Bogdan Huțucă, președinte PNL Constanța „Constanța a obținut poate cea mai mare finanțare din țară pe componenta sănătate din PNRR”


Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, anunță cu bucurie și îi felicită pe primarul Vergil Chițac și pe președintele CJ Constanța, Mihai Lupu, pentru semnarea celor două contracte de finanțare pentru cele două unități sanitare noi care vor fi edificate la Constanța. Acestea vor fi construite până în anul 2026 și vor aduce un plus de 500 de paturi noi în sistemul medical local.
 


„E oficial. Administrațiile liberale ale Constanței au asigurat finanțarea pentru două spitale noi, care vor fi construite până în 2026 aici, în municipiu. 500 de paturi noi, indispensabile unui sistem sanitar subfinanțat și uitat de mulți, de prea mult timp. Unitățile sanitare vor fi dotate cu toate echipamentele medicale necesare, inclusiv centre de imagistică.

Constanța a obținut poate cea mai mare finanțare din țară (cca. 300 de mil euro) pe componenta sănătate din PNRR. Proiectele au fost scrise repede și bine, cu simț de răspundere și realism. Acum vom putea măsura mai bine ce înseamnă performanța a două administrații liberale pentru Constanța. Felicitări Vergil Chițac, felicitări Mihai Lupu.

Mi-ar plăcea să nu trecem acest subiect la ”și altele”, pentru că a fost nevoie de enorm de multă muncă și pricepere pentru a obține finanțările europene necesare pentru construcția centrului ”Mama și copilul” și construcția unității sanitare municipale de cardiologie și oncologie.

P.S. 1 - Constanța nu are în prezent nici un centru public de sănătate destinat tratării afecțiunilor oncologice.

P.S. 2 – În întreg județul nu există nici un spital de pediatrie. Există secții, în diverse stadii de degradare, dar nu un corp dedicat mamei și copilului”, a transmis liderul PNL Constanța. Bogdan Huțucă.


Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bogdan Huțucă (PNL)- „Mihai Lupu își pregătește o ieșire rușinoasă din funcția de președinte al CJC”

29 May 2024 1828

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, de Ziua Națională a Aromânilor „ Vă mulțumim pentru tot ce aveți mai frumos!”

23 May 2024 757

Președintele PNL Constanta, deputatul Bogdan Huțucă, despre Canalul Dunăre-Marea Neagră „ Este un monument ingineresc încărcat de istorie, cu părți cumplite și dureroase pentru mulți români”

23 May 2024 1186

Primarul Constanței, Vergil Chițac și primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, în topul celor mai buni primari din România

26 Apr 2024 734

Comisia pentru buget-finanţe a Camerei Deputaţilor va lucra online până la finalul actualei sesiuni parlamentare

11 Apr 2024 572

Gabriel Ciobanu, candidează la funcția de primar Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea!

27 Mar 2024 1345

Deputatul Bogdan Huțucă „Din 31 martie, județul Constanța va fi poarta Schengen a României “

21 Mar 2024 936

Deputatul Bogdan Huțucă (PNL) „NATO construiește cea mai mare baza militară din Europa în județul Constanța!"

19 Mar 2024 923

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 7197

Deputatul Bogdan Huțucă - „România, în aceste două zile, este inima politică a Europei“

06 Mar 2024 920

Congres PPE Bogdan Huțucă (PNL) - „Organizarea acestui eveniment în țara noastră reflectă importanța PNL în cadrul familiei politice europene"

03 Mar 2024 844

Președintele PNL Constanța Bogdan Huțucă despre primarii care au trecut la PSD „Oare de ce ar alege o navă precum Titanicul să primească la bord pasageri în plus?“

29 Feb 2024 1080

Bogdan Huțucă (PNL), președintele comisiei de Buget din Camera Deputaților, consideră discuția despre cotă unică sau impozitare progresivă, inserată artificial pe agenda publică

28 Feb 2024 757

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „Mergem pe cont propriu la locale. În BPN s-a votat comasarea și liste comune doar pentru europarlamentare!”

21 Feb 2024 1184

LIVE VIDEO+TEXT Este oficial! Pro Romania Constanța a intrat în Partidul Național Liberal (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Feb 2024 2001