Will Smith a demisionat din Academia Oscarurilor. "Lista celor pe care i-am rănit este lungă şi îi include pe Chris, familia lui, mulţi dintre prietenii mei dragi şi apropiaţi"

Momentul incidentului de la Gala Oscar Foto captură YoutubeWill Smith a decis să demisioneze din Academia Oscarurilor după ce l-a pălmuit pe actorul de comedie Chris Rock în timpul ceremoniei de premiere de anul acesta, a declarat într-un comunicat actorul laureat cu premiul Oscar pentru cel mai bun rol principal masculin, transmite sâmbătă, 2 aprilie, AFP.



"Acţiunile mele la cea de-a 94-a ediţie a Premiilor Academiei au fost şocante, dureroase şi de nescuzat", a scris Will Smith în textul citat de diferite media specializate de la Hollywood.

 

"Lista celor pe care i-am rănit este lungă şi îi include pe Chris, familia lui, mulţi dintre prietenii mei dragi şi apropiaţi, toţi cei care au fost în public sau (au privit) de acasă", a scris actorul în vârstă de 53 de ani.


"Demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice şi voi accepta orice consecinţe pe care consiliul de administraţie le va considera potrivite", a spus el.



"Am trădat încrederea Academiei. Am privat alţi candidaţi şi câştigători de şansa de a sărbători munca lor extraordinară. Am inima zdrobită", şi-a exprimat regretul Will Smith.



Gluma lui Chris Rock despre părul tuns al Jadei Pinkett Smith, soţia lui Will Smith care suferă de o boală ce provoacă o cădere semnificativă a părului, a declanşat scandalul de la gala de premiere de duminică seara.



Academia Oscarurilor a iniţiat o procedură disciplinară împotriva artistului. Consiliul său de administraţie a informat că se va întruni pe 18 aprilie pentru a decide asupra cazului şi a unor eventuale sancţiuni.


Sursa Agerpres

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum s-a transformat palma dată de Will Smith la Gala Premiilor Oscar într-o afacere profitabilă Tricouri, tatuaje şi un joc video

01 Apr 2022 1265

Editorial Palma cea de toate zilele

31 Mar 2022 2828

Academia Americană de Film pregătește măsuri împotriva lui Will Smith, de la suspendarea imediată sau temporară din Academie şi până la retragerea premiului Oscar câştigat

29 Mar 2022 1310

Reacţii după palma pe care Will Smith i-a dat-o lui Chris Rock. "Pur şi simplu şi-a dat frâu liber furiei şi violenţei" (VIDEO)

28 Mar 2022 1484

Chris Rock nu a depus plângere împotriva lui Will Smith, după conflictul de la premiile Oscar

28 Mar 2022 1506

Gala Premiilor Oscar 2022 Chris Rock pălmuit pe scenă de actorul Will Smith după o glumă la adresa soției acestuia (VIDEO)

28 Mar 2022 1704

Un fost jucător de fotbal american, a murit împușcat în această seară!

10 Apr 2016 2003

Ştiaţi că... Will Smith, câştigător al Premiului Grammy...

25 Sep 2014 2157