Politic

Candidații USR-PLUS la Consiliul Județean Constanța, în acțiuni concrete, pe teren, în județ

  • Candidații Alianței USR-PLUS pentru Consiliul Județean Constanța au început seria acțiunilor de pe teren, pentru implementarea programului Alianței
  • Remus Negoi împreună cu echipa sa au fost în zona Ostrov, una dintre cele mai frumoase, dar și subdezvoltate zone ale județului

Candidații Alianței USR-PLUS pentru Consiliul Județean Constanța au început seria acțiunilor de pe teren, pentru implementarea programului Alianței.
“Noi, cei din USR-PLUS, promitem puțin și facem mult mai mult. Ca să faci lucruri concrete pentru județul Constanța, trebuie să fii pe teren, acolo unde realitatea bate comoditatea actualilor șefi din Consiliul Județean. Trebuie să înțelegi ce vor oamenii, să vii cu soluții concrete, să ai viziune largă despre cum să dezvolți județul”, susține președintele USR Constanța, Remus Negoi, cel care candidează din partea Alianței pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.
La sfârșitul săptămânii trecute, Negoi împreună cu echipa sa au fost în zona Ostrov, una dintre cele mai frumoase, dar și subdezvoltate zone ale județului Constanța.
“Turismul din județul Constanța poate fi dezvoltat printr-o viziune integrată. Ca să dezvolți regiunile, trebuie să reabilitezi drumuri de acces către zonele superbe ale județului, să atragi turiști și investiții, să digitalizezi informațiile despre obiective turistice, să reabilitezi monumente uitate.
Din păcate, până acum, conducerea Consiliului Județean și consilierii județeni PSD doar-ridicători-de-mâini nu au dorit lucrul acesta. Se vede din imagini cum nepăsarea, indolența, incompetența preș. Consiliului Județean au lăsat urme. De fapt, cratere. În drumuri. Ca de exemplu, drumul de acces până la Cetatea bizantină Păcuiul lui Soare, pe o porțiune de aproximativ 3 kilometri, arată jalnic. Sau nepunerea în valoare a Bisericii de lemn de la Izvoarele”, a conchis Remus Negoi.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#alegerilocale2020 Stelian Ion (Alianța USR-PLUS)- ”Scrutinul din septembrie, șansă istorică de a scăpa municipiul și județul Constanța de PSD”

12 Aug 2020 843

#alegerilocale2020 LIVE - Alianța USR - Plus își lansează candidații pentru primăriile Năvodari și Costinești

11 Aug 2020 823

Candidatul USR-PLUS, Stelian Ion cere criterii de performanță clare pentru cluburile sportive private și un nou regulament privind locurile de parcare din municipiul Constanța

30 Jul 2020 2013

“Stradă cu stradă, schimbăm Constanța” Incursiune în cartierul Faleză Nord a candidatului Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion

28 Jul 2020 2178

Candidatul Alianței USR- PLUS, Stelian Ion spune că renașterea Parcului Tăbăcărie, care suferă sub administrația Făgădău este una dintre prioritățile sale!

25 Jul 2020 2362

LIVE VIDEO Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la Primăria Constanța, despre problemele locuitorilor din cartierul Veterani (galerie foto)

21 Jul 2020 2242

Candidatul USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion, mesaj dur pentru liberali „În 2020, candidatura lui Chițac este un risc inacceptabil!”

20 Jul 2020 2330

LIVE TEXT ȘI VIDEO Mesajul USR Constanța liberalii constănțeni - „Constanța nu este unitate militară, nu primim ordine inacceptabile“ (galerie foto)

19 Jul 2020 2314

Alianța USR-PLUS și-a prezentat candidații pentru primăriile Agigea, Eforie și Cumpăna. Stelian Ion nu renunță la lupta pentru Constanța. Vrea s-o scape de PSD

17 Jul 2020 2404

LIVE TEXT Alianța USR-PLUS Constanța, lansarea candidaților pentru primăriile Eforie, Agigea și Cumpăna (galerie foto + video)

16 Jul 2020 2487

Stelian Ion, candidat al Alianței USR – PLUS, termen limită pentru PNL “Discuțiile legate de polul de dreapta la Constanța trebuie tranșate până la finalul acestei luni”!

07 Jul 2020 2222

LIVE TEXT Se pun bazele polului de dreapta la Constanța. USR, Alianța Țărănistă și PLUS au anunțat colaborarea (galerie foto+video)

06 Jul 2020 2417

USR-PLUS solicită PNL să susțină candidatura lui Stelian Ion la Primăria Constanța. La schimb ei vor susține candidatul liberal pentru Consiliul Județean

19 Jun 2020 1740

PNL și USR-PLUS, primele discuții pentru formarea unei alianțe de dreapta la Constanța. Ce spun liderii celor trei partide?

12 Mar 2020 4473

Decizii importante, astăzi, în cadrul BPJ al PNL Constanţa. Se decid candidaţii şi o eventuală alianţă cu USR-PLUS!

06 Mar 2020 1672