Monden

Ziua de naștere a lui Enis Murtaza „Îți mulțumim pentru tot ce ai făcut în tricoul Constanței și pentru ce faci acum, ca antrenor!“


Constănțeanul Enis Murtaza, fost handbalist, iar, în prezent, antrenor în cadrul clubului Dobrogea Sud, și-a serbat luni, 27 aprilie, ziua de naștere, tehnicianul ajungând la 42 de ani. 

„Fostul jucător al HCM-ului și actual antrenor la Juniori 1 si echipa 2, Enis Murtaza, împlinește azi (n.r. luni, 27 aprilie) 42 de ani. La mulți ani în continuare alături de familia HCD, Enis! Îți mulțumim pentru tot ce ai facut în tricoul Constanței și pentru ce faci acum, ca antrenor!“, este mesajul HCDS Constanța.
Enis Murtaza a început handbalul la vârsta de zece ani, la Clubul Sportiv Şcolar numărul 1 Constanţa, cu antrenorul Vasile Cordoş. Ulterior, a lucrat şi cu Mihail Făgărăşan. La juniori, Enis a obţinut două titluri de campion naţional (unul cu Cordoş, unul cu Făgărăşan pe banca tehnică), la ambele turnee finale, dar şi la un al treilea, în care CSS1 a ocupat doar locul opt (din opt echipe), tânărul centru fiind declarat cel mai bun handbalist! Ca senior, a obţinut tot două titluri naţionale, cu HCM Constanţa, echipă unde a jucat în două rânduri, prima dată fiind antrenat de Mihail Făgărăşan şi Ion Crăciun, iar apoi de regretatul Zoran Kurteş. Enis Murtaza a evoluat şi la Steaua, dar şi la CSM Medgidia, cu Ion Crăciun antrenor. Ultimii doi ani ai carierei şi i-a petrecut la HCM, de unde s-a retras din activitatea de jucător la 32 de ani.
Din teren a trecut apoi (în 2011) pe banca tehnică, în calitate de antrenor la grupele de juniori şi mini-handbal ale HCM. Este de două ori finalist cu echipa sa, la Campionatul Naţional de juniori. Ulterior, a făcut parte, alături de Eden Hairi, din corpul tehnic al echipei de Divizia A HC Farul, dar a pregătit şi grupele de juniori II, juniori IV şi mini-handbal ale HC Farul, club desființat între timp.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (HC Dobrogea Sud)

Citește și:

Fiica lui Enis Murtaza, Lara Acelya Cea mai mică suporteră a campioanei Europei, CSM Bucureşti. Are doar opt zile (galerie foto+video)

De la petrecere, mirele s-a dus la meciurile HC Farul Sermin Cadry Guner a cântat la nunta antrenorului Enis Murtaza (galerie foto)

I-a oferit inelul în spectacol de artificii Antrenorul Enis Murtaza şi Nesrin Faic s-au logodit pe Podul Galata (galerie foto)

Constanța. "Mulțumim, căpitane!" Spectacol și emoții la meciul de retragere al handbalistului de legendă Laurențiu Toma (galerie foto+video)

Acum 22 de ani Cum a ajuns la Constanța George Buricea și primul său meci în tricoul HC Portul. Partidă de neuitat!

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

HC Dobrogea Sud. George Buricea, supărat „Împrăștie tot felul de bârfe ieftine, instigă și influențează mulți oameni OK din galerie“

02 Mar 2020 1753

Editorial Meciul de adio al lui Laurențiu Toma, magia HCM Constanța și două unde de regret

18 Jan 2020 2219

Aihan Omer, coordonatorul Academiei HCDS „Obiectivul nostru principal este să pregătim jucători pentru prima echipă“ (galerie foto)

30 Dec 2019 908

HC Dobrogea Sud, de două ori într-o săptămână la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“ „Vrem să ajungem la copii cu mesajul «Veniţi la handbal!»“ (galerie foto)

28 Nov 2019 722

Juniorii 1 de la HC Dobrogea Sud Constanța, pe locul întâi în campionat (galerie foto)

08 Nov 2019 1339

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 15 octombrie 2019

17 Oct 2019 838

Seniorii au pierdut meciul de la Iaşi Juniorii de la HC Farul Constanţa, medalie de bronz în Campionatul Naţional (galerie foto)

15 May 2017 3567

UPDATE. Cu cine joacă în semifinale HC Farul, punctaj maxim în grupa de la turneul final

11 May 2017 2252

HC Farul Constanţa s-a calificat în semifinalele Campionatului Naţional

11 May 2017 2781

HC Farul s-a impus la limită în faţa CSS1 Constanţa la turneul final

10 May 2017 2526

HC Farul, meciul-meciurilor cu Poli Iaşi Eden Hairi - „Şi un egal ne ajută, dar ne dorim enorm victoria“

29 Apr 2017 5857

Handbaliştii de la CSS Medgidia, HC Farul şi CSS1 Constanţa încep evoluţiile de la turneul semifinal (galerie foto)

22 Mar 2017 5049

HC Farul a debutat cu victorie la Cupa oraşului Constanţa

26 Aug 2016 1186

Fiica lui Enis Murtaza, Lara Acelya Cea mai mică suporteră a campioanei Europei, CSM Bucureşti. Are doar opt zile (galerie foto+video)

12 May 2016 6169

Handbaliştii juniori II de la HC Farul, pregătiţi de Enis Murtaza, s-au calificat la turneul semifinal II

10 May 2016 2536