ALDE rămâne fără candidat la Primăria Constanţa. Gabriel Daraban a demisionat din partid

Preşedintele interimar organizaţiei municipale a ALDE Constanţa , Gabriel Daraban şi-a anunţat demisia din partid. Acesta fusese anunţat de către Călin Popescu Tăriceanu drept candidatul ALDE la primăria municipiului Constanţa la localele din 2020. 
 "Având in vedere evoluţiile de pe scena politica romanescă din ultimele luni precum si urmare a unei analize atente a mediului politic constantean, am luat decizia de a demisiona din organizatia ALDE Constanţa precum şi de a inceta activitatea mea politică  în perioada imediat următoare.
 
Motivele ce stau la baza deciziei mele sunt în primul rând legate de derapajul partidului de la o identitate liberală cât şi indiferenţa din partea comunităţii locale în vederea producerii unei schimbări totale a modului de a face politică şi de a gestiona oraşul Constanţa.
 
Consider ca opinia publicaă constănţeană este puternic dezbinată şi nu este încă pregatită să contribuie la o schimbare reală a modului dezatruos în care a fost gestionat oraşul nostru timp de 20 de ani. Pe de altă parte, constat cu părere de rău că nici politicienii nu sunt dispuşi să lase orgoliile mărunte şi să-şi direcţioneze gesturile şi acţiunile politice strict către interesul cetăţenilor, pentru schimbarea în bine a vietţi în cel mai important oraş românesc de la Marea Neagră.
 
Din punctul meu de vedere un oraş nu poate fi condus eficient de un singur om, indiferent de nobleţea intereselor sale, şi trebuie să aibă în spate o echipă dornică de implicare şi generatoare de idei ce pot fi puse în practică în vederea asigurării progresului şi bunăstării întregii comunităţi. Consider că nu sunt suficiente criticile şi jignirile la adresa unor lideri politici pentru a demonstra că îţi doreşti o schimbare.
 
Mă voi implica intens, în continuare, în viaţa comunităţii, voi incerca să atrag atenţia opiniei publice constănţene ori de câte ori voi constata derapaje ale autorităţilor locale, încercând să propun soluţii benefice pentru rezolvarea problemelor oraşului Constanţa", susţine Daraban în anunţul de retragere din activitatea politică.
Menţionăm că Daraban deţine şi funcţia de director comercial în cadrul societăţii Oil Terminal din Constanţa. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Afaceri Constanța Global Defense Logistics și-a dublat cifra de afaceri în ultimul an fiscal, la aproape 150 milioane de euro. Șeful CCINA, printre asociați

03 Oct 2023 1309

Cine controlează firmele Midmar Star SRL și Global Defense Logistics, licitație câștigată la Garda de Coastă (DOCUMENT)

25 Feb 2023 2133

Ce firmă va inspecta plutele de salvare deținute de Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța (DOCUMENT)

21 Oct 2022 1384

Schimbare de cenzor la Gedvec SA. Ce mandat a primit administratorul societății, Gabriel Daraban

20 Oct 2022 2172

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 26 septembrie 2022

28 Sep 2022 1794

Baza Logistică Navală, contract cu o firmă din Constanța! Ce servicii au fost cumpărate (DOCUMENT)

03 Mar 2022 3304

Mandatul de administrator al lui Gabriel Daraban, la Global Defense Logistics SRL, prelungit

23 Aug 2021 4091

Oil Terminal anunţă majorarea tarifelor, prin ordin ANRM. Ce înseamnă acest lucru pentru populaţie

12 Oct 2019 1948

Revista presei locale

12 Sep 2019 1692

Gabriel Daraban( ALDE) "Aşteptăm număratoarea paralelă, la Constanţa au votat zeci de mii de oameni pe liste suplimentare"!

26 May 2019 2469

ALDE Constanţa şi-a propus să obţină 15% dintre voturile electoratului din judeţ la alegerile europarlamentare (galerie foto)

14 May 2019 3665

Din postura de eurodeputat, Gabriel Daraban îşi propune să promoveze diversitatea şi multiculturalitatea dobrogeană

12 May 2019 1928

Interviu Gabriel Daraban (ALDE) - „Datoria noastră ca politicieni e să reprezentăm interesele cetăţeanului european“

10 May 2019 3244

Gabriel Daraban, despre riscul unei crize puternice a forţei de muncă la nivelul Zonei Metropolitane Constanţa

03 May 2019 2441

Președintele ALDE Constanța, Gabriel Daraban „Primăria Constanța nu a făcut demersuri pentru asfaltarea drumului din pământ ce face legătura între A4 și bulevardul Tomis”

25 Apr 2019 2364