LIVE TEXT Alianța USR-PLUS Constanța, lansarea candidaților pentru primăriile Eforie, Agigea și Cumpăna (galerie foto + video)

Alianța USR - PLUS Constanța continuă și astăzi prezentarea candidaților pe care îi va arunca în bătălia electorală din 27 septembrie, atunci când vor avea loc alegerile locale.


Chiar în aceste momente sunt lansați candidații Alianței USR-PLUS pentru funcția de primar ai unităților administrativ-teritoriale Eforie, Agigea și Cumpăna.

La conferința de presă sunt prezenți și Stelian Ion – candidat din partea Alianței USR-PLUS la primăria Constanța, Remus  Negoi –  Președinte  filiala  județeană  USR  Constanța,  candidat  din  partea Alianței USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Constanța precum și Edward Nedelcu(PLUS) – candidat din partea Alianței USR-PLUS la Consiliul Județean Constanța.

Iată și candidații Alianței USR-PLUS:

Carmen Mardale este candidat din partea Alianței USR-PLUS la primăria Eforie
Gabriel Ciobanu - candidat din partea Alianței USR-PLUS la primăria Agigea
George Vasile – candidat din partea Alianței USR-PLUS la primăria Cumpăna.

Stelian Ion, vicepreședinte USR și candidat la primăria Constanța, spune ca a venit să-i susțină pe colegii lui. "Ne aflăm zilnic în mijlocul oamenilor și încercăm împreună să găsim soluții. La fel și colegii mei care candidează în localități, au aceeași abordare. Numai dacă mergem printre oameni le putem afla problemele".

Stelian Ion mai spune că toți candidații USR-PLUS au o responsabilitate imensă în alegerile locale și au datoria să curețe aceste localități pentru ca sunt murdare la propriu și să schimbe fața județului de la Năvodari la Mangalia.


„Unii dintre colegii mei sunt hărțuiți, intimidați, dar cu cât vom fi atacați, cu atât suntem mai motivați să mergem mai departe. Inclusiv la Constanța, primarul se teme de noi, pentru ca are contracte dubioase, schelet în dulap și interesul lor este a le ține ascunse pâna se prescriu" mai afirmă candidatul USR-PLUS la primăria Constanța.

Negocierile cu PNL nu au avansat

În ceea ce privește negocierile pentru formarea unui pol de dreapta la Constanța, Stelian Ion afirmă că negocierile cu PNL nu au avansat. "Noi mereu am comunicat, am încercat sa discutăm cu colegii de la PNL, din păcate din partea lor au fost doar abordări inadecvate, dar noi continuăm să avem o atitudine pozitivă, ușa este încă deschisă până spre sfârșitul acestei luni".

Întâlnirea cu reprezentanții PMP nu a mai avut loc, mai precizează Stelian Ion. În schimb, acesta menționează că electoratul USR-PLUS le-a cerut să candideze singuri, pe liste proprii și nu sunt încântați de o alianță, nici cu PMP și nici cu PNL.

Mai multe detalii despre evenimentul de lansare a candidaților USR-PLUS, puteți citi în ediția de mâine.


Conferința de presă poarte fi urmărită în direct pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța:

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gabriel Ciobanu, candidează la funcția de primar Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea!

27 Mar 2024 882

Bogdan Bola îl susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța „E nevoie de o schimbare, înfrățirea PNL și PSD este evidentă"!

20 Mar 2024 727

Oficial! Stelian Ion și Claudiu Iorga Palaz, candidații din partea Alianței Dreapta Unită pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța

20 Mar 2024 706

Oficial! Alianța Dreptei Unite s-a constituit legal! ÎCCJ a anulat decizia BEC

19 Mar 2024 425

Reacții puternice de la liderii ADU Constanța! Stelian Ion, Claudiu Palaz și Bogdan Bola, declarații despre decizia BEC

17 Mar 2024 680

Alianța USR - PMP - Forța Dreptei a fost respinsă de Biroul Electoral Central

17 Mar 2024 433

Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat identitatea vizuală şi sloganul de campanie

28 Feb 2024 649

Președintele USR Constanța, deputatul Stelian Ion „Construim o alianță a partidelor de dreapta pentru alegerile din 2024"

19 Dec 2023 817

Este oficial! USR, PMP și Forța Democrată vor participa la toate ciclurile electorale din 2024 ca Alianța Dreapta Unită

18 Dec 2023 788

Colegiul Naţional al PMP a votat pentru o alianţă politică cu USR şi Forţa Dreptei

23 Oct 2023 826

#alegeriparlamentare2020 Stelian Ion, candidat USR PLUS pentru Camera Deputaților, vine la ZIUA Electorală

01 Dec 2020 2202

#alegeriparlamentare2020 Candidații USR PLUS propun modernizarea căilor ferate - Trenuri de mare viteză, moderne și curate, care străbat țara de la Constanța până în cel mai îndepărtat oraș

01 Dec 2020 1890

#alegeriparlamentare USR PLUS a dat startul campaniei pentru alegerile legislative. Stelian Ion a vorbit despre justiție

09 Nov 2020 2407

Alianța USR PLUS se angajează să inițieze și să insiste asupra dezbaterii privind revizuirea Constituției

02 Nov 2020 3648

Alianța USR PLUS îl propune pe Florin Cocargeanu pentru postul de viceprimar al municipiului Constanța

31 Oct 2020 6021