Politic

Concert de colinde cu Fuego, la Deleni

deleni_primar_dan_marian_01.jpgComuna Deleni este astăzi în sărbătoare. Satele comunei vor răsuna de colinde, ca în fiecare an. Primarul Marian Dan le-a pregătit o surpriză locuitorilor.

În localitatea Pietreni va avea loc, începând cu ora 17.00, un concert de zile mari susţinut de Fuego. Din repertoriul interpretului nu vor lipsi colindele şi nici binecunoscuta piesă „Împodobeşte, mamă bradul". Spectacolul va începe de la ora 16.00, când copiii şi tinerii din comună vor susţine la rândul lor un program artistic compus din colinde şi datini specifice sărbătorilor de iarnă.
Primăria Deleni a amenajat pentru spectacolul de astăzi un cadru special, care recompune scena Naşterii Domnului. Nu lipseşte staulul în care au fost aduse special pentru întâmpinarea Crăciunului figurine cu Iosif, Fecioara Maria şi pruncul sfânt, dar şi animale: câteva oi, o vacă şi un măgar. Primarul comunei, Marian Dan, ne-a declarat că s-a dorit astfel, crearea unei atmosfere calde, cât mai apropiată de cea descrisă în Sfânta Scriptură. Astăzi va fi instalată şi scena pe care va concerta Fuego şi pe care vor anima atmosfera, copiii şi tinerii din Deleni.
Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Primăria Deleni a oferit daruri copiilor, vârstnicilor şi persoanelor nevoiaşe. Moşul a venit atât pentru copiii de la grădiniţă, cât şi pentru cei de la şcoală. Primăria a oferit elevilor şi preşcolarilor 600 de pachete cu dulciuri, fructe şi jucării. Pensionarii şi familiile nevoiaşe au primit şi ei daruri din partea autorităţilor locale. Au fost acordate nu mai puţin de 850 de pachete cu alimente şi produse tradiţionale, astfel încât şi cei mai nevoiaşi să aibă ce pune pe masa de Crăciun. Edilul comunei Deleni le-a transmis tuturor locuitorilor comunei să aibă parte de sărbători cu bine. „Le urez tuturor locuitorilor comunei «Sărbători fericite!», multă sănătate şi să aibă parte de un an nou mai bun", a declarat primarul Marian Dan.

 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Surpriză neplăcută pentru șoferii care parchează la întâmplare în parcarea unui supermarket din zona ICIL din Constanța. Ce au pățit mai mulți conducători auto

12 Dec 2018 534

Bărbat, săltat de poliţişti în zona ICIL din Constanţa. Pe numele lui era emis un mandat de executare

04 Nov 2018 573

Un nou magazin Lidl s-a deschis la Constanța. Zeci de oameni au așteptat la coadă. Unde este situat magazinul (galerie foto-video)

25 Oct 2018 11425

Când se deschide noul magazin Lidl, ridicat pe locul fostei fabrici de pâine Dobrogea din Constanța

19 Oct 2018 7205

Accident rutier în zona ICIL. Un motocilist a fost rănit

05 Oct 2018 697

Şantier pe bulevardul 1 Decembrie 1918 - zona ICIL din Constanţa. Se lucrează la accesul spre magazinul Lidl (galerie foto+video)

28 Sep 2018 2650

Atenţie, şoferi! Confort Urban anunţă lucrări în zona ICIL Constanţa pentru noul magazin Lidl

13 Sep 2018 2930

Continuă dezinsecția în cartierele din Constanța. Ce insecticid nou se va folosi (galerie foto)

27 Aug 2018 1873

Continuă acţiunile de dezinsecţie în municipiul Constanţa

15 Aug 2018 469

Accident teribil în Constanţa. O ambulanţă SMURD răsturnată. Două victime mama şi copilul (galerie foto şi video)

11 Aug 2018 26176

Vot în Comisia de Urbanism a CLM pentru benzinăria care va fi amenajată pe fosta autobază ICIL. Afacerea aparţine unui fost om politic constănţean (document)

26 Jul 2018 1654