Cine i-a luat locul lui Dragnea în sediul PSD Constanţa? Dăncilă, pact cu românii!

Preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, şi purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene, deputatul Radu Babuş, au prezentat, într-o conferinţă de presă, „Pactul naţional pentru bunăstarea românilor”, un document electoral cu care PSD vrea să câştige alegerile prezidenţiale.
 
Pactul are cinci direcţii: creşterea pensiilor, creşterea salariilor, susţinerea micilor companii, protejarea activităţilor independente şi sprijinirea tinerilor antreprenori. PSD are şi un program dedicat tinerilor, prin intermediul căruia social-democraţii se angajează să „lupte pentru fiecare tânăr” prin oferirea de credite fără dobândă pentru tinerii între 16-26 ani, transport gratuit cu trenul pentru studenţi, burse mai mari, continuarea programelor „StartUp Nation” şi „O familie, o casă”. Aceste „documente”, programatice împreună cu un ziar de campanie, vor fi distribuite în următoarea perioadă în tot judeţul, astfel încât electoratul să se familiarizeze cu oferta PSD.
 
Preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, a afirmat că în acest moment singurul candidat care are un program şi o viziune pentru România este Viorica Dăncilă, candidatul partidului pentru prezidenţiale.

Acest lucru s-a văzut, a adăugat acesta, şi din numărul mare de semnături, cel mai mare din ţară, pe care organizaţia de la Constanţa l-a strâns pentru susţinerea candidaturii lui Dăncilă, nu mai puţin de 112.000 de semnături. „Ne propunem să fim undeva în top 3 după numărul de voturi pentru candidatul PSD la alegerile prezidenţiale”, a adăugat preşedintele organizaţiei judeţene.
 
Felix Stroe are şi o propunere care, cu siguranţă, unora dintre dumneavoastră le vor răscoli amintirile din şcoală, întreprindere, fabrică, uzină etc. Generic vorbind, propunerea poate fi încadrată la capitolul „cultură instituţională”: „Portretul şefului statului, alături de stema şi steagul României, să îşi găsească locul în fiecare unitate de învăţământ sau instituţie publică”, concluzionează şeful PSD Constanţa.
 
Până când propunerea sa va deveni realitate, Stroe se consolează cu portretul Vioricăi Dăncilă, care l-a înlocuit pe cel al fostului lider PSD, Liviu Dragnea, la loc de cinste, pe peretele dinspre răsărit al sediului PSD Constanţa.
 
„Daţi-ne voie ca la sediul PSD să afişăm portretul doamnei Dăncilă şi al oricărui preşedinte al partidului care va fi desemnat statutar de  congresul PSD. Aşa ar fi normal, nu este o dovadă de obedienţă”, a adăugat Stroe.
 
Fie, vă dăm, dar până în noiembrie!
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Viceprimarița PMP de la Castelu îl urmează pe primarul Nicolae Anghel care a plecat la PSD

23 Apr 2024 288

LIVE TEXT+VIDEO Dumitrache reales Conferință de alegeri în cadrul Organizației Municipale a PSD Constanța. Cine sunt vicepreședinții organizației municipale? (Galerie FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 647

ZIUA LIVE Autoritățile locale au obligația să intervină în susținerea persoanelor aflate la risc de sărăcie sau cu probleme de sănătate!

23 Apr 2024 331

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 393

Surse Coaliția va avea candidaturi separate la Primăria Capitalei - Gabriela Firea - PSD şi Sebastian Burduja - PNL

23 Apr 2024 368

Grupul consilierilor locali PSD au înregistrat proiectului „Protocol pentru Viitor. Intership plătit pentru tinerii din Constanţa” !

22 Apr 2024 437

ZIUA LIVE Este nevoie de o intervenție cathartică în Primăria Constanța?

22 Apr 2024 635

Peste 15 milioane lei fără TVA Primăria Constanța încheie un nou acord-cadru pentru toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din zona II a municipiului Constanța (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 613

Candidații PSD Constanța au participat la „Primăvara speranței în lupta cu boala Parkinson“

20 Apr 2024 653

Ce planuri are Horia Constantinescu pentru lucrările de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța

20 Apr 2024 638

Proiectul de HCL a fost inițiat de grupul consilierilor locali PSD Prefectul județului Constanța a declarat recurs în dosarul denumit generic „Stop depresia"!

19 Apr 2024 444

Conferința Municipală a PSD Constanța „se joacă" pe scena mică de la Casa de Cultură!

18 Apr 2024 747

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 563

Mihai Lupu și Felix Stroe, imortalizați într-o fotografie. Ambii țin în mână adeziunea semnată de preșdintele CJ Constanța pentru a intra în PSD

17 Apr 2024 1078

LIVE TEXT Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța, în conferință de presă (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 932