Politic

ALDE rămâne fără candidat la Primăria Constanţa. Gabriel Daraban a demisionat din partid

Preşedintele interimar organizaţiei municipale a ALDE Constanţa , Gabriel Daraban şi-a anunţat demisia din partid. Acesta fusese anunţat de către Călin Popescu Tăriceanu drept candidatul ALDE la primăria municipiului Constanţa la localele din 2020. 
 "Având in vedere evoluţiile de pe scena politica romanescă din ultimele luni precum si urmare a unei analize atente a mediului politic constantean, am luat decizia de a demisiona din organizatia ALDE Constanţa precum şi de a inceta activitatea mea politică  în perioada imediat următoare.
 
Motivele ce stau la baza deciziei mele sunt în primul rând legate de derapajul partidului de la o identitate liberală cât şi indiferenţa din partea comunităţii locale în vederea producerii unei schimbări totale a modului de a face politică şi de a gestiona oraşul Constanţa.
 
Consider ca opinia publicaă constănţeană este puternic dezbinată şi nu este încă pregatită să contribuie la o schimbare reală a modului dezatruos în care a fost gestionat oraşul nostru timp de 20 de ani. Pe de altă parte, constat cu părere de rău că nici politicienii nu sunt dispuşi să lase orgoliile mărunte şi să-şi direcţioneze gesturile şi acţiunile politice strict către interesul cetăţenilor, pentru schimbarea în bine a vietţi în cel mai important oraş românesc de la Marea Neagră.
 
Din punctul meu de vedere un oraş nu poate fi condus eficient de un singur om, indiferent de nobleţea intereselor sale, şi trebuie să aibă în spate o echipă dornică de implicare şi generatoare de idei ce pot fi puse în practică în vederea asigurării progresului şi bunăstării întregii comunităţi. Consider că nu sunt suficiente criticile şi jignirile la adresa unor lideri politici pentru a demonstra că îţi doreşti o schimbare.
 
Mă voi implica intens, în continuare, în viaţa comunităţii, voi incerca să atrag atenţia opiniei publice constănţene ori de câte ori voi constata derapaje ale autorităţilor locale, încercând să propun soluţii benefice pentru rezolvarea problemelor oraşului Constanţa", susţine Daraban în anunţul de retragere din activitatea politică.
Menţionăm că Daraban deţine şi funcţia de director comercial în cadrul societăţii Oil Terminal din Constanţa. 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Revista presei locale

12 Sep 2019 404

Gabriel Daraban( ALDE) "Aşteptăm număratoarea paralelă, la Constanţa au votat zeci de mii de oameni pe liste suplimentare"!

26 May 2019 1345

ALDE Constanţa şi-a propus să obţină 15% dintre voturile electoratului din judeţ la alegerile europarlamentare (galerie foto)

14 May 2019 1948

Din postura de eurodeputat, Gabriel Daraban îşi propune să promoveze diversitatea şi multiculturalitatea dobrogeană

12 May 2019 699

Interviu Gabriel Daraban (ALDE) - „Datoria noastră ca politicieni e să reprezentăm interesele cetăţeanului european“

10 May 2019 1118

Gabriel Daraban, despre riscul unei crize puternice a forţei de muncă la nivelul Zonei Metropolitane Constanţa

03 May 2019 1200

Președintele ALDE Constanța, Gabriel Daraban „Primăria Constanța nu a făcut demersuri pentru asfaltarea drumului din pământ ce face legătura între A4 și bulevardul Tomis”

25 Apr 2019 1213

Oficial! Gabriel Daraban, candidat ALDE la Primăria Muncipiului Constanța

16 Mar 2019 1742

Oil Terminal trebuie să garanteze valoarea accizelor Gabriel Daraban - „Începând cu 1 mai 2019, s-ar putea să nu mai descărcăm navele. Atunci să-l vedem pe domnul Teodorovici!“ (video)

11 Mar 2019 3185

Interviu live Gabriel Daraban - „Primarul trebuie să stea la ușa ministrului de Finanțe, la ușa premierului și să ceară drepturile pentru orașul lui. Trăim falimentul clasei politice locale!“ (video)

07 Mar 2019 4182

Echipa ALDE Constanța, în frunte cu președintele organizației, au oferit flori doamnelor și domnișoarelor (galerie foto)

01 Mar 2019 1900

Preşedintele ALDE Constanţa, către şefii PSD Constanţa - "Minciuna are picioare scurte"

01 Mar 2019 1000

Conferinţă la Constanţa Norica Nicolai şi Renate Weber au confirmat că se află pe listele ALDE pentru europarlamentare

26 Jan 2019 1343

Conferință ALDE la Constanța. Europarlamentarul Renate Weber, prezent (galerie foto)

25 Jan 2019 944

În ce condiții își asumă Gabriel Daraban (ALDE) candidatura la Primăria Constanţa

22 Nov 2018 817