Comitetul Executiv Național al PSD se reunește la sfârșitul săptămânii. Poziția filialei Constanța, decisă astăzi

Social-democrații se vor reuni într-o ședință a Comitetului Executiv Național (CExN) al PSD vineri, 21 septembrie, de la ora 12,30, informează Biroul de presă al partidului.
Și PSD Constanța se reunește astăzi în ședința Biroului Permanent Județean în care se va stabili poziția organizației pe care președintele filialei, Felix Stroe, o va susține în cadrul ședinței CExN convocat vineri.

„Democrația e o valoare fundamentală pentru PSD, iar în organizația județeană Constanța a PSD sunt promovate toate formele ei de manifestare. Avem un statut al partidului care stabilește cadrul în care funcționează democrația internă de partid. În acest mod, trebuie dezbătute problemele partidului, atunci când ele apar. Forurile în care trebuie purtate asemenea discuții sunt CExN, respectiv Congresul partidului. Programul de guvernare al partidului are realizări notabile, au crescut veniturile populației - salarii, pensii, avem creștere economică confirmată statistic intern și extern, de aceea nu cred că este indicat să aducem asemenea discuții în spațiul public. Repet, aceste discuții trebuie purtate, dar numai în forurile statutare ale partidului și numai acolo. Procedând altfel nu facem decât să destabilizăm partidul și să producem confuzie în rândul celor peste cinci sute de mii de membri PSD”, a precizat într-o declarație de presă președintele PSD Constanța, Felix Stroe.
 
Potrivit Agerpres, lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisă prin care cer "demisia imediată" a lui Liviu Dragnea din funcțiile de președinte al PSD și al Camerei Deputaților și asigurarea interimatului la conducerea partidului de către premierul Viorica Dăncilă, care este președinte executiv.

Documentul este semnat de vicepreședintele PSD Paul Stănescu, viceprim-ministru și ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Gabriela Firea, vicepreședinte PSD și primar general al capitalei, și Adrian Țuțuianu, vicepreședinte PSD și vicepreședinte al Senatului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Surse Coaliția va avea candidaturi separate la Primăria Capitalei - Gabriela Firea - PSD şi Sebastian Burduja - PNL

23 Apr 2024 224

Grupul consilierilor locali PSD au înregistrat proiectului „Protocol pentru Viitor. Intership plătit pentru tinerii din Constanţa” !

22 Apr 2024 415

ZIUA LIVE Este nevoie de o intervenție cathartică în Primăria Constanța?

22 Apr 2024 556

Peste 15 milioane lei fără TVA Primăria Constanța încheie un nou acord-cadru pentru toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din zona II a municipiului Constanța (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 601

Candidații PSD Constanța au participat la „Primăvara speranței în lupta cu boala Parkinson“

20 Apr 2024 642

Ce planuri are Horia Constantinescu pentru lucrările de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța

20 Apr 2024 631

Proiectul de HCL a fost inițiat de grupul consilierilor locali PSD Prefectul județului Constanța a declarat recurs în dosarul denumit generic „Stop depresia"!

19 Apr 2024 442

Conferința Municipală a PSD Constanța „se joacă" pe scena mică de la Casa de Cultură!

18 Apr 2024 730

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 561

Mihai Lupu și Felix Stroe, imortalizați într-o fotografie. Ambii țin în mână adeziunea semnată de preșdintele CJ Constanța pentru a intra în PSD

17 Apr 2024 1075

LIVE TEXT Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța, în conferință de presă (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 923

Surse Cătălin Cîrstoiu depune săptămâna viitoare candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei

15 Apr 2024 549

Fostul lider PSD Dumitru Buzatu, plasat în arest la domiciliu. Ce interdicții au fost instituite (DOCUMENT)

15 Apr 2024 533

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria București, Cătălin Cîrstoiu, exclude o retragere a sa din cursa pentru fotoliul de primar

15 Apr 2024 474

Ultima săptămână din aprilie vine cu alegeri interne în PSD Constanța?!

15 Apr 2024 846