Politic

Actualul prefect al județului Constanța pleacă în Parlament. Organizarea alegerilor legislative, în grija subprefecților

  • Este o chestiune de zile până când județul Constanța va rămâne fără prefect, dat fiind faptul că George Sergiu Niculescu va candida la alegerile parlamentare.
  • Niculescu va demisiona din funcție și va reveni în rândurile PNL Constanța, care l-a desemnat candidat pentru Senatul României, pe poziția II
  • Niculescu a fost numit prefect al județului Constanța pe 27 decembrie 2019, după ce a devenit funcționar public în cadrul Primăriei Eforie
  • Dat fiind timpul scurt până la alegerile parlamentare, este greu de crezut că liberalii vor reuși să nominalizeze și să și reușească instalarea unui nou prefect până pe 6 decembrie
  • Organizarea și gestionarea alegerilor parlamentare vor rămâne în grija celor doi subprefecți al județului Constanța – Aura Bozdoacă și Ali Șenol
 
22 octombrie 2020 este termenul limită pentru depunerea listelor de candidaţi şi a candidaturilor independente în circumscripţiile electorale pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie a.c. 
Este o chestiune de zile până când județul Constanța va rămâne fără prefect, dat fiind faptul că George Sergiu Niculescu va candida la alegerile parlamentare.
Niculescu va demisiona din funcție și va reveni în rândurile PNL Constanța, care l-a desemnat candidat pentru Senatul României, pe poziția II, după primvicepreședintele liberal, Septimiu Bourceanu.
Candidatura sa și a celorlalți liberali a fost validată la finalul săptămânii trecute de Biroul Permanent Județean și ulterior de Colegiul Director Județean ale PNL.
Niculescu a fost numit prefect al județului Constanța pe 27 decembrie 2019, după ce a devenit funcționar public în cadrul Primăriei Eforie.
 
De profesie jurist, acesta și-a început activitatea politică în anul 2004 și a ocupat diverse funcții la nivel local, cea mai importantă fiind până la numirea în funcția de prefect, cea de consilier județean.​
 
De asemenea, Niculescu a fost unul dintre promotorii energiilor alternative, ocupând funcția de director al Organizației Patronale a Producătorilor de Energie din Surse Regenerabile din România, membru în Consiliul Director al Asociaţiei de Promovare „Sudul Litoralului“, membru în Consiliul Director al Cluster „INOMAR“ şi membru în Consiliul Director al Federaţiei Patronale „Surse Noi şi Regenerabile de Energie“.

Dat fiind timpul scurt până la alegerile parlamentare, este greu de crezut că liberalii vor reuși să nominalizeze și să și reușească instalarea unui nou prefect până pe 6 decembrie. Cel mai probabil, dacă vor câștiga legislativele, vor relua demersurile pentru nominalizarea unui reprezentant al Guvernului în teritoriu ulterior.
 
Până atunci, organizarea și gestionarea alegerilor parlamentare vor rămâne în grija celor doi subprefecți al județului Constanța – Aura Bozdoacă și Ali Șenol.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

23 noiembrie - Ziua Economiștilor din România

23 Nov 2020 524

#alegeriparlamentare2020 PNL Constanța, pentru Parlament, oameni valoroși, eficienți, cu proiecte concrete

21 Nov 2020 1057

#alegeriparlamnentare2020 Tit Liviu Brăiloiu, candidat PSD pentru Senatul României, vine la ZIUA Electorală

18 Nov 2020 718

Este ziua Liei Olguţa Vasilescu! Ce vârstă împlineşte omul politic

18 Nov 2020 618

#DobrogeaDigitală „Puţin îmi pasă în ce limbă veţi spune că iubiţi România, numai să-mi dovediţi că o iubiţi”

13 Nov 2020 1269

Ce conține acordul politic de colaborare semnat de PNL și USR PLUS la nivelul Consiliulul Local Municipal Constanța?

13 Nov 2020 3545

#DobrogeaDigitală Vremuri grele, în care „ţara piere şi baba se piaptănă”

06 Nov 2020 2062

Zece ani fără Adrian Păunescu

05 Nov 2020 619

#Dobrogea Digitală Mihail Sadoveanu inedit. La 14 ani „am simţit în mine primele îndemnuri să pun şi eu pe hârtie rânduri scurte care sună din coadă”

05 Nov 2020 1430

#DobrogeaDigitală „Nu e oraş dobrogean care să nu-şi aibă istoria lui osebită”

04 Nov 2020 1390

Pandemia a suspendat viața culturală. Deputatul PSD de Constanța, Cristina Dumitrache cere soluții Ministrului Culturii

03 Nov 2020 3293

Editorial „Stai ușor, domnule inspector școlar general, că dumneata faci politică, și nu politici educaționale!”

02 Nov 2020 7112

Alianța USR PLUS se angajează să inițieze și să insiste asupra dezbaterii privind revizuirea Constituției

02 Nov 2020 2496

Medicul Adriana Câmpeanu, candidat pentru Camera Deputaților din partea PNL Constanța ”Este nevoie să aducem îmbunătățiri legii sănătății”

31 Oct 2020 3195

Alianța USR PLUS îl propune pe Florin Cocargeanu pentru postul de viceprimar al municipiului Constanța

31 Oct 2020 3572