Bogdan Huțucă, președinte PNL Constanța „Constanța a obținut poate cea mai mare finanțare din țară pe componenta sănătate din PNRR”


Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, anunță cu bucurie și îi felicită pe primarul Vergil Chițac și pe președintele CJ Constanța, Mihai Lupu, pentru semnarea celor două contracte de finanțare pentru cele două unități sanitare noi care vor fi edificate la Constanța. Acestea vor fi construite până în anul 2026 și vor aduce un plus de 500 de paturi noi în sistemul medical local.
 


„E oficial. Administrațiile liberale ale Constanței au asigurat finanțarea pentru două spitale noi, care vor fi construite până în 2026 aici, în municipiu. 500 de paturi noi, indispensabile unui sistem sanitar subfinanțat și uitat de mulți, de prea mult timp. Unitățile sanitare vor fi dotate cu toate echipamentele medicale necesare, inclusiv centre de imagistică.

Constanța a obținut poate cea mai mare finanțare din țară (cca. 300 de mil euro) pe componenta sănătate din PNRR. Proiectele au fost scrise repede și bine, cu simț de răspundere și realism. Acum vom putea măsura mai bine ce înseamnă performanța a două administrații liberale pentru Constanța. Felicitări Vergil Chițac, felicitări Mihai Lupu.

Mi-ar plăcea să nu trecem acest subiect la ”și altele”, pentru că a fost nevoie de enorm de multă muncă și pricepere pentru a obține finanțările europene necesare pentru construcția centrului ”Mama și copilul” și construcția unității sanitare municipale de cardiologie și oncologie.

P.S. 1 - Constanța nu are în prezent nici un centru public de sănătate destinat tratării afecțiunilor oncologice.

P.S. 2 – În întreg județul nu există nici un spital de pediatrie. Există secții, în diverse stadii de degradare, dar nu un corp dedicat mamei și copilului”, a transmis liderul PNL Constanța. Bogdan Huțucă.


Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă explică cum a dezamorsat PNL bombele fiscale din proiectul de măsuri anunțat de Guvern

21 Sep 2023 400

Şcoala de Vară a Tineretului Naţional Liberal Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța -„Am recomandat tinerilor să fie cea mai bună variantă a lor"

17 Sep 2023 547

Reprezentanții PNL Constanța, prezenți la Școala de Vară a Tineretului Național Liberal de la Neptun (VIDEO)

15 Sep 2023 730

Bogdan Huțucă (PNL) „Voucher-ul de vacanță trebuie folosit la hotelurile din România, nu la alimentara de la colțul străzii”

14 Sep 2023 587

Bogdan Huțucă (PNL) „Spitalul dedicat sănătății mamei și copilului din Constanța va fi construit cu finanțare de la Banca Europeană de Investiții"

13 Sep 2023 813

Halep, suspendată patru ani Deputatul Bogdan Huțucă „Simona, ne dorim să mai putem avea ocazia să vedem iubirea ta pentru tenis"!

13 Sep 2023 596

Gânduri frumoase pentru elevi Bogdan Huțucă, deputat PNL - „Educația este cea mai bună trambulină spre o carieră de succes"!

11 Sep 2023 442

Știri Constanța Bogdan Huțucă felicită Organizația de Femei din PNL pentru organizarea Școlii de Vară cu tema Leadership feminin liberal

09 Sep 2023 533

Declarații de avere Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, averea și interesele (DOCUMENTE)

08 Sep 2023 1183

Proiect de lege Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă cere eliminarea cotei de impozit pe dividende aplicată fondurilor de pensii private şi facultative

07 Sep 2023 523

145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă Senatorii și deputații dobrogeni susțin organizarea pe 14 noiembrie a unei ședințe reunite a Parlamentului cu prilejul Zilei Dobrogei

05 Sep 2023 861

Deputatul Bogdan Huțucă „Voi solicita organizarea unei ședințe reunite a Parlamentului, pentru a marca Ziua Dobrogei“

04 Sep 2023 1052

Bogdan Huţucă- „Seniorii României merită, în primul rând, respect și solidaritate"

02 Sep 2023 767

Bogdan Huțucă „Discursul extremist a revenit în ultimii ani în politica din România. Educația și memoria istorică sunt cele mai bune antidoturi la discursul extremist"

23 Aug 2023 664

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța - „Primarul Vergil Chițac dispune de prezumția de nevinovăție”

13 Jul 2023 1109