Cerchezu si Dobromir, codase la constituirea consiliilor locale

In urma cu aproximativ doua saptamani, au inceput in judetul Constanta sedintele de constituire a noilor consilii locale. Daca aceste consilii locale au fost constituite la nivelul celor 66 de unitati administrativ-teritoriale din Constanta, doua dintre comune par a avea reale probleme din acest punct de vedere. Astazi se incearca acest lucru in comuna Cerchezu pentru a treia oara si la Dobromir, a doua oara. Avand in vedere faptul ca primarul de la Cerchezu, social-democratul Ion Constantinescu, nu are majoritatea PSD de partea sa, acestia fiind doar cinci, este foarte posibil ca astazi opozitia din CL, reprezentata de trei democrati, doi liberali si un taranist, sa faca tot posibilul ca, prin neintrunirea cvorumului, sa se ajunga la reorganizarea alegerilor. Conform celor declarate de subprefectul Elena Mocanu, astazi si in comuna Dobromir se incearca, pentru a doua oara, constituirea Consiliului Local. Nici primarul PSD, Iusein Visel, nu are o viata mai usoara pentru ca, si in acest caz, partidul de guvernamant are doar patru alesi locali, ceea ce nu ii asigura majoritatea pentru a decide soarta proiectelor propuse in interesul comunitatii. Asa ca cei patru democrati, doi liberali si un reprezentant al Partidului Romania Mare ar putea decide astazi, in prezenta unui delegat al Prefecturii Constanta, soarta viitorului acestei comunitati locale.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Justiție Constanța Judecătorul Florin Cosmin Bobei, de la Judecătoria Medgidia, schimb de robe!

24 Apr 2024 290

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 624

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 437

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 456

Oficial, cu unanimitatea CSM Andra Georgiana Vasile, fostul adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, delegată procuror șef în DIICOT Constanța!

23 Apr 2024 326

LIVE TEXT+VIDEO Dumitrache reales Conferință de alegeri în cadrul Organizației Municipale a PSD Constanța. Cine sunt vicepreședinții organizației municipale? (Galerie FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 958

Oana Andreea Schmidt Hăineală a fost delegată șef în DIICOT, pe combaterea traficului transfrontalier de droguri

23 Apr 2024 327

Procurorii Vasile Iftinchi și Stoica Elena, propuși să-i înlocuiască la DNA Constanța pe Bodean Andrei și Conortos Constantin

23 Apr 2024 638

Noi membri în plenul consiliului concurenței

23 Apr 2024 280

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Cum dorește să câștige cursa electorală?

23 Apr 2024 491

CNSC a anulat procedura de atribuire a contractului de servicii de reparații și întreținere a autovehiculelor de la Canalel Navigabile SA

23 Apr 2024 277

Cumpărări directe Tectonic Green Energy SRL face mentenanță preventivă la centralele termice ale Consiliului Județean Constanța (DOCUMENT)

23 Apr 2024 284

Dosar DNA Constanța Vasile Iliuță, șeful Consiliului Județean Călărași, termen azi la Curtea de Apel București! (RECHIZITORIU)

23 Apr 2024 420

MApNConsiliul Afaceri Externe, la Luxemburg

23 Apr 2024 240

Parlamentul României Şedinţa comună - suspendată din lipsa cvorumului, înainte de votul asupra membrilor Consiliului Concurenţei (VIDEO)

22 Apr 2024 394