Politic

Amendamente depuse de senatoarea USR Ramona Dinu la proiectele din domeniul energiei

Senatoarea USR de Constanța Ramona Dinu a depus 32 de amendamente la propunerea legislativă ce reglementează implementarea proiectelor de importanță națională cu privire la rețeaua electrică de interes național și strategic.
 
„Consider că o lege bună trebuie să reflecte alinierea la legislația UE în domeniul energiei electrice și să respecte drepturile de proprietate ale tuturor deținătorilor de proprietăți care pot fi afectate de lucrări considerate de importanță națională”, spune senatoarea constănțeană.

Prin amendamentele depuse, Ramona Dinu susține că s-a opus reducerii suprafeței fondului forestier și, mai mult, a făcut eforturi pentru clarificarea modului în care se poate face ocuparea temporară a terenurilor din fondul forestier, cu respectarea drepturilor și obligațiilor ce decurg din acest demers.
Puteți consulta lista completă a amendamentelor depuse la acest proiect legislativ aici.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Senatoarea Ramona Dinu îi cere ministrului Sănătăţii să analizeze modul în care se desfăşoară trimiterea bolnavilor în străinătate pentru tratament (document)

08 Nov 2018 543

Senatoarea USR Ramona Dinu îi cere explicaţii ministrului Apelor în legătură cu situaţia lacului Tăbăcărie (document)

23 Oct 2018 1101

Întrebare adresată de Ramona Dinu (USR) ministrului Turismului - „În Mamaia şi Năvodari, turiştii au fost obligaţi să închirieze şezlonguri?“ (document)

18 Sep 2018 1351