Vechi suporter al FC Farul Constănţeanul Nicolae Perifan participă la show-ul TV „Microbist de România”, filmat în Insulele Maldive

  • Reality show-ul „Microbist de România” va fi difuzat în curând de TVR.
  • Zece suporteri din România parcurg diferite probe în Insulele Maldive.
  • În rândul fanilor se află şi constănţeanul Nicolae Perifan, înfocat susţinător al FC Farul.
 

La TVR urmează să debuteze un reality show dedicat fanilor primelor zece echipe de fotbal din România în ce priveşte numărul suporterilor şi al urmăritorilor de pe reţelele sociale. Printre acestea se află şi FC Farul Constanţa, iar reprezentantul „marinarilor” la această întrecere este Nicolae Perifan, vechi şi înfocat fan al grupării alb-albastre.

Filmările la „Microbist de România” se derulează într-un loc exotic, în Insulele Maldive, iar cei zece suporteri care participă se întrec în diferite probe pentru a-şi demonstra ataşamentul faţă de clubul iubit şi pentru a obţine titlul de fanul numărul 1. Participă suporteri ai FCSB, FC Botoșani, Dinamo, Rapid, CS Universitatea Craiova, ASU Poli Timișoara, CFR Cluj, Petrolul Ploiești, Farul Constanța și U Cluj. Pe pagina de Facebook a FC Farul a fost postată o imagine cu Nicolae Perifan în calitate de participant la „Microbist de România”, alături de mesajul: „Oare va fi Nicu Perifan, ambasadorul nostru, câștigătorul «Microbist de Romania 2021»? În curînd, pe TVR 1!”. Postarea a atras şi mai multe mesaje de încurajare şi de felicitare din parte fanilor constănţeni: „Succes, Nicu!”, „Baftã multã!”, „Bravo, Nicule. Hai Farul!”, „Succes, Nicuuuleee!”, „Bravo, Nicu, să te vedem!” sau „Forza, Nicule!”.
 

Din Madagascar, în Republica Dominicană

Nicolae Perifan nu este însă singurul reprezentant din peisajul sportiv al Constanţei care participă la un reality show. Celebrul luptător Alex Filip (CS Sharks Gym) a evoluat la „Ultimul trib” de la Antena 1, care s-a filmat în Madagascar. De asemenea, Diana Pivniceru, de la CS Farul, cunoscută campioană la bikini fitness şi fostă atletă, a făcut parte din echipa „Faimoşilor“ la show-ul TV de la Kanal D „Exatlon România“, care s-a desfăşurat pe nisipurile din Republica Dominicană. Totodată, Remus Boroiu, campion al CS Farul Constanţa la bodybuilding classic, games classic sau mens physique, a participat, undeva în munţii României, la „Ferma. Un nou început”, emisiune găzduită de Pro TV. Nu în ultimul rând, în februarie anul acesta, fosta mare gimnastă Ana Porgras, care, în cariera ei, a fost legitimată şi la CS Farul Constanţa, a intrat în echipa „Faimoşilor” de la show-ul TV „Survivor România 2021”, de la Kanal D.

Imaginea şi filmuleţul au fost preluate de pe pagina oficială de Facebook a FC Farul Constanţa.

Citeşte şi:

Editorial
Păcat că meciurile FC Farul Constanţa din Cupa României nu au şi suporteri în tribune!


Constanța. Spiritul FC Farul, contopit cu magia Crăciunului
Pom de iarnă, împodobit cu fulare și tricouri fariste


FC Farul joacă meciul decisiv cu U Craiova 1948. Fanii „marinarilor” au făcut iar spectacol

„Ați căpătat acel frumos zâmbet de bunici fericiți!“

Ion Sandea, suporter înfocat al FC Farul Constanța, 43 de ani de căsnicie

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firmă nouă, la Constanța. Cine sunt asociații

16 May 2022 2113

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 03 februarie 2020

04 Feb 2020 3145

Trei terenuri, două imobile şi datorii la bănci Cine este noul comisar al CJPC Constanţa şi ce avere are (documente)

05 May 2014 5012