„Viaţă lungă şi frumoasă!“ Campioana Loredana Erimia şi Michael Viveiros Vieira, nuntă de vis la Londra (galerie foto + video)

Aproape 100 de persoane, din România, Portugalia şi Anglia, au participat, la Londra, la petrecerea care a marcat căsătoria fostei gimnaste din Constanţa Claudia Loredana Erimia cu Michael Viveiros Vieira

La nici o lună de la logodna lor de la Braşov, Michael şi Loredana au devenit, oficial, soţ şi soţie. Fericitul eveniment şi petrecerea de nuntă s-au desfăşurat în capitala Angliei, acolo unde cei doi tineri se află de mai mulţi ani, activând în industria hotelieră. Luna viitoare, proaspăta familie va petrece câteva zile la Barcelona, ca un mini-voiaj de nuntă, după care va aştepta liniştită venirea pe lume a primului lor copil, un băieţel, Loredana fiind însărcinată în şase luni.
 
Fosta campioană europeană la gimnastică aerobică şi alesul inimii sale şi-au primit cei 95 de invitaţi la hotelul Clarendon din Londra, acolo unde au avut loc atât ceremonialul civil, cât şi petrecerea. „Ofiţerul local de căsătorii a ţinut o ceremonie superbă. Pe lângă membrii familiei mele, din România au mai fost prezenţi rudele apropiate, prieteni de familie, prieteni din timpul liceului, dar nu au lipsit nici câteva foste colege de-ale mele de la gimnastică, de la CS Farul, precum Mary Răileanu, Alexandra Stoica ori Florentina Şerban. La nuntă, noi ne-am distrat pe cinste şi sperăm că toată lumea s-a simţit la fel de bine. Am fost foarte fericiţi că ringul de dans nu a fost niciodată gol“, a declarat Loredana Erimia (23 de ani).

S-au cunoscut la Londra

Michael Viveiros Vieira are dublă cetăţenie, engleză şi portugheză, fiind născut în Anglia din părinţi portughezi. După ce s-a retras din gimnastică, în 2010, Loredana s-a dedicat domeniului industriei hoteliere. A debutat în branşă în România, iar apoi a plecat în Anglia, unde şi-a definitivat studiile. Festivitatea de absolvire a facultăţii a avut loc pe celebrul stadion „Wembley“ din Londra. Actualmente, constănţeanca lucrează la un hotel, Westbury. La Londra l-a cunoscut pe Michael (27 de ani). Absolvent al unei facultăţi de turism, soţul campioanei activează şi el la un complex hotelier, Dorsett Shepherds Bush, însă cei doi tineri au lucrat şi împreună, la The Rubens at the Palace, acolo unde s-au cunoscut.

„Să aveţi o viaţă plină de zâmbete!“

Festivităţile de la Londra vor fi singurele legate de nuntă, nu vor mai urma petreceri în Portugalia sau în România. „Evenimentul de la Londra rămâne singurul, pentru că 99% din familie şi dintre persoanele importante din viaţa noastră au avut posibilitatea să călătorească şi să ne fie alături“, a explicat Loredana. „Casă de piatră şi multă, multă fericire! Să aveţi o viaţă plină de zâmbete!“, „Viaţă lungă şi frumoasă!“, „O nuntă minunată! Vă urez să aveţi un viitor strălucit ca soţ şi soţie!“ şi „Casă de piatră, fericire şi tot binele din lume!“, au fost patru din multitudinea de mesaje de felicitare.

Au dansat pe melodia lui John Legend „All of Me“

În timpul nunţii, mireasa nu a fost furată. „Am renunţat la câteva dintre tradiţiile româneşti, pentru a exista un echilibru în obiceiurile de nuntă. Am păstrat totuşi aruncatul buchetului şi scoaterea jartierei“, a spus tânăra constănţeancă. Primul dans al petrecerii, interpretat cu graţie şi expresivitate de către mire şi mireasă, a fost pe melodia lui John Legend „All of Me“, un remix însă între varianta lentă şi cea latino. În aprilie, Loredana şi Michael vor petrece câteva zile la Barcelona, „după care îl aşteptăm cuminţi pe bebe“, tânăra fiind în luna a şasea de sarcină. Cei doi au aflat ce va fi primul lor copil, băieţel, şi numără zilele până când îşi vor ţine în braţe comoara. „Sarcina merge foarte bine. Mă simt excelent şi nimeni nu mă crede că sunt deja în luna a şasea. Sper să fie la fel de bine până la sfârşit“, a spus viitoarea mămică.

De la gimnastică artistică, la gimnastică aerobică

Cum trec anii! Parcă mai ieri Loredana era o fetiţă care încânta în concursurile de gimnastică, iar acum e femeie căsătorită şi urmează să aducă pe lume un suflet! Loredana a făcut prima dată gimnastica artistică, lucrând, de la vârsta de şase ani, cu antrenoarea Olga Didilescu. La 11 ani, s-a transferat la secţia de gimnastică aerobică a CS Farul Constanţa, unde a activat până la 18 ani. Antrenoare principală la aerobică, atât la club, cât şi la lotul naţional, i-a fost Cristiana Spânu, dar Loredana spune că şi Ilie Floroiu, directorul Farului, a ajutat-o mult.

Trecut strălucit în sport

Loredana le este recunoscătoare amândurora şi le mulţumeşte, ca şi tuturor celor care i-au influenţat cariera şi au modelat-o ca gimnastă, de la primii paşi în sala de la antrenament, până la momentul retragerii. La loc de cinste în cariera sa stau medaliile de aur de la Campionatul European din 2007 (desfăşurat în Ungaria) şi de la cel din anul 2009 sau prezenţele pe podium de la Cupa Mondială din Germania. Numeroasele alte medalii la campionatele naţionale, la cupele internaţionale şi la campionatele balcanice îi completează Loredanei Erimia trecutul strălucit în sport.

Sursa foto1: Mihaela Mocănaşu

Citeşte şi

Fac nunta în Anglia
Campioana Loredana Erimia, din Constanţa, s-a logodit cu Michael Viveiros Vieira la Braşov (galerie foto)

 
Frumoasa din Constanţa face carieră în Anglia
Fosta gimnastă Loredana Erimia a absolvit facultatea pe stadionul „Wembley” (galerie foto)

 
E studentă în Anglia
O fostă gimnastă constănţeană a stat la masă cu Barack Obama şi a înotat alături de un delfin (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Ce păpuşică frumoasă!“ Campioana europeană Claudia Loredana Vieira, mămică din nou

20 Jun 2019 3321

„Suntem binecuvântaţi!“ Campioana europeană Claudia Loredana Vieira (fostă Erimia) a devenit mămică (galerie foto)

04 Aug 2016 4985

Fac nunta în Anglia Campioana Loredana Erimia, din Constanţa, s-a logodit cu Michael Viveiros Vieira la Braşov (galerie foto)

23 Feb 2016 5315

Frumoasa din Constanţa face carieră în Anglia Fosta gimnastă Loredana Erimia a absolvit facultatea pe stadionul „Wembley” (galerie foto)

26 Jul 2014 5287