AUR Constanța „Politicienii oportuniști care nu își respectă promisiunile și cetățenii, vor fi demiși“ (galerie foto+video)

  • Protest AUR la Constanța! 
La eveniment sunt anunțați 50 de membrii AUR de la filialele din tot județul Constanța. Acești consideră că tensiunile din PNL, din perspectiva congresului lor, afectează actul de guvernare la nivel local. 

Cei de la AUR cer demisia primarului Chițac. 

Deputatul constănțean Dumitru Viorel Focșa (AUR) precizează că constănțenii sunt ignorați, nu există conferințe de presă, nu se discută cu locuitorii orașului. 

Deputatul Focșa mai menționează că este în dezacord cu interzicerea protestului elevilor constănțeni, de astăzi, 26 iulie, care își cer drepturile legale. 

 Pe scurt, vă prezentăm motivele: Toate regulamentele emise de la începutul acestui an– de taxi, de gospodărire– asociațiile de proprietari, stațiunea Mamaia ș.a.m.d.

Denunțarea unilaterală a contractului cu fostul Pomacost, acesta fiind motiv care se regăsește și în legea referendumului, un primar nu are voie să denunțe unilateral un contract de prestări servicii, în contextul în care serviciul în cauză nu mai poate fi asigurat, aici ne referim la tunderea ierbii prin oraș și, după cum știm, aceasta a devenit o adevărată problemă: căpușe, șerpi, mai nou muște și țânțari.

De asemenea, atât noi ca partid cât și constănțenii am ajuns la capătul răbdării cu comportamentul acestui domn.

Îi ignoră pe constănțeni, nu are conferințe de presă, nu discută cu locuitorii orașului, mai mult – îi amenință, toate categoriile de vârstă, de activitate, inclusiv turiștii ș.a.m.d. sunt constant intimidate de rarele ieșiri publice ale acestui primar.

Chiar și astăzi, în mod nejustificat, a interzis protestul pașnic al elevilor constănțeni, care își cer drepturile legale. Erau buni elevii și părinții lor la alegeri, nu? Acum... deranjează. Vom ataca în instanță toate regulamentele – aberante și ilegale și ca să dăm și un exemplu clar pentru politicienii oportuniști și care nu își respectă promisiunile și cetățenii: îl vom demite!, a precizat ​deputatul constănțean  Dumitru Viorel Focșa (AUR).  

Amintim că, în cadrul Conferinței județene, cei aproape 500 de delegați vor alege președintele organizației, prim-vicepreședinții, vicepreședinții dar și componența noului birou județean Orban și Cîțu caută susținerea liderilor din PNL Constanța, având în vedere că organizația județeană va avea printre cei mai numeroși delegați la Congresul PNL din 25 septembrie Alegerile din organizația județeană se desfășoară fără emoții, având în vedere că deputatul Bogdan Huțucă este singurul candidat la funcția de președinte al PNL Constanța De altfel, nici pentru celelalte funcții puse la bătaie în aceste alegeri nu există contracandidați.

Liberalii constănţeni îşi stabilesc astăzi noua conducere a organizaţiei judeţene.

Evenimentul are loc la Casa de Cultură din Constanța, de la ora 18.00.


În cadrul Conferinței județene, cei aproape 500 de delegați vor alege președintele organizației, prim-vicepreședinții, vicepreședinții dar și componența noului birou județean.

Orban și Cîțu caută susținerea liderilor din PNL Constanța, având în vedere că organizația județeană va avea printre cei mai numeroși delegați la Congresul PNL din 25 septembrie.

Liderul Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, și prim ministrul Florin Cîțu  ajung la Constanța, unde participă la alegerile din organizația județeană. 

Aceștia caută, la Constanța, susținerea lui Huțucă  și a organizației PNL Constanța, în cursa pentru alegerile interne.

Citește și: Greii PNL, la Casa de Cultură Orban, Cîțu, Boc, Flutur, Bode, Ciucă și Bogdan participă la alegerile PNL Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Grevă de avertisment la Primăria Siliștea, județul Constanța Angajații din peste 1200 de primării de comune anunță noi proteste! (FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 401

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, se alătură protestului UNTRR

13 Mar 2024 505

Taximetriștii din Constanța se alătură protestului din București! 50 de mașini au pornit de dimineață (FOTO+VIDEO)

13 Mar 2024 724

Peste 5.000 de sindicaliști din sănătate, așteptați luni la un amplu protest

10 Mar 2024 371

LIVE Protest spontan al taximetriștilor în Constanța (FOTO+VIDEO)

07 Mar 2024 1323

Angajații DSP din nou la protest, la Constanța (FOTO+VIDEO)

07 Mar 2024 673

Protest al filialei Constanța a partidului SOS România, în fața Prefecturii din Constanța (FOTO+VIDEO)

04 Mar 2024 740

Deputatul USR Constanța, Stelian Ion “Procurorul șef Marius Voineag trebuie să plece din fruntea DNA!

28 Feb 2024 742

Miting la Constanța al refugiaților ucraineni la doi ani de la începerea războiului Rusia-Ucraina (FOTO+VIDEO)

24 Feb 2024 1068

Protest la Aeroportul Mihail Kogălniceanu din județul Constanța! (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Feb 2024 1361

Salariații din asistență socială amenință cu protest la Ministerul Muncii

19 Feb 2024 570

Protest anunțat Demolarea Bazarului Eliberării „La Gorbaciov” din municipiul Constanța scoate oamenii în stradă

19 Feb 2024 13125

Protest la ambasada Rusiei din București, după moartea lui Navalnîi. Mesajele adresate lui Vladimir Putin

18 Feb 2024 523

LIVE TEXT + VIDEO Protest AUR la sediile PSD din țară, inclusiv la Constanța! (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Feb 2024 1440

UPDATE Trafic restricționat în PTF Negru Vodă, județul Constanța pentru camioane! De ce a fost luată această măsură (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Feb 2024 658