A fost inaugurat Centrul de Permanenta Medicala Navodari

Investitia administratiei publice locale

Primaria Navodari a alocat aproape 700 milioane pentru reabilitarea cladirii unde functioneaza centrul * Bolnavii vor beneficia de servicii medicale gratuite * In zilele lucratoare, cetatenii vor primi asistenta medicala intre orele 20.00 - 08.00, iar duminica si in zilele de sarbatoare centrul va functiona non-stop * De serviciile oferite de cei opt medici si opt asistente vor beneficia atat locuitorii orasului Navodari, cat si cei ai localitatilor Corbu si Lumina * Centrul de Permanenta Medicala din Navodari este cel de-al treilea de acest gen din judet, dupa cele care functioneaza in Cumpana si Negru Voda

Populatia orasului Navodari beneficiaza, din aceasta saptamana, de serviciile medicale oferite de noul Centru de Permanenta Medicala. Daca pana in prezent locuitorii orasului Navodari erau nevoiti sa apeleze la serviciile medicale oferite de Statia de Ambulanta sau sa strabata drumul pana la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta, din aceasta saptamana bolnavii vor putea primi asistenta medicala in regim permanent chiar in aceasta localitate. Inaugurarea oficiala a acestui centru a avut loc in urma cu doua zile, in prezenta autoritatilor publice din Navodari, a conducerii Directiei de Sanatate Publica Constanta si a Casei Judetene de Asigurari de Sanatate. Centrul de Permanenta Medicala este situat chiar in centrul orasului Navodari, pe strada Albinelor. In zilele lucratoare bolnavii vor primi asistenta medicala intre orele 20.00 - 08.00, deoarece intre 08.00 si 20.00 aici functioneaza mai multe cabinete medicale, iar duminica si in zilele de sarbatoare centrul va functiona non-stop. Serviciile medicale vor fi oferite locuitorilor orasului de catre opt medici de familie si opt asistente, coordonati de medicul primar Carmen Calafus. Potrivit declaratiilor directorului DSP Constanta, Camelia Ciobotaru, "Centrul de Permanenta Medicala din Navodari este cel de-al treilea de acest gen din judet, dupa cele care functioneaza in Cumpana si Negru Voda. De serviciile acestui centru vor beneficia atat locuitorii orasului Navodari, cat si cei ai localitatilor Corbu si Lumina". La randul sau, primarul Tudorel Calapod a declarat ca "inaugurarea acestui centru este o mare realizare atat pentru administratia locala, cat si pentru populatie, iar pentru reabilitarea acestui spatiu Primaria Navodari a alocat 685 milioane lei. In cadrul lucrarilor de reabilitare a spatiului au fost montate faianta si gresie, iar instalatia termica si cea electrica au fost schimbate. Infiintarea centrului este cu atat mai importanta cu cat vine in ajutorul cetatenilor cu venituri mici, pe care ii scutim de deplasarea pana la spitalele din Constanta".Centrul de Permanenta Medicala are contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, fapt pentru care toate serviciile medicale vor fi acordate in mod gratuit.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gimnastică Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, legitimate la CSM Constanța, au fost selecționate în lotul național pentru Campionatul European feminin de gimnastică artistică de la Rimini

24 Apr 2024 165

Dacor Plast SRL execută lucrări de reparații curente la o unitate militară din Constanța. Ce valoare are contractul (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 465

Nadia Comăneci, întâlnire cu Sabrina Maneca Voinea, de la CSM Constanța. „O zi fericită alături de Nadia“ (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 504

Primăria Negru Vodă invesește peste 145.000 de euro în stații de reîncărcare pentru vehicule electrice! Contract adjudecat de Tobimar Group SRL, din Alba (DOCUMENT)

14 Apr 2024 444

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 10 aprilie 2024

11 Apr 2024 557

Procurorul general al Dobrogei și șefa DIICOT Constanța, printre reclamanți Mai mulți procurori din Constanța au dat în judecată Ministerul Public! Răspunsul Tribunalului (MINUTA)

05 Apr 2024 587

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 02 aprilie 2024

03 Apr 2024 649

Imobiliare Bucureștenii Floriștean și Chirănescu vor să construiască un bloc pe Bulevardul 1 Mai Vechi din Constanța. PUZ-ul a fost lansat în consultare publică (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 681

Declarații de avere Constanța Camelia Dumitrache, șef serviciu în Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, avere și interese (DOCUMENTE)

20 Mar 2024 725

Nemulțumiri după achitarea lui Cristian Maricel Cîrjaliu, primarul din Agigea!

06 Mar 2024 788

LISTĂ Mai mulți procurori, numiți judecători! Printre ei, Vengherschi Augustina Liliana, de la Parchetul Judecătoriei Mangalia

05 Mar 2024 769

Iată de ce a fost achitat Cristian Maricel Cîrjaliu, primarul din Agigea! (DOCUMENT)

03 Mar 2024 1021

Declarații de avere Constanța Directorul ABADL, Hristu Uzun, averea și interesele. Soția sa lucrează la aceeași instituție (DOCUMENTE)

02 Mar 2024 1369

Licitații Constanța Direcția Regională Drumuri și Poduri Constanța a achiziționat lucrări de marcaje rutiere de peste un milion de euro. Iată de la ce firmă (DOCUMENT)

28 Feb 2024 725

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 20 februarie 2024

22 Feb 2024 760