când CSS Medgidia a devenit unitate sportivă independentă


 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Un club mic, dar respectat şi apreciat în toată ţara!“ S-au împlinit 41 de ani de când CSS Medgidia a devenit unitate sportivă independentă

05 Sep 2019 1983

Medgidia Foşti fotbalişti de la Cimentul şi IMUM, întâlnire emoţionantă. Poezii, minge cu autografe şi nelipsitul meci (galerie foto)

07 Aug 2019 3468

Generaţiile 1948 - 1952 Foştii juniori ai Cimentului Medgidia s-au revăzut şi în 2018. Din 1994, se întâlnesc an de an! (galerie foto)

08 Aug 2018 6175

Moment emoţionant Valentin Petricală, sărbătorit la Şcoala Gimnazială „Lucian Grigorescu“ din Medgidia (galerie foto)

05 Feb 2018 3802

A murit fostul arbitru de fotbal din Constanţa Virgil Drăgan

27 Jun 2017 2889