Comentarii post alegeri Gheorghe Dragomir - „Cred că Doinei Carp i-a trecut nostalgia după Tăriceanu“



Faptul că Doina Carp, consilier judeţean PNL, a participat, săptămâna trecută, la întâlnirea oamenilor de afaceri din Constanţa cu ministrul delegat pentru Buget, Darius Vâlcov, şi cu preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a dat naştere unor discuţii în rândul colegilor săi liberali.


Asta pentru că Doina Carp a dat de înţeles că n-ar paria, în cursa pentru Cotroceni, pe Klaus Iohannis. Mai exact, întrebat dacă nu îl sprijină pe Iohannis în alegeri, consilierul judeţean a declarat sec: „Nu discut aşa ceva. Nu discut acest lucru.“ Vizibil deranjată de întrebare, Doina Carp a ţinut să menţioneze faptul că a luat parte la evenimentul cu pricina în calitate de „simpatizant al domnului Tăriceanu“.

Odată trecute alegerile, colegii Doinei Carp din PNL Constanţa privesc altfel lucrurile. Mai relaxat. Ironic chiar. În sensul acesta, liderul Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, a declarat: „Doamna Carp s-a dus acolo din nostalgie pentru Tăriceanu. Au fost nişte vremuri bune. Cred însă că după rezultatele alegerilor de duminică este dezamăgită şi i-a trecut nostalgia după Tăriceanu.“ Doina Carp se află la al doilea mandat de consilier în Consiliul Judeţean Constanţa, timp în care nu s-a remarcat însă prin niciun proiect de hotărâre.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Nu îl susţineţi pe Iohannis?/Nu discut aşa ceva“ Doina Carp, consilier judeţean PNL, merge pe mâna lui Tăriceanu

13 Nov 2014 2389