Politic

Bogdan Huţucă (PNL) - „Sub o administraţie locală PSD-ALDE-PMP, cârpim Cazinoul cu lucrări de zero lei!“

Lucrările de punere în siguranţă a clădirii Cazinoului din Constanţa vor începe la data de 22 octombrie, după cum a anunţat, la începutul săptămânii, primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău.
 
„Cazinoul din Constanţa este dovada vie că primarul Decebal Făgădău ocupă degeaba scaunul de primar. În timp ce marile oraşe se mândresc cu absorbţie de fonduri europene de sute de milioane de euro, cu proiecte mari privind reabilitarea şi repunerea în circuit a clădirilor şi monumentelor istorice, la Constanţa, sub o administraţie locală PSD-ALDE-PMP, cârpim Cazinoul cu lucrări de zero lei! Cel mai reprezentativ simbol al Constanţei stă în ruină de mai bine de 8 ani, clădirea fiind într-o accentuată stare de degradare, iar singurul lucru pe care domnul primar Decebal Făgădău îl găseşte de cuviinţă după atâta amar de vreme este să îl împrejmuiască şi să pună policarbonat în ferestre. O ruşine naţională, marca unei complicităţi bolnăvicioase între o administraţie locală incompetentă şi o guvernare PSD dezastruoasă pentru România.

Mândria cu care primarul Decebal Făgădău vorbea zilele trecute despre aceste lucrări care vor costa zero lei nu sunt decât măsura incapacităţii sale de a face faţă oricărei probleme sau provocări. Lucrările astea de zero lei trebuiau făcute de mult, dacă le consideraţi aşa de urgente şi necesare încât a fost nevoie de o conferinţă de presă pentru a le lansa.
 
E ruşinos chiar şi pentru un primar precum Făgădău să se laude cu cârpeli şi „chilipiruri”, în condiţiile în care starea de degradare a Cazinoului este o problemă atât de veche şi apăsătoare pentru oraşul nostru. Domnule primar, ar fi trebuit să vă luaţi Guvernul de guler şi să o aduceţi pe faimoasa voastră Viorica şi condamnatul Liviu Dragnea în faţa Cazinoului, reamintindu-le că PSD a luat o căruţă de voturi de aici promiţând, încă din 2014, că „într-un an” clădirea-simbol a Constanţei va reveni la strălucirea de altă dată. Dar, şi atunci, ca şi acum, nu aţi făcut decât să minţiţi, să vindeţi iluzii şi poveşti electorale, de care v-aţi scuturat imediat ce tuşul ştampilelor s-a uscat pe buletinele de vot. Ruina Cazinoului este dovada vie şi dureroasă a nepriceperii dumneavoastră, domnule primar Făgădău!”, a declarat deputatul PNL de Constanţa Bogdan Huţucă, preşedinte al liberalilor constănţeni.
 
Vă reamintim că edilul-şef al Constanţei a precizat că lucrările de punere în siguranţă a Cazinoului vor fi realizate într-un parteneriat încheiat între Municipiul Constanţa şi o companie. Primarul a vorbit şi despre un grafic al acestor lucrări, care se vor finaliza în jurul datei de 14 noiembrie - Ziua Naţională a Dobrogei. Costurile lucrărilor de punere în siguranţă nu vor scoate din bugetul local niciun leu.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imagini impresionante. Cum arată zona peninsulară a municipiului Constanța văzută de sus (fotoreportaj)

17 Mar 2019 953

Săptămâna viitoare, Comitetul Tehnico-Economic va da avizul favorabil pentru DALI Cazino Constanţa

05 Mar 2019 806

Sondaj de opinie Respondenţii sunt pesimişti. Majoritatea dintre ei nu văd proiectul de restaurare a Cazinoului dus la bun sfârşit

04 Mar 2019 486

Şedinţă importantă la sediul Companiei Naţionale de Investiţii. Pregătirea celei de-a patra licitaţii pentru reabilitarea Cazinoului!

04 Mar 2019 726

O nouă ședință pentru Cazinoul din Constanța pe 4 martie la sediul Companiei Naţionale de Investiţii

28 Feb 2019 516

Sondaj de opinie Credeţi că licitaţia din acest an pentru reabilitarea Cazinoului va ajunge la bun sfârşit?

25 Feb 2019 929

Sondaj de opinie Majoritatea respondenţilor sunt mulţumiţi că zona peninsulară a Constanţei va deveni pietonală

18 Feb 2019 388

Mihu (PSD) - „Prin bugetul de stat, CNI primește bani pentru reabilitarea Cazinoului“

13 Feb 2019 614

Vreme frumoasă la Constanța. Faleza Cazinoului, preferată de constănțenii care au ieșit la plimbare (galerie foto)

10 Feb 2019 1312

Cazinoul - o nedorită metaforă. Expresia ideală, dar rușinoasă a stadiului culturii Constanței (galerie foto)

17 Jan 2019 773

Angajata unui cazino, agresată și amenințată de un tânăr care a tâlhărit-o. Suspectul a ajuns după gratii

08 Jan 2019 390

Boboteaza pe faleza Cazinoului din Constanţa. Mii de oameni, surprize pe traseu, cruce scoasă din mare de un musulman (galerie foto)

07 Jan 2019 923

Sute de săli de jocuri de noroc pe raza judeţului Constanţa. Doar patru au fost închise pentru permiterea accesului minorilor

04 Jan 2019 1059

Vreme frumoasă în prima zi a anului 2019 la Constanța. Faleza Cazinoului, preferată de constănțeni (galerie foto+video)

01 Jan 2019 583

Sala Polivalentă din Constanța va fi construită de firma care a blocat licitațiile pentru Cazino și Parcul Arheologic (galerie foto)

17 Dec 2018 1241