Boiagian dă concurs pentru conducerea Inspectoratului Judeţean în Construcţii Constanţa

Harry Boiagian, inspectorul-şef al Inspectoratului Judeţean în Construcţii Constanţa, participă astăzi la concursul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pentru promovarea în funcţia publică de conducere vacantă de inspector-şef judeţean. „Bineînţeles că voi participa la concurs, este inevitabil. Recent, am devenit cu toţii funcţionari publici la Inspectoratul în Construcţii“, a declarat Harry Boiagian.
Pentru a putea participa la acest concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe inginereşti, arhitectură şi urbanism, ştiinţe juridice sau economice, studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I, să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum doi ani, să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată.
Harry Boiagian a mărturisit că nu ştie dacă va avea sau nu contracandidaţi în contextul concursului de azi. În vârstă de 48 de ani, fost consilier în Consiliul Local Municipal Constanţa, Boiagian este de profesie inginer constructor, absolvent al Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti, dar şi al unor studii postuniversitare în management în construcţii în Statele Unite ale Americii.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aveau sau nu panou șantierele din Mamaia Nord? Cum a răspuns Primăria Năvodari și ce spune Inspectoratul de Stat în Construcții Constanța (GALERIE FOTO)

09 Feb 2022 4345

Harry-Michelle Boiagian a deschis o nouă firmă. Cu ce se va ocupa

06 Apr 2021 4291

Aniversatul zilei. Harry Boiagian. Șeful Inspectoratului Județean în Construcții Constanța. Schimbă prefixul

23 Jul 2016 5763

Imra Group SRL își mută sediul pe bulevardul Mamaia

21 Aug 2015 3765

UPDATE. Dospinescu, suspendată de la Direcţia de Patrimoniu Mazăre a suspendat din funcţie un inculpat din Dosarul Retrocedărilor

13 Feb 2015 2984

Surse PSD Constanţa are o propunere pentru funcţia de prefect

28 Dec 2014 3626

Harry Boiagian - UNPR „Dacă mi se va propune funcţia de prefect al judeţului Constanţa, voi accepta”

23 Dec 2014 2675

Şeful de la ISC Constanţa, Harry Michelle Boiagian, la ceas aniversar

23 Jul 2014 7215

Harry Boiagian, şeful Inspectoratului Judeţean în Construcţii Constanţa, nu-şi mai administrează firma

17 Jul 2014 2657