Voleibalista Elena Albu, cerută în căsătorie pe teren, la finele meciului CS Medgidia - Dinamo (galerie foto)

Bucurie dublă pentru componenta echipei feminine de volei CS Medgidia Elena Albu, la meciul de pe teren propriu cu Dinamo București, din etapa a 21-a a Diviziei A1.
 
Pe lângă faptul că echipa gazdă a obținut victoria, cu 3-2, în fața unei formații care pornea favorită, Elena a avut și marea surpriză de a fi cerută de soție de jumătatea sa, fotbalistul Cristian Nanu, portar la CS Medgidia (Liga a 3-a, seria a doua).
 

Cel mai frumos moment din viața mea. Te iubesc din toată inima mea! DAAAAAAA!, a postat pe Facebook voleibalista

 

Surpriză de proporții la finalul meciului cu Dinamo București! Căpitanul voleibalistelor, Ella Albu, a fost cerută în căsătorie de Cristi Nanu, portarul echipei de fotbal a CS Medgidia. Totul a fost gândit în detaliu de Cristian, care alături de staff-ul CS Medgidia a complotat în realizarea acestui moment unic și emoționant. Elena a spus «DA» în prezența familiei, dar și a sute de martori ai iubirii lor. Felicitări!, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia, unde a fost remarcată și importanța succesului cu Dinamo:

 

Victorie de senzație! Fetele noastre au reușit să o învingă pe Dinamo București, într-un meci care a avut de toate! Emoție, pasiune, motivație si performanță! Dinamo pornea favorită, dar Medgidia a fost o «nucă tare» pentru voleibalistele din capitală. La final, fetele noastre s-au impus dramatic, într-un set decisiv care s-a jucat cu pulsul spectatorilor. Medgidia câștigă cu 3-2 (pe seturi 25-21, 13-25, 25-21, 25-27, 15-13) si strălucește în continuare pe prima scenă a voleiului feminin.

 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oaspeţi din volei şi de la DJST Constanţa la Oratoriul „Don Bosco“, în programul „Campionii României în şcoală, liceu şi universitate“ (galerie foto)

11 Jul 2019 1399

„Încercăm să readucem în circuit un mare tezaur cultural românesc - literatura exilului“ Reflecții pe tema exilului în viziunea scriitorilor contemporani (galerie foto)

17 Jun 2017 4017

UPDATE 4 Două zile de sărbătoare Ziua Recoltei la Cumpăna (galerie foto + video)

17 Sep 2016 4809

Se prezintă tabelul preliminar de creanţe al SC Moca Plus SRL

01 Aug 2016 1654

«Fereastra spre imaginar și real», la Art Boutique Gallery din Tomis Mall

26 Mar 2012 1508