Politic

Bogdan Huţucă (PNL) - „Sub o administraţie locală PSD-ALDE-PMP, cârpim Cazinoul cu lucrări de zero lei!“

Lucrările de punere în siguranţă a clădirii Cazinoului din Constanţa vor începe la data de 22 octombrie, după cum a anunţat, la începutul săptămânii, primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău.
 
„Cazinoul din Constanţa este dovada vie că primarul Decebal Făgădău ocupă degeaba scaunul de primar. În timp ce marile oraşe se mândresc cu absorbţie de fonduri europene de sute de milioane de euro, cu proiecte mari privind reabilitarea şi repunerea în circuit a clădirilor şi monumentelor istorice, la Constanţa, sub o administraţie locală PSD-ALDE-PMP, cârpim Cazinoul cu lucrări de zero lei! Cel mai reprezentativ simbol al Constanţei stă în ruină de mai bine de 8 ani, clădirea fiind într-o accentuată stare de degradare, iar singurul lucru pe care domnul primar Decebal Făgădău îl găseşte de cuviinţă după atâta amar de vreme este să îl împrejmuiască şi să pună policarbonat în ferestre. O ruşine naţională, marca unei complicităţi bolnăvicioase între o administraţie locală incompetentă şi o guvernare PSD dezastruoasă pentru România.

Mândria cu care primarul Decebal Făgădău vorbea zilele trecute despre aceste lucrări care vor costa zero lei nu sunt decât măsura incapacităţii sale de a face faţă oricărei probleme sau provocări. Lucrările astea de zero lei trebuiau făcute de mult, dacă le consideraţi aşa de urgente şi necesare încât a fost nevoie de o conferinţă de presă pentru a le lansa.
 
E ruşinos chiar şi pentru un primar precum Făgădău să se laude cu cârpeli şi „chilipiruri”, în condiţiile în care starea de degradare a Cazinoului este o problemă atât de veche şi apăsătoare pentru oraşul nostru. Domnule primar, ar fi trebuit să vă luaţi Guvernul de guler şi să o aduceţi pe faimoasa voastră Viorica şi condamnatul Liviu Dragnea în faţa Cazinoului, reamintindu-le că PSD a luat o căruţă de voturi de aici promiţând, încă din 2014, că „într-un an” clădirea-simbol a Constanţei va reveni la strălucirea de altă dată. Dar, şi atunci, ca şi acum, nu aţi făcut decât să minţiţi, să vindeţi iluzii şi poveşti electorale, de care v-aţi scuturat imediat ce tuşul ştampilelor s-a uscat pe buletinele de vot. Ruina Cazinoului este dovada vie şi dureroasă a nepriceperii dumneavoastră, domnule primar Făgădău!”, a declarat deputatul PNL de Constanţa Bogdan Huţucă, preşedinte al liberalilor constănţeni.
 
Vă reamintim că edilul-şef al Constanţei a precizat că lucrările de punere în siguranţă a Cazinoului vor fi realizate într-un parteneriat încheiat între Municipiul Constanţa şi o companie. Primarul a vorbit şi despre un grafic al acestor lucrări, care se vor finaliza în jurul datei de 14 noiembrie - Ziua Naţională a Dobrogei. Costurile lucrărilor de punere în siguranţă nu vor scoate din bugetul local niciun leu.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum arăta faleza Cazinoului Constanța în urmă cu aproape 100 de ani

23 Aug 2019 893

Mamaia Rezultatele galei OSS Fighters 4. Amansio Paraschiv își păstrează centura mondială (galerie foto)

22 Aug 2019 2697

Festivalul „Türkart”, în Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia. Programul artistic

22 Aug 2019 2232

Prima ediție a festivalului „TurkArt”, în piațeta Cazino din Mamaia

22 Aug 2019 683

Cel mai mare show al anului! Meciuri unul şi unul, joi seară, la Mamaia, la gala OSS Fighters 4! Se pune în joc centura mondială

22 Aug 2019 660

Mamaia Luptătorii de la OSS Fighters 4, față în față, în această seară, la cântarul oficial. Marea gală e mâine! (galerie foto)

21 Aug 2019 737

Filme în aer liber pe Faleza Cazino din Constanţa (galerie foto)

21 Aug 2019 567

Eveniment transmis la nivel global Gala OSS Fighters 4 şi filmul „Back2Back“ fac senzaţie, joi seară, la Mamaia (galerie foto)

21 Aug 2019 1324

Imagini de la eveniment Gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, gata de start. Luptători și membri ai echipei filmului "Back2Back", în prim plan (galerie foto)

20 Aug 2019 1104

Deputatul Radu Babuș anunță o investiție imobiliară în zona Cazinoului Mamaia. Detalii

20 Aug 2019 571

Joi, la Mamaia, gala OSS Fighters 4. Cele mai tari meciuri! Alex Filip contra legendei K1 Gago Drago, în filmul „Back2Back“ (galerie foto)

20 Aug 2019 1471

Militar din garda de onoare a SUA a leșinat de Ziua Marinei, pe Faleza Cazino (video)

15 Aug 2019 890

LIVE TEXT Ziua Marinei 2019. Peste 10.000 de oameni din toată țara, prezenți pe faleza din Constanța. Ce a transmis președintele Klaus Iohannis (galerie foto+video)

15 Aug 2019 1391

Revista presei locale

15 Aug 2019 547

Mamaia US Navy vs US Army. Baschet, muzică şi distracţie la „Warm-up for the Charity Basketball Game“

15 Aug 2019 478