Bogdan Huțucă, președinte PNL Constanța, după numirea lui George Niculescu în fruntea ANRE. „Felicitări pentru toate reușitele și succes pentru ceea ce urmează!”Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța a publicat un mesaj de felicitare pentru numirea lui George Niculescu în fruntea ANRE.

#GeorgeNiculescu
, secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, membru al filialei PNL Constanța, a primit votul Parlamentului României pentru preluarea funcției de președinte al ANRE (Autoritatea Națională pentru Reglementare în Energie).

 
Prin activitatea sa, de mai bine de 2 ani, la nivelul Ministerului Energiei, a reprezentat Guvernul României în negocieri cruciale pentru securitatea energetică a țării noastre. A participat la o serie de întâlniri oficiale, atât cu parteneri strategici ai SUA, precum și cu reprezentanți ai instituțiilor europene sau alte state, pe teme de interes major pentru protejarea și dezvoltarea sistemului energetic românesc, realizări profesionale despre care se vorbește mai puțin dar ne privesc pe noi, toți. Apreciez ceea ce a realizat ca secretar de stat, pentru că a demonstrat că este un profesionist pasionat dar și dedicat domeniului energiei.
 
Felicitări pentru toate reușitele și succes pentru ceea ce urmează! Mă bucur că, la nivelul filialei PNL Constanța, avem astfel de oameni, pregătiți să conducă domenii strategice ale statului român”, se arată în postarea făcută de Bogdan Huțucă, liderul PNL Constanța.

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă explică cum a dezamorsat PNL bombele fiscale din proiectul de măsuri anunțat de Guvern

21 Sep 2023 599

Şcoala de Vară a Tineretului Naţional Liberal Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța -„Am recomandat tinerilor să fie cea mai bună variantă a lor"

17 Sep 2023 586

Reprezentanții PNL Constanța, prezenți la Școala de Vară a Tineretului Național Liberal de la Neptun (VIDEO)

15 Sep 2023 977

Bogdan Huțucă (PNL) „Voucher-ul de vacanță trebuie folosit la hotelurile din România, nu la alimentara de la colțul străzii”

14 Sep 2023 612

Bogdan Huțucă (PNL) „Spitalul dedicat sănătății mamei și copilului din Constanța va fi construit cu finanțare de la Banca Europeană de Investiții"

13 Sep 2023 855

Halep, suspendată patru ani Deputatul Bogdan Huțucă „Simona, ne dorim să mai putem avea ocazia să vedem iubirea ta pentru tenis"!

13 Sep 2023 615

Gânduri frumoase pentru elevi Bogdan Huțucă, deputat PNL - „Educația este cea mai bună trambulină spre o carieră de succes"!

11 Sep 2023 468

Știri Constanța Bogdan Huțucă felicită Organizația de Femei din PNL pentru organizarea Școlii de Vară cu tema Leadership feminin liberal

09 Sep 2023 560

Declarații de avere Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, averea și interesele (DOCUMENTE)

08 Sep 2023 1289

Proiect de lege Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă cere eliminarea cotei de impozit pe dividende aplicată fondurilor de pensii private şi facultative

07 Sep 2023 551

145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă Senatorii și deputații dobrogeni susțin organizarea pe 14 noiembrie a unei ședințe reunite a Parlamentului cu prilejul Zilei Dobrogei

05 Sep 2023 890

Deputatul Bogdan Huțucă „Voi solicita organizarea unei ședințe reunite a Parlamentului, pentru a marca Ziua Dobrogei“

04 Sep 2023 1082

Bogdan Huţucă- „Seniorii României merită, în primul rând, respect și solidaritate"

02 Sep 2023 789

Bogdan Huțucă „Discursul extremist a revenit în ultimii ani în politica din România. Educația și memoria istorică sunt cele mai bune antidoturi la discursul extremist"

23 Aug 2023 689

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța - „Primarul Vergil Chițac dispune de prezumția de nevinovăție”

13 Jul 2023 1139