Ba da, ba nu, pe holurile DADL

1172268140.jpg

Ultima zi de licitatie la sediul Directiei Apele Dobrogea Litoral a pus in discutie bucata de plaja din zona sudica a litoralului romanesc respectiv Venus si cordonul Venus-Saturn. Ceea ce se anunta a fi o zi obisnuita a scos la iveala o noua firma care pune in discutie un litigiu, contrar a ceea ce directorul DADL, Ionel Manafu, afirma "nu am pus in licitatie astfel de sectoare".

Consilierul juridic Adrian Butu s-a prezentat la sediul DADL pentru a inmana comisiei o cerere din partea SC Microcomplex menita sa contrazica afirmatiile conducerii DADL. Documentul inaintat face referire la dosarul 521 de la Curtea de Apel din anul 2006 si atrage atentia asupra faptului ca s-a omis portiunea de cordon Venus-Saturn zona I si sectorul Venus II. Tot Adrian Butu prezinta toata istoria "Venus s-a divizat si s-a infiintat Microcomplex care a preluat de la vechea societate trei active Bufet Brates-Greaca, Bufet Claudia, Bufet Palas". Conform afirmatiilor sale "individul cu SC Palas SRL nu a vrut sa evacueze cladirea, iar noi l-am dat in judecata si am obtinut o sentinta de evacuare". Intregul carusel continua pentru ca "anul trecut, prin licitatia organizata tot de aceeasi Directie Apele Dobrogea Litoral, firma SC Microcomplex a castigat", insa se pare ca "in urma unei contestatii depuse de una din firme, rezultatul licitatiei a fost anulat", afirma Adrian Butu. Purtatorul de cuvant al DADL, Catalin Anton, spune ca "contractul de la Primaria Mangalia este documentul in baza caruia a fost luata hotararea de anulare a licitatiei". Rezultatele finale ale licitatiei au fost aduse la cunostinta de purtatorul de cuvant al DADL, Catalin Anton. Acesta prezinta bilantul celor trei zile: "Navodari III SC Perla Majestic, Navodari IV zona 2 SC Grup Petrol Marin SA, Olimp II atribuit SC Neptun Olimp SA". In ceea ce priveste "Jupiter zona IV, acest sector a fost atribuit SC Delta Aurora SA, iar Venus II catre SC Massaro Trans SRL". Urmeaza o perioada de 48 de ore in care nemultumitii pot depune contestatii. Urmatoarele licitatii pentru nisipurile ramase neinchiriate vor avea loc in perioada 12-14 martie, participanti fiind nevoiti sa repete procedura.

Scris de: {autor}Bogdan ISOFACHE{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Amendă civilă aplicată de judecători Primarului Municipiului Constanța. Vergil Chițac câștigă definitiv procesul. Motivare

24 Apr 2024 623

ANAF a publicat Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele fizice din prestarea unor activități de înfrumusețare/întreținere corporală

18 Apr 2024 397

Digitalizarea Fiscului cu SRI mai are un pas. Urmează votul final la Camera Deputaților

17 Apr 2024 470

Marius Mocanu, fostul avocat al lui Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, executat silit de fiscul din Constanța (DOCUMENT)

14 Apr 2024 6002

Justiție Constanța Contestație împotriva deciziilor administrative fiscale. Confort Urban SRL versus ANAF

03 Apr 2024 578

AJFP Constanța. Ce seminarii web se vor desfășura în luna aprilie 2024?

03 Apr 2024 476

A doua licitație, organizată de fiscul din Constanța pentru valorificarea a două terenuri deținute de Primăria Cogealac (DOCUMENT)

29 Mar 2024 696

Vergil Chițac câștigă definitiv procesul deschis Fiscului, în urma unei amenzi civile aplicate de judecători Primarului Municipiului Constanța (MINUTA)

27 Mar 2024 613

A cerut eșalonarea contribuțiilor restante aferente lefurilor pentru 2023 Primarul Cristian Radu jonglează iar cu salariile angajaților din administrația locală de la Mangalia! (DOCUMENT)

26 Mar 2024 1043

ANAF vinde vila de lux a Prințului Paul, de la Sinaia!

26 Mar 2024 663

Atenție! ANAF avertizează asupra unor mesaje false trimise în numele instituției

20 Mar 2024 655

Reorganizarea ANAF, aprobată de guvern (DOCUMENT)

14 Mar 2024 944

Vergil Chițac, proces cu Fiscul, pentru o amendă civilă aplicată Primarului Municipiului Constanța. Verdictul, la finalul lunii

12 Mar 2024 800

Opinie cu rezerve Camera de Conturi a publicat raportul de audit financiar asupra situațiilor financiare consolidate ale orașului Năvodari (DOCUMENT)

08 Mar 2024 808

Deficiențe cu influențe semnificative asupra situațiilor financiare găsite de angajații Camerei de Conturi Constanța la primăria 23 August (DOCUMENT)

06 Mar 2024 722