Aleşii locali vor vota prelungirea valabilităţii PUG Medgidia

Consilierii locali de la Medgidia se vor întruni azi la şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal.

Pe ordinea de zi sunt 11 proiecte de hotărâri, iniţiate de primarul localităţii, Marian Iordache. Printre acestea se numără proiectul care face referire la aprobarea listei bunurilor considerate de strictă necesitate pentru nevoile unei familii şi a listei bunurilor care nu sunt considerate de strictă necesitate, în vederea acordării ajutorului social.

Aleşii locali vor analiza astăzi lista de priorităţi pe anul 2011 pentru repartizarea locuinţelor tip ANL, dar şi prelungirea valabilităţii Planului Urbanistic General al Municipiului Medgidia. De asemenea, consilierii locali îşi vor da voturile pentru acordul Consiliului Local Municipal Medgidia privind aderarea unor noi unităţi administrativ-teritoriale la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Apă - Canal Constanţa. Printre celelalte proiecte de hotărâri se numără şi aprobarea concesionării prin licitaţie publică a imobilului-teren care aparţine domeniului privat al municipiului, în suprafaţă de 15.193 mp aflat pe strada Progresului, nr.2 D, pentru amenajare unei parcări, dar şi aprobarea concesionării prin licitaţie publică a imobilului construcţie şi teren aferent, de pe strada Izvorului nr.2 A, cu destinaţia prestări servicii. În plus, se va supune aprobării închirierii prin licitaţie publică a imobilului teren aflat în incinta Complexului Sportiv „Iftimie Ilisei", în vederea amenajării unui teren de tenis/minifotbal acoperit cu balon presostatic. Nu în ultimul rând, membrii Consiliului Local vor analiza aprobarea reglementării situaţiei imobilului proprietate publică a municipiului, identificat sub denumirea „Ambulatoriu de specialitate", dar şi aprobarea reglementării situaţiei locative a unor familii din municipiul Medgidia, ce constituie cazuri sociale. Unul din proiectele importante care se va supune votului este cel referitor la avizarea unui schimb de locuinţe destinate închirierii în blocurile ANL.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Candidatul din partea ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion își depune candidatura la Biroul Electoral Municipal

24 Apr 2024 421

Viceprimarița PMP de la Castelu îl urmează pe primarul Nicolae Anghel care a plecat la PSD

23 Apr 2024 462

ZIUA LIVE Septimiu Bourceanu (PNL) - „Dacă la Constanța era blat, PSD nu avea contracandidați"! (VIDEO)

10 Apr 2024 746

LIVE Consiliul Local Municipal votează rectificarea bugetară și mai multe vânzări de terenuri (FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

28 Mar 2024 1123

Proiectele, la mâna consilierilor locali Trei grădinițe din municipiul Constanța vor fi reabilitate, modernizate și dotate cu mobilier (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 875

Doi consilieri locali USR de la Medgidia, în negocieri cu PSD Constanța. Unul a candidat și la primărie în 2020!

08 Mar 2024 1090

Sala de Sport a Şcolii Gimnaziale nr. 29 „Mihai Viteazul” din Constanța ar putea fi închiriată. Deciza aparține consilierilor locali (DOCUMENT)

29 Feb 2024 757

Ședință CLM Constanța Consilieri locali discută despre acordarea unei reduceri de 60% la impozit. Iată cine sunt cei vizați (DOCUMENT)

27 Feb 2024 1098

Învățământ Constanța Componența consiliilor de administrație ale unităților școlare din Constanța. Lista consilierilor locali și școlile de care sunt responsabili (DOCUMENT)

21 Feb 2024 888

Ședință extraordinară a Consiliului Local Constanța. Municipiul Constanța are buget pentru 2024. Consilierii locali USR au votat împotrivă (DOCUMENTE+VIDEO)

14 Feb 2024 1326

Noua reţea şcolară a municipiului Constanţa 73 de unităţi de învăţământ cu personalitate juridică, alte 37 - arondate (DOCUMENT)

11 Feb 2024 1169

LIVE TEXT. Constanța Dezbatere publică pentru suspendarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) Mamaia (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Feb 2024 978

CLM Constanța Ultimă oră! Proiectul privind dreptul de preempțiune pentru terenul dorit de familia Bujduveanu a fost adoptat

31 Jan 2024 977

Alți doi consilieri locali PSD din Consiliul Local Municipal Constanța și-au depus rapoartele de activitate (DOCUMENTE)

18 Jan 2024 918

Pro România a decis să participe cu liste proprii la alegerile pentru Parlamentul European, cap de listă fiind Victor Ponta

14 Jan 2024 949