Acțiunile de la sediul de campanie continuă. Horia Constantinescu, despre încetarea suspendării din funcția de șef al CJPC „În actuala situație este nevoie de comisari care să efectueze acțiuni de control” (document)


Șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC), Horia Constantinescu, suspendat din funcție, la cerere, pe perioada campaniei electorale pentru că și-a anunțat candidatura ca independent la Primăria Constanța a solicitat încetarea suspendării, în actuala situație de răspândire a infectării cu coronavirus fiind nevoie de comisari care să efectueze acțiuni de control.

“Având în vedere situația actuală din Romania, necesitatea ca multe activități să fie supravegheate, consiliate și eventual sancționate pentru limitarea consecințelor îmbolnăvirii cu COVID19 și având în vedere și necesarul de personal la nivelul CJPC, colegelor (mame) fiindu-le permis lucrul de acasă, am transmis conducerii ANPC, solicitarea de încetare a suspendării”, susține Horia Constantinescu, detalii în secțiunea documente.
Potrivit șefului CJPC, în această perioadă este nevoie de comisari pe teren : “Situația actuală are mai mult ca oricând nevoie de comisari pe teren. Piețele, magazinele, livrările la domiciliu etc nu pot fi controlate de la birou! Mă voi ocupa, în cazul admiterii cererii, de echipamente pentru colegii cu care vom desfășura acțiuni de control. Îmi doresc să putem verifica modul în care operatorii economici înțeleg să respecte consumatorii! Doamne ajută și sănătate tuturor!”, a mai spus acesta. 

Horia Constantinescu a menționat, totodată, că activitatea de la sediul de campanie de pe Bulevardul Tomis din Constanța. “Activitățile de la sediul vom continua, avem deja proiecte în derulare, printre acestea achiziția de clor, containere de apă și pulverizatoare pentru a putea da o mână de ajutor tuturor locatarilor care vor să-și igienizeze scările de bloc. Este momentul că fiecare dintre noi trebuie să dea o mână de ajutor pentru comunitate”, spune Constantinescu.
Vă reamintim că Horia Constantinescu și-a lansat, pe 6 martie, candidatura ca independent la funcția de primar al municipiului Constanța, sub sloganul “Trezirea”, după ce în februarie a demisionat din PSD, solicitând și suspendarea, în timpul campaniei electorale, din funcția deținută la CJPC Constanța. 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.