Abia instalată, Mihaela Cleo Petrescu rămâne fără funcţie Şefa Centrului pentru Promovarea Culturii Tradiţionale, revocată

După ce în mai, Mihaela Cleo Petrescu fusese numită oficial noua şefă de la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, în şedinţa de Consiliu Judeţean de luni, aleşii vor fi nevoiţi să voteze revocarea acesteia din funcţie. Modificarea a apărut în contextul apariţiei HCJ nr. 191/2010 privind reorganizarea prin absorbţie a aşezămintelor culturale, aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi a organigramei prin care „Centrul a încetat a mai avea fiinţă".

Practic, eliminarea Mihaelei Cleo Petrescu din funcţia de director este direct proporţională cu desfiinţarea locului său de muncă, nicidecum de alte probleme care ar fi intervenit.

Aşa cum se arată în proiectul de hotărâre, fosta şefă a centrului va beneficia de un preaviz de 20 de zile lucrătoare, încetarea raportului de lucru urmând a deveni efectivă la expirarea perioadei de preaviz.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța va avea un nou director. Cine este Iulian Călin? (DOCUMENTE)

14 Mar 2022 6932

SIF Transilvania Încetare activitate persoană care deține funcție-cheie

10 Oct 2018 1501