Bogdan Huţucă (PNL) - „Sub o administraţie locală PSD-ALDE-PMP, cârpim Cazinoul cu lucrări de zero lei!“

Lucrările de punere în siguranţă a clădirii Cazinoului din Constanţa vor începe la data de 22 octombrie, după cum a anunţat, la începutul săptămânii, primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău.
 
„Cazinoul din Constanţa este dovada vie că primarul Decebal Făgădău ocupă degeaba scaunul de primar. În timp ce marile oraşe se mândresc cu absorbţie de fonduri europene de sute de milioane de euro, cu proiecte mari privind reabilitarea şi repunerea în circuit a clădirilor şi monumentelor istorice, la Constanţa, sub o administraţie locală PSD-ALDE-PMP, cârpim Cazinoul cu lucrări de zero lei! Cel mai reprezentativ simbol al Constanţei stă în ruină de mai bine de 8 ani, clădirea fiind într-o accentuată stare de degradare, iar singurul lucru pe care domnul primar Decebal Făgădău îl găseşte de cuviinţă după atâta amar de vreme este să îl împrejmuiască şi să pună policarbonat în ferestre. O ruşine naţională, marca unei complicităţi bolnăvicioase între o administraţie locală incompetentă şi o guvernare PSD dezastruoasă pentru România.

Mândria cu care primarul Decebal Făgădău vorbea zilele trecute despre aceste lucrări care vor costa zero lei nu sunt decât măsura incapacităţii sale de a face faţă oricărei probleme sau provocări. Lucrările astea de zero lei trebuiau făcute de mult, dacă le consideraţi aşa de urgente şi necesare încât a fost nevoie de o conferinţă de presă pentru a le lansa.
 
E ruşinos chiar şi pentru un primar precum Făgădău să se laude cu cârpeli şi „chilipiruri”, în condiţiile în care starea de degradare a Cazinoului este o problemă atât de veche şi apăsătoare pentru oraşul nostru. Domnule primar, ar fi trebuit să vă luaţi Guvernul de guler şi să o aduceţi pe faimoasa voastră Viorica şi condamnatul Liviu Dragnea în faţa Cazinoului, reamintindu-le că PSD a luat o căruţă de voturi de aici promiţând, încă din 2014, că „într-un an” clădirea-simbol a Constanţei va reveni la strălucirea de altă dată. Dar, şi atunci, ca şi acum, nu aţi făcut decât să minţiţi, să vindeţi iluzii şi poveşti electorale, de care v-aţi scuturat imediat ce tuşul ştampilelor s-a uscat pe buletinele de vot. Ruina Cazinoului este dovada vie şi dureroasă a nepriceperii dumneavoastră, domnule primar Făgădău!”, a declarat deputatul PNL de Constanţa Bogdan Huţucă, preşedinte al liberalilor constănţeni.
 
Vă reamintim că edilul-şef al Constanţei a precizat că lucrările de punere în siguranţă a Cazinoului vor fi realizate într-un parteneriat încheiat între Municipiul Constanţa şi o companie. Primarul a vorbit şi despre un grafic al acestor lucrări, care se vor finaliza în jurul datei de 14 noiembrie - Ziua Naţională a Dobrogei. Costurile lucrărilor de punere în siguranţă nu vor scoate din bugetul local niciun leu.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța și CLC vor terenul de la Cazino Sud, vândut Mehmetoglu SRL! Judecătorii spun că pe suprafața respectivă se găsește „nisip“, deci terenul este plajă - bun inalienabil (MOTIVARE)

17 Apr 2024 1984

Fotoreportaj Primăvara își face simțită prezența în Constanța. Oamenii se bucură de soare (FOTO+VIDEO)

13 Apr 2024 503

Evenimente anunțate în minivacanța de 1 Mai și Paște în Constanța

07 Apr 2024 1318

Fotoreportaj Constanța Faleza Cazino, plină de oameni într-o zi înnorată de duminică (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Apr 2024 667

Sfaturi și tactici pentru începători la cazino

03 Apr 2024 343

Licitații Constanța O firmă din Sibiu va asigura consultanța în procedura de selecție a companiei care va realiza conceptul artistic și alte amenajări în interiorul Cazinoului (DOCUMENT)

02 Apr 2024 608

Ce sunt turneele de sloturi online?

01 Apr 2024 279

Soarele a scos din case constănțenii pe faleza de la Cazino (VIDEO)

31 Mar 2024 552

Dosarul Retrocedărilor Giurgiucanu pierde în fața municipalității un teren din Mamaia, zona Cazino! Nu a dat în judecată instituția potrivită, conform instanței (MINUTA+DOCUMENTE)

13 Mar 2024 847

Cazinoul din Constanța, perla care renaște din mare! Video inedit cu evoluția spectaculoaselor lucrări din al treilea an de șantier (FOTO+VIDEO)

13 Mar 2024 2151

Primăria Constanța pierde la Curtea de Apel terenul de la Cazino Sud, din Mamaia, ce fusese vândut către Mehmetoglu SRL! Apele Române, victorioase (MINUTA)

12 Mar 2024 778

Curtea de Apel Constanța, așteptată să se pronunțe în procesul pentru terenul de la Cazino Sud

11 Mar 2024 644

FOTOREPORTAJ Imagini dezolante cu toboganul din Stațiunea Mamaia! Cum arată în prezent (GALERIE FOTO+VIDEO)

11 Mar 2024 1566

Primăria Constanța cumpără servicii de realizare a conceptului artistic și execuția proiectului de amenajare a centrului expozițional din cadrul Cazinoului!

07 Mar 2024 613

Ce oferă experiența la cazinouri online?

28 Feb 2024 432