Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța explică de ce PNL nu susține impozitul de 1% pentru marile companiiDeputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța și președinte al Comisiei de Buget-Finanțe din Camera Deputaților explică de ce PNL nu susține impozitul de 1% pentru marile companii.
 
„Românii știu foarte bine că orice creștere a taxelor și a impozitelor se va regăsi în prețul final. Adică în prețul plătit de absolut toți românii. Sunt sigur că și socialiștii știu acest lucru. Doar că, din păcate, nu le pasă.

De aceea, PNL nu susține impozitul de 1% pentru marile companii.

Dacă am implementa acest impozit, companii precum Dacia Pitești ar avea de plătit un impozit mai mare decât profitul!
Un alt exemplu sunt companiile românești din domeniul alimentar. Toate aceste companii au o marjă de profit foarte mică, deoarece au numeroase costuri și competiția este uriașă. Dacă am implementa acest impozit, ar crește prețurile la toate mezelurile pe care le cumpărăm de obicei. Iar eu nu pot accepta acest lucru!

Impozitul pe cifra de afaceri ar obliga o parte dintre aceste companii (majoritatea românești!) să-și comprime activitățile, să-și restrângă programele de investiții și chiar să blocheze angajările. Măsura este una incoerentă deoarece stabilește același impozit pentru toate companiile, fără a ține cont de marja lor de profit.

Socialiștii să nu uite că astfel de măsuri cresc și mai mult inflația”, atrage atenția liderul PNL Constanța.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Președintele PNL, deputatul Bogdan Huțucă - „Companiile românești nu pot fi ajutate cu politici intervenționiste"!

27 Mar 2023 705

Bogdan Huțucă (PNL Constanța) Compensăm just agenții economici care au de recuperat creanțe de la bugetul local și deblocăm activitatea primăriilor

21 Mar 2023 875

PNL Constanța Două spitale noi vor fi construite în Constanța în următorii 3 ani. Proiectele inițiate de administrațiile liberale au fost aprobate în Guvern

23 Feb 2023 927

Unul dintre cei mai vechi politicieni locali, Constantin Avătavului s-a stins, astăzi, din viață!

14 Feb 2023 1383

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „Decesul lui Gheorghe Moldovan, este o pierdere imensă pentru noi toți, dar mai ales pentru familie și pentru locuitorii comunei Albești”

05 Feb 2023 1829

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța - „Anul 2023 va fi crucial pentru că este nevoie de o gestionare extrem de bună a marilor proiecte de investiții”

04 Feb 2023 1382

Bogdan Huțucă „Cazinoul va fi o perlă strălucitoare pe faleza Constanței”

20 Jan 2023 1211

Bogdan Huțucă „Vetoul Austriei pentru aderarea țării noastre la Spațiul Schengen ne obligă pe noi, românii, să analizăm extrem de amănunțit relațiile bilaterale”

09 Dec 2022 1657

TVA-ul la panourile fotovoltaice scade de la 19 la 5%. Amendament depus și admis de Bogdan Huțucă, președintele Comisiei de Buget

07 Dec 2022 1641

#Dobrogea144 Bogdan Iulian Huțucă, deputat și președinte PNL Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

14 Nov 2022 1206

Liga Aleșilor Locali a PNL Constanța și-a ales conducerea pentru următorii patru ani

12 Nov 2022 3245

Bogdan Huțucă „Parlamentul, industria HoReCa, Ministerul Finanțelor și consultanți fiscali independenți au identificat o modalitate simplă de înregistrare și fiscalizare a bacșișului”

09 Nov 2022 1391

Bogdan Huțucă, liderul PNL Constanța și deputat - „Astăzi, am pierdut un coleg, un prieten, un om dedicat comunității”

03 Nov 2022 1310

ZIUA LIVE. Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța - „Va fi o iarnă complicată. Majoritatea produselor și serviciilor se vor scumpi. Ne paște o criză economică” (VIDEO)

22 Oct 2022 1818

ZIUA LIVE Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța. „Nu au fost simpli cei doi ani pentru toată țara. A fost pandemie, apoi războiul din Ucraina și ne paște o criză economică“ (VIDEO)

21 Oct 2022 1167