Ziua de naștere a lui Enis Murtaza „Îți mulțumim pentru tot ce ai făcut în tricoul Constanței și pentru ce faci acum, ca antrenor!“


Constănțeanul Enis Murtaza, fost handbalist, iar, în prezent, antrenor în cadrul clubului Dobrogea Sud, și-a serbat luni, 27 aprilie, ziua de naștere, tehnicianul ajungând la 42 de ani. 

„Fostul jucător al HCM-ului și actual antrenor la Juniori 1 si echipa 2, Enis Murtaza, împlinește azi (n.r. luni, 27 aprilie) 42 de ani. La mulți ani în continuare alături de familia HCD, Enis! Îți mulțumim pentru tot ce ai facut în tricoul Constanței și pentru ce faci acum, ca antrenor!“, este mesajul HCDS Constanța.
Enis Murtaza a început handbalul la vârsta de zece ani, la Clubul Sportiv Şcolar numărul 1 Constanţa, cu antrenorul Vasile Cordoş. Ulterior, a lucrat şi cu Mihail Făgărăşan. La juniori, Enis a obţinut două titluri de campion naţional (unul cu Cordoş, unul cu Făgărăşan pe banca tehnică), la ambele turnee finale, dar şi la un al treilea, în care CSS1 a ocupat doar locul opt (din opt echipe), tânărul centru fiind declarat cel mai bun handbalist! Ca senior, a obţinut tot două titluri naţionale, cu HCM Constanţa, echipă unde a jucat în două rânduri, prima dată fiind antrenat de Mihail Făgărăşan şi Ion Crăciun, iar apoi de regretatul Zoran Kurteş. Enis Murtaza a evoluat şi la Steaua, dar şi la CSM Medgidia, cu Ion Crăciun antrenor. Ultimii doi ani ai carierei şi i-a petrecut la HCM, de unde s-a retras din activitatea de jucător la 32 de ani.
Din teren a trecut apoi (în 2011) pe banca tehnică, în calitate de antrenor la grupele de juniori şi mini-handbal ale HCM. Este de două ori finalist cu echipa sa, la Campionatul Naţional de juniori. Ulterior, a făcut parte, alături de Eden Hairi, din corpul tehnic al echipei de Divizia A HC Farul, dar a pregătit şi grupele de juniori II, juniori IV şi mini-handbal ale HC Farul, club desființat între timp.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (HC Dobrogea Sud)

Citește și:

Fiica lui Enis Murtaza, Lara Acelya Cea mai mică suporteră a campioanei Europei, CSM Bucureşti. Are doar opt zile (galerie foto+video)

De la petrecere, mirele s-a dus la meciurile HC Farul Sermin Cadry Guner a cântat la nunta antrenorului Enis Murtaza (galerie foto)

I-a oferit inelul în spectacol de artificii Antrenorul Enis Murtaza şi Nesrin Faic s-au logodit pe Podul Galata (galerie foto)


Constanța. "Mulțumim, căpitane!" Spectacol și emoții la meciul de retragere al handbalistului de legendă Laurențiu Toma (galerie foto+video)

Acum 22 de ani Cum a ajuns la Constanța George Buricea și primul său meci în tricoul HC Portul. Partidă de neuitat!

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rezultate CSM Constanța Rareș Ștefan, 14 goluri în victoria handbaliștilor juniori 1 cu LPS Vaslui (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 539

Victorii pe linie pentru echipele de handbal de la CSM Constanța (GALERIE FOTO)

14 Feb 2024 773

Handbal CSU Neptun Constanța, învinsă de a doua clasată, Activ Prahova Ploiești (GALERIE FOTO)

29 Jan 2024 807

Handbal CSU Neptun Constanța, victorie în primul meci din 2024 (GALERIE FOTO)

26 Jan 2024 817

Handbal CSM Constanța, meciuri spectaculoase și la tineret, și la juniori. O victorie a fost dramatică, venind în ultima secundă! (GALERIE FOTO)

16 Dec 2023 1015

Calendar săptămânal CSM Constanța Gimnasta Sabrina Maneca Voinea evoluează pentru o medalie la Campionatul Mondial

06 Oct 2023 1138

Interviu online cu handbalistul Ayar Murtaza, de la CSM Constanța „Tata m-a îndrumat pe acest drum, e o pasiune în familie“

04 Oct 2023 2646

Handbal Juniorii II de la CSM Constanța, victorie în deplasare cu Axiopolis Cernavodă (GALERIE FOTO)

21 Sep 2023 1015

Handbaliștii de la CSM Constanța, victorie cu CSA Steaua în Campionatul Național de tineret (GALERIE FOTO)

19 Sep 2023 1045

Handbal În ultima etapă din sezonul regular al Diviziei A, CSU Neptun Constanța întâlnește prima clasată

22 Apr 2023 1059

Handbal CSM Constanța DivA, egal în deplasare cu CSA Steaua DivA, în turneul play-off de tineret (GALERIE FOTO)

04 Apr 2023 1171

Handbal După primul punct, a venit și prima victorie pentru CSM Constanța DivA în turneul play-off de tineret (GALERIE FOTO)

25 Mar 2023 1409

CSM Constanța Tânărul Ayar Murtaza, fericit la debutul la seniori. „Un sentiment unic! Visez la acest moment de 11 ani“ (GALERIE FOTO)

28 Feb 2023 2727

Handbal Fiul lui Enis Murtaza, Ayar, debut cu gol la seniorii CSM Constanța, în meciul cu CSM Vaslui (GALERIE FOTO)

26 Feb 2023 2083

Handbal CSU Neptun Constanța, eliminată din Cupa României

10 Jan 2023 1558