Candidatul USR-PLUS, Stelian Ion cere criterii de performanță clare pentru cluburile sportive private și un nou regulament privind locurile de parcare din municipiul Constanța

  • Candidatul USR Plus la Primăria Constanța  nu este de acord cu alocarea fără criterii de performanță bine definite a unor fonduri de la bugetul local pentru cluburile sportive private
  • Stelian Ion cere explicații și în legătură cu amenzile care se pregătesc pentru cei care parchează în oraș, pe locurile deținute de alți utilizatori
  • El a  reamintit că regulamentul parcărilor a fost anulat de magistrații de la Curtea de Apel și ca acest proiect nu vine să îndrepte aspectele semnalate de magistrați , ci din contră le complică 
  • Stelian Ion nu se retrage din compeția electorală dar  nu mai face alianță nici cu PMP nici cu Alianța Țărănistă 
 
 
Stelian Ion, candidatul USR Plus la Primăria Constanța  nu este de acord cu alocarea fără criterii de performanță bine definite a unor fonduri de la bugetul local pentru cluburile sportive private.
Ion a atras atenție asupra unui proiect care se va afla astăzi în atenția aleșilor locali municipali în cadrul ședinței ordinare de CLM .
“ Este vorba de un proiect ce are în vedere alocarea unei sume enorme pentru proiecte către cluburile private. Este vorba de suma de 4,3 milioane de euro către cluburile private. O sumă colosală față de bugetul municipalității. 
Este nevoie de bani  în alte domenii, educația spre exemplu, pentru că nu se știe ce va fi de la toamnă. Acești bani sunt aruncați pe fereastră fără să ni se explice pe ce mai exact. 
În tot acest timp, peste 11.000 de elevi din Constanța nu au acces la  săli de sport și nici măcar în timpul vacanțelor nu pot folosi curtea școlii pentru desfășurarea de activități sportive”, a spus Stelian Ion.
O altă chestiune abordată de Stelian Ion este situația parcărilor. Vă reamintim, CLM votează astăzi o HCLM prin care se stabilesc amenzi pentru neplata parcărilor sau pentru parcarea pe locurile deja rezervate de alți constănțeni. 
Stelian Ion a reamintit că regulamentul parcărilor a fost anulat de magistrații de la Curtea de Apel și ca acest proiect nu vine să îndrepte aspectele semnalate de magistrați, ci din contră le complică iar oamenii nu mai știu dacă trebuie sau nu să plătească parcarea în Constanța.
 
"Decebal Fagădău a reușit să dea peste cap această problemă a parcărilor și se vor naște pe viitor alte procese pentru că noua HCL nu stabilește o colectare corectă a taxei pentru parcare. Chiar dacă nu au primit motivarea de la Curtea de Apel, acest proiect care stabilește amenzi ar fi trebuit să vină la pachet cu un nou regulament al parcărilor" - afirmă candidatul USR - PLUS.
 

Stelian Ion nu se retrage din competiția electorală și nu mai face alianță nici cu PMP și nici cu Alianța Țărănistă 

 
În plan politic, candidatul USR Plus la Primăria Constanța că după ce a picat varianta unei alianțe cu PNL, a picat și o posibilă colaborare cu PMP Constanța. O dată pentru că electoratul USR , consideră inoportună cu alianță cu partidul condus la Constanța de Claudiu Palaz, iar în al doilea rând, PMP a dat un semnal la București că va merge singur în alegeri . Nici colaborarea cu Tudorel Chesoi, candidatul Alianței Național Țărăniste nu mai este de actualitate, însă despre acesta, Stelian Ion spune că nu are ce să-i reproșeze iar colaborarea se va concretiza cel mai probabil în viitorul Consiliu Local Municipal.
În ceea ce privește discuțiile existente între Stelian Ion și omul de afaceri, Mohammad Murad,  deputatul afirmă că acestea s-au purtat numai în contextul candidaturii sale la primăria Constanța și nu se pune problema unei retrageri în favoarea lui Murad. Ion a explicat că în calitate de viitor primar al Constanței este interesat de o conlucrare cu mediul de afaceri a cărui reprezentant exponențial este omul de afaceri libanez.
Inclus în sondajele de opinie și consiliat de un fost lider liberal, Murad nu și-a anunțat până la această dată candidatura la funcția de primar al municipiului Constanța.
 
Citește și:

LIVE TEXT. Candidatul USR - Plus Stelian Ion, precizări pe tema ședinței de Consiliu Local Municipal
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Gâgă

30 Jul, 2020 08:53

Performanta ca performanta, care nu stiu cat de mult ne incalzeste pe noi ca si contribuabili....dar poate in schimbul fondurilor primite, respectivele cluburi ar trebui sa faca ceva pentru comunitate, oras sau cum vreti domniile voastre sa ii spuneti....

Articole asemanatoare

#alegeriparlamentare2020 Stelian Ion, candidat USR PLUS pentru Camera Deputaților, vine la ZIUA Electorală

01 Dec 2020 2202

#alegeriparlamentare2020 Candidații USR PLUS propun modernizarea căilor ferate - Trenuri de mare viteză, moderne și curate, care străbat țara de la Constanța până în cel mai îndepărtat oraș

01 Dec 2020 1890

#alegeriparlamentare USR PLUS a dat startul campaniei pentru alegerile legislative. Stelian Ion a vorbit despre justiție

09 Nov 2020 2407

Alianța USR PLUS se angajează să inițieze și să insiste asupra dezbaterii privind revizuirea Constituției

02 Nov 2020 3648

Alianța USR PLUS îl propune pe Florin Cocargeanu pentru postul de viceprimar al municipiului Constanța

31 Oct 2020 6021

Alianța USR-PLUS Constanța a depus candidaturile pentru parlamentare

22 Oct 2020 3712

LIVE VIDEO & TEXT Formarea majorității în Consiliul Local Constanța. Ce spun reprezentanții USR PLUS

02 Oct 2020 2753

#alegerilocale2020 Stelian Ion (Alianța USR-PLUS)- ”Scrutinul din septembrie, șansă istorică de a scăpa municipiul și județul Constanța de PSD”

12 Aug 2020 1695

#alegerilocale2020 LIVE - Alianța USR - Plus își lansează candidații pentru primăriile Năvodari și Costinești

11 Aug 2020 2291

“Stradă cu stradă, schimbăm Constanța” Incursiune în cartierul Faleză Nord a candidatului Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion

28 Jul 2020 3111

Candidatul Alianței USR- PLUS, Stelian Ion spune că renașterea Parcului Tăbăcărie, care suferă sub administrația Făgădău este una dintre prioritățile sale!

25 Jul 2020 3203

LIVE VIDEO Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la Primăria Constanța, despre problemele locuitorilor din cartierul Veterani (galerie foto)

21 Jul 2020 3665

Candidații USR-PLUS la Consiliul Județean Constanța, în acțiuni concrete, pe teren, în județ

21 Jul 2020 3037

Candidatul USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion, mesaj dur pentru liberali „În 2020, candidatura lui Chițac este un risc inacceptabil!”

20 Jul 2020 3362

LIVE TEXT ȘI VIDEO Mesajul USR Constanța liberalii constănțeni - „Constanța nu este unitate militară, nu primim ordine inacceptabile“ (galerie foto)

19 Jul 2020 3468