Vlogger-ul Mircea Bravo s-a căsătorit! Bunica sa, tanti Lenuța, vedeta nunții

foto: Facebook/ Mircea Bravo

Vlogger-ul Mircea Bravo, cu peste 3,3 milioane de fani pe Facebook și peste un milion de urmăritori pe Youtube, s-a căsătorit, joi, cu Georgiana, aleasa inimii lui.
 

„Să știți că bărbatul din dreapta sunt eu, iar în stânga e Georgiana...soția mea. Ieri ne-am căsătorit și vreau să vă mulțumesc că m-ați susținut mereu și acum am cu cine să împart energia pozitivă pe care mi-o trimiteți de fiecare dată”, a scris Mircea Bravo pe Facebook.


De la petrecere nu lipsit nici bunica din Chinteni, tanti Lenuța, în vârstă de 75 de ani, care este adesea prezentă și în clipurile amuzante distribuite de Mircea Bravo pe canalul său de YouTube.
 

„Sunt la nunta lui Mircea Bravo și încă nu știu cine este vedeta nunții: bunica din Chinteni, Denis de la The Motans sau tipa aia care ne-a oferit mema cu Marica în prosop”, scrie pe Facebook unul dintre invitați. 


Mircea Popa (Mircea Bravo) a studiat la Facultatea de Drept din Cluj-Napoca, însă a renunțat la avocatură pentru a-și dedica timpul hobby-ului care i-a adus celebritatea în România. 

În anul 2014, a început să posteze filmulețe cu farse pentru a deveni cunoscut. Printre acestea, se numără și glume cu polițiști. După un an, însă, el a abandonat acest tip de conținut și a continuat pe partea de comedie. 

Mircea Bravo are sute de materiale de comedie, dar și reclame mai puțin convenționale care au devenit, în timp, virale printre internauți.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Influencerul Mircea Bravo a intrat cu maşina într-un stâlp!

04 Dec 2023 1375

Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ cumpără echipamente pentru terenurile de sport! Iată de la cine (DOCUMENT)

03 Aug 2022 1528

A murit „domnu' Sandu”, soțul celebrei bunicuțe cunoscută din clipurile vlogger-ului Mircea Bravo

12 Mar 2021 2612

Campanie inedită pe internet. Prin clipul „Așa a zis bunica” se mobilizează oamenii să iasă la vot în 26 mai (video)

02 May 2019 2061

Bloc pe spaţiul verde din faţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Investitorul aşteaptă răspunsul Comisiei de urbanism (document)

31 Jul 2018 5712

Spaţiu verde de pe strada Mircea cel Bătrân, sacrificat Bloc în faţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa (document)

26 Mar 2018 9422

„E loc pentru cei cu handicap aici” / „Aşa, şi?” Replicile şoferilor care parchează pe locurile persoanelor cu dizabilităţi (video)

25 Feb 2016 3005