Voleibalista Elena Albu, cerută în căsătorie pe teren, la finele meciului CS Medgidia - Dinamo (galerie foto)

Bucurie dublă pentru componenta echipei feminine de volei CS Medgidia Elena Albu, la meciul de pe teren propriu cu Dinamo București, din etapa a 21-a a Diviziei A1.
 
Pe lângă faptul că echipa gazdă a obținut victoria, cu 3-2, în fața unei formații care pornea favorită, Elena a avut și marea surpriză de a fi cerută de soție de jumătatea sa, fotbalistul Cristian Nanu, portar la CS Medgidia (Liga a 3-a, seria a doua).
 

Cel mai frumos moment din viața mea. Te iubesc din toată inima mea! DAAAAAAA!, a postat pe Facebook voleibalista

 

Surpriză de proporții la finalul meciului cu Dinamo București! Căpitanul voleibalistelor, Ella Albu, a fost cerută în căsătorie de Cristi Nanu, portarul echipei de fotbal a CS Medgidia. Totul a fost gândit în detaliu de Cristian, care alături de staff-ul CS Medgidia a complotat în realizarea acestui moment unic și emoționant. Elena a spus «DA» în prezența familiei, dar și a sute de martori ai iubirii lor. Felicitări!, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia, unde a fost remarcată și importanța succesului cu Dinamo:

 

Victorie de senzație! Fetele noastre au reușit să o învingă pe Dinamo București, într-un meci care a avut de toate! Emoție, pasiune, motivație si performanță! Dinamo pornea favorită, dar Medgidia a fost o «nucă tare» pentru voleibalistele din capitală. La final, fetele noastre s-au impus dramatic, într-un set decisiv care s-a jucat cu pulsul spectatorilor. Medgidia câștigă cu 3-2 (pe seturi 25-21, 13-25, 25-21, 25-27, 15-13) si strălucește în continuare pe prima scenă a voleiului feminin.

 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 29 august 2023

30 Aug 2023 1303

Volei CS Medgidia, singura echipă din Divizia A1 care demarează campionatul numai cu jucătoare din România în lot (galerie foto)

08 Oct 2021 4454

„În fieful echipelor puternice“ Voleibalistele de la CS Medgidia au urcat pe locul trei în clasamentul Diviziei A1

26 Jan 2021 2156

Oaspeţi din volei şi de la DJST Constanţa la Oratoriul „Don Bosco“, în programul „Campionii României în şcoală, liceu şi universitate“ (galerie foto)

11 Jul 2019 2584

„Încercăm să readucem în circuit un mare tezaur cultural românesc - literatura exilului“ Reflecții pe tema exilului în viziunea scriitorilor contemporani (galerie foto)

17 Jun 2017 4994

UPDATE 4 Două zile de sărbătoare Ziua Recoltei la Cumpăna (galerie foto + video)

17 Sep 2016 6086

Se prezintă tabelul preliminar de creanţe al SC Moca Plus SRL

01 Aug 2016 2451