Monden

Vlad Neagu nu se înşală nici legat la ochi Ce a fost pus portarul SSC Farul să facă pentru a-şi recupera mireasa furată (galerie foto)

De sâmbătă, Vlad Neagu (portarul echipei de fotbal SSC Farul Constanţa) şi Anamaria Cristea sunt soţ şi soţie, după ce au spus „Da!“ în faţa ofiţerului de Stare Civilă. Nunta s-a desfăşurat la un local din Mamaia, participând în jur de 130 de persoane, printre care fotbalişti şi suporteri constănţeni.
 
„A fost foarte frumos. Toată lumea s-a distrat pe cinste, ceea ce ne bucură în mod deosebit. Le mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi în acest moment unic din viaţa noastră“, a declarat Vlad Neagu. Tânăra familie a fost cununată de Mirona - Maria şi Cătălin Georgescu, naşa fiind verişoară cu fotbalistul de la SSC Farul. La nuntă au venit şi coechipieri ai lui Vlad de la proaspăt promovata în Liga a 3-a, suporteri constănţeni, foşti colegi de la juniorii FC Farul ai lui Vlad, dar şi Erdinci Cogali, cu care ginerică a fost coleg la Callatis Mangalia.

„Bărbat de nădejde în familia faristă“

„Vlad Neagu, la cel mai important «meci» din viaţa unui bărbat! Astăzi (n.r. sâmbătă) este zi de sărbătoare în familia Farul. Portarul nostru titular se însoară! Casă de piatră, Vlad Neagu! Te ştiu de copil şi vreau ca astăzi (n.r. sâmbătă) să fiu alături de tine! Acum eşti un bărbat de nădejde în familia faristă, iar noi toţi îţi suntem alături! Ai un caracter deosebit şi asta îţi va aduce numai prieteni sinceri şi devotaţi! Să fiţi fericiţi, Vlad şi Anamaria Neagu!“, a fost mesajul lui Sorin Mihăilescu, cel mai cunoscut suporter farist.

Spate în spate, au răspuns la întrebări

Potrivit tradiţiei, la miezul nopţii, mireasa a fost furată de un grup de hoţi din care au făcut parte prieteni comuni şi domnişoarele de onoare. Vlad şi-a primit soţia înapoi după ce a trecut prin câteva probe. „A trebuit să ghicesc pantoful, după care, fiind legat la ochi, a trebuit să îmi dau seama, atingând mai multe mâini, cine e Anamaria. Normal, trebuiau să fie numai mâini de fete, dar au intrat în joc şi câţiva băieţi, ca să mă inducă în eroare. M-am descurcat însă. Apoi, a trebuit ca eu şi Anamaria să stăm spate în spate pe câte un scaun şi să răspundem la mai multe întrebări amuzante puse de unul dintre hoţi“, a povestit fotbalistul SSC Farul.

Lună de miere la Predeluţ, iar apoi în Thailanda

Dansul mirilor a fost pe melodia „I believe in you“ (Celine Dion şi Il Divo), iar în timpul nunţii atmosfera a fost întreţinută de formaţia „Amore Band“ din Constanţa. „Casă de piatră, să fiţi super fericiţi toată viaţa, să aveţi copii frumoşi şi sănătoşi. Să vă trăiască şi părinţii şi să fie sănătoşi!“, „Toată fericirea din lume! Să vă iubiţi toată viaţa! La mulţi ani fericiţi şi sănătoşi!“, „Casă de piatră, multă fericire şi iubire! Vă pupăm!“, „Multă fericire! Să vă iubiţi mereu! Felicitări!“ sau „Casă de piatră, frumoşilor! Multă fericire, iubire şi înţelegere!“, au fost câteva dintre mesajele de felicitare.
 
Vlad şi Anamaria vor pleca în luna de miere la Predeluţ, lângă Bran, iar la iarnă plănuiesc să meargă în Thailanda.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa şi Facebook 
  
Citeşte şi:

Surpriza pregătită de fani Portarul SSC Farul, Vlad Neagu, se însoară sâmbătă cu Anamaria Cristea (galerie foto)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 05 iulie 2019

08 Jul 2019 925

Constanţa Membri ai grupului ultras farist „Baricada 2009“ şi Vlad Neagu le-au dus cadouri copiilor cu nevoi speciale

20 Dec 2018 746

Ce antrenor va fi înscăunat la SSC Farul Constanţa?

18 Sep 2018 3652

Meciul cu CS Baloteşti se joacă la Techirghiol, fără spectatori Vlad Neagu, cooptat în staff-ul de conducere al SSC Farul

30 Aug 2018 2330

Foşti componenţi ai grupei 1990 de la FC Farul, reuniţi cu ocazia unui eveniment festiv (galerie foto)

30 Aug 2018 5497

Jurnal de vacanță. „Impresionantă cultura mayașă!“ Vlad Neagu, fotbalist la SSC Farul, și-a petrecut luna de miere în Mexic (galerie foto)

30 Dec 2017 2259

Ocupă locul întâi în clasament Echipele FC Viitorul, victorii cu 12-1 şi 8-0 în Liga Elitelor (video)

08 Dec 2017 1323

SSC Farul Constanța și-a prezentat lotul de jucători (galerie foto + video)

29 Aug 2017 10714

Portarul SSC Farul, Vlad Neagu, s-a căsătorit la Constanţa (galerie foto+video)

01 Jul 2017 8325

Surpriza pregătită de fani Portarul SSC Farul, Vlad Neagu, se însoară sâmbătă cu Anamaria Cristea (galerie foto)

01 Jul 2017 4919

„Am venit cu inima deschisă“ Portarul Vlad Neagu se dedică exclusiv proiectului SSC Farul Constanţa. La ce a renunţat (galerie foto)

17 Mar 2017 3183

Goalkeeper-ul SSC Farul, Vlad Neagu. Spirit de luptător „A pus integritatea porţii mai presus decât integritatea sa fizică“ (galerie foto)

03 Mar 2017 2530

Suporter Spirit Club Farul Constanţa, la primul antrenament (galerie foto + video)

03 Aug 2016 2149

Fostul portar al FC Farul De ziua sa, Vlad Neagu i-a cerut mâna Anamariei Cristea în faţa Domului din Milano (galerie foto)

07 Mar 2016 4912

OPTIMIST - Clasament final

01 Jun 2015 1015