Candidații USR-PLUS la Consiliul Județean Constanța, în acțiuni concrete, pe teren, în județ

  • Candidații Alianței USR-PLUS pentru Consiliul Județean Constanța au început seria acțiunilor de pe teren, pentru implementarea programului Alianței
  • Remus Negoi împreună cu echipa sa au fost în zona Ostrov, una dintre cele mai frumoase, dar și subdezvoltate zone ale județului

Candidații Alianței USR-PLUS pentru Consiliul Județean Constanța au început seria acțiunilor de pe teren, pentru implementarea programului Alianței.
“Noi, cei din USR-PLUS, promitem puțin și facem mult mai mult. Ca să faci lucruri concrete pentru județul Constanța, trebuie să fii pe teren, acolo unde realitatea bate comoditatea actualilor șefi din Consiliul Județean. Trebuie să înțelegi ce vor oamenii, să vii cu soluții concrete, să ai viziune largă despre cum să dezvolți județul”, susține președintele USR Constanța, Remus Negoi, cel care candidează din partea Alianței pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.
La sfârșitul săptămânii trecute, Negoi împreună cu echipa sa au fost în zona Ostrov, una dintre cele mai frumoase, dar și subdezvoltate zone ale județului Constanța.
“Turismul din județul Constanța poate fi dezvoltat printr-o viziune integrată. Ca să dezvolți regiunile, trebuie să reabilitezi drumuri de acces către zonele superbe ale județului, să atragi turiști și investiții, să digitalizezi informațiile despre obiective turistice, să reabilitezi monumente uitate.
Din păcate, până acum, conducerea Consiliului Județean și consilierii județeni PSD doar-ridicători-de-mâini nu au dorit lucrul acesta. Se vede din imagini cum nepăsarea, indolența, incompetența preș. Consiliului Județean au lăsat urme. De fapt, cratere. În drumuri. Ca de exemplu, drumul de acces până la Cetatea bizantină Păcuiul lui Soare, pe o porțiune de aproximativ 3 kilometri, arată jalnic. Sau nepunerea în valoare a Bisericii de lemn de la Izvoarele”, a conchis Remus Negoi.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#alegeriparlamentare2020 Stelian Ion, candidat USR PLUS pentru Camera Deputaților, vine la ZIUA Electorală

01 Dec 2020 2202

#alegeriparlamentare2020 Candidații USR PLUS propun modernizarea căilor ferate - Trenuri de mare viteză, moderne și curate, care străbat țara de la Constanța până în cel mai îndepărtat oraș

01 Dec 2020 1890

#alegeriparlamentare USR PLUS a dat startul campaniei pentru alegerile legislative. Stelian Ion a vorbit despre justiție

09 Nov 2020 2405

Alianța USR PLUS se angajează să inițieze și să insiste asupra dezbaterii privind revizuirea Constituției

02 Nov 2020 3647

Alianța USR PLUS îl propune pe Florin Cocargeanu pentru postul de viceprimar al municipiului Constanța

31 Oct 2020 6021

Alianța USR-PLUS Constanța a depus candidaturile pentru parlamentare

22 Oct 2020 3712

LIVE VIDEO & TEXT Formarea majorității în Consiliul Local Constanța. Ce spun reprezentanții USR PLUS

02 Oct 2020 2753

#alegerilocale2020 Stelian Ion (Alianța USR-PLUS)- ”Scrutinul din septembrie, șansă istorică de a scăpa municipiul și județul Constanța de PSD”

12 Aug 2020 1695

#alegerilocale2020 LIVE - Alianța USR - Plus își lansează candidații pentru primăriile Năvodari și Costinești

11 Aug 2020 2289

Candidatul USR-PLUS, Stelian Ion cere criterii de performanță clare pentru cluburile sportive private și un nou regulament privind locurile de parcare din municipiul Constanța

30 Jul 2020 3167

“Stradă cu stradă, schimbăm Constanța” Incursiune în cartierul Faleză Nord a candidatului Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion

28 Jul 2020 3111

Candidatul Alianței USR- PLUS, Stelian Ion spune că renașterea Parcului Tăbăcărie, care suferă sub administrația Făgădău este una dintre prioritățile sale!

25 Jul 2020 3203

LIVE VIDEO Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la Primăria Constanța, despre problemele locuitorilor din cartierul Veterani (galerie foto)

21 Jul 2020 3665

Candidatul USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion, mesaj dur pentru liberali „În 2020, candidatura lui Chițac este un risc inacceptabil!”

20 Jul 2020 3362

LIVE TEXT ȘI VIDEO Mesajul USR Constanța liberalii constănțeni - „Constanța nu este unitate militară, nu primim ordine inacceptabile“ (galerie foto)

19 Jul 2020 3468