Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța explică de ce PNL nu susține impozitul de 1% pentru marile companiiDeputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța și președinte al Comisiei de Buget-Finanțe din Camera Deputaților explică de ce PNL nu susține impozitul de 1% pentru marile companii.
 
„Românii știu foarte bine că orice creștere a taxelor și a impozitelor se va regăsi în prețul final. Adică în prețul plătit de absolut toți românii. Sunt sigur că și socialiștii știu acest lucru. Doar că, din păcate, nu le pasă.

De aceea, PNL nu susține impozitul de 1% pentru marile companii.

Dacă am implementa acest impozit, companii precum Dacia Pitești ar avea de plătit un impozit mai mare decât profitul!
Un alt exemplu sunt companiile românești din domeniul alimentar. Toate aceste companii au o marjă de profit foarte mică, deoarece au numeroase costuri și competiția este uriașă. Dacă am implementa acest impozit, ar crește prețurile la toate mezelurile pe care le cumpărăm de obicei. Iar eu nu pot accepta acest lucru!

Impozitul pe cifra de afaceri ar obliga o parte dintre aceste companii (majoritatea românești!) să-și comprime activitățile, să-și restrângă programele de investiții și chiar să blocheze angajările. Măsura este una incoerentă deoarece stabilește același impozit pentru toate companiile, fără a ține cont de marja lor de profit.

Socialiștii să nu uite că astfel de măsuri cresc și mai mult inflația”, atrage atenția liderul PNL Constanța.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bogdan Huțucă (PNL)- „Mihai Lupu își pregătește o ieșire rușinoasă din funcția de președinte al CJC”

29 May 2024 1768

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, de Ziua Națională a Aromânilor „ Vă mulțumim pentru tot ce aveți mai frumos!”

23 May 2024 753

Președintele PNL Constanta, deputatul Bogdan Huțucă, despre Canalul Dunăre-Marea Neagră „ Este un monument ingineresc încărcat de istorie, cu părți cumplite și dureroase pentru mulți români”

23 May 2024 1173

Primarul Constanței, Vergil Chițac și primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, în topul celor mai buni primari din România

26 Apr 2024 731

Comisia pentru buget-finanţe a Camerei Deputaţilor va lucra online până la finalul actualei sesiuni parlamentare

11 Apr 2024 570

Gabriel Ciobanu, candidează la funcția de primar Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea!

27 Mar 2024 1342

Deputatul Bogdan Huțucă „Din 31 martie, județul Constanța va fi poarta Schengen a României “

21 Mar 2024 934

Deputatul Bogdan Huțucă (PNL) „NATO construiește cea mai mare baza militară din Europa în județul Constanța!"

19 Mar 2024 920

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 7194

Deputatul Bogdan Huțucă - „România, în aceste două zile, este inima politică a Europei“

06 Mar 2024 917

Congres PPE Bogdan Huțucă (PNL) - „Organizarea acestui eveniment în țara noastră reflectă importanța PNL în cadrul familiei politice europene"

03 Mar 2024 841

Președintele PNL Constanța Bogdan Huțucă despre primarii care au trecut la PSD „Oare de ce ar alege o navă precum Titanicul să primească la bord pasageri în plus?“

29 Feb 2024 1077

Bogdan Huțucă (PNL), președintele comisiei de Buget din Camera Deputaților, consideră discuția despre cotă unică sau impozitare progresivă, inserată artificial pe agenda publică

28 Feb 2024 753

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „Mergem pe cont propriu la locale. În BPN s-a votat comasarea și liste comune doar pentru europarlamentare!”

21 Feb 2024 1181

LIVE VIDEO+TEXT Este oficial! Pro Romania Constanța a intrat în Partidul Național Liberal (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Feb 2024 1994