Congresul Extraordinar al PMP Eugen Tomac a fost ales preşedinte al partidului (VIDEO)



Congresul Extraordinar al Partidului Mişcarea Populară (PMP) l-a ales sâmbătă, 18 februarie, pe Eugen Tomac ca preşedinte al formaţiunii politice.

El a candidat ca lider al moţiunii „PMP - un nou început pentru o Românie creştin-democrată". 

Din totalul de 456 de voturi exprimate, 421 au fost „pentru'', 18 „împotrivă'' şi 17 abţineri.  

„Vă mărturiesc că nu mă așteptam să fiu pus din nou în această postură, dar vreau să mă adresez cu acest prilej tuturor membrilor PMP. În politică, am învățat un lucru esențial pe care ni l-a spus, cu multă îndemânare, cel care a dat suflu acest partid - că uneori ești pus în situația de a face ceea ce trebuie, nu ceea ce îți place. (...) Vreau să nu uităm  un lucru esențial - într-o organizație politică, întodeauna au dreptate cei care, prin mijloace democractice, aleg care este calea de urmat”, a declarat Eugen Tomac.



Președintele Organizației Județene Constanța a Partidului Mișcarea Populară (PMP), Claudiu Palaz, i-a oferit susținerea lui Eugen Tomac pentru șefia partidului, precizând că îl respectă ca om politic pe Cristian Diaconescu, fostul președinte al PMP, însă „viața politică merge mai departe”. 

„Mă onorează, din nou, încrederea pe care mi-o acordați. Asta nu înseamnă că nu înțeleg contextul și responsabilitatea cu care mă încarcați într-un moment atât de dificil. (...) Înainte de a intra în textul moțiunii pe care l-am transmis tuturor colegilor noștri, vreau să subliniez câteva astpecte importante în contextul în care ne aflăm. (...) Pentru a înțelege că există foarte multe motive pentru care PMP trebuie să meargă înainte, (...) și n-am să mă refer doar la obiectivele politice ale partidului”, a adăugat Eugen Tomac, la Congresul extraordinar al PMP. 

La începutul lunii februarie 2022, eurodeputatul Eugen Tomac anunţa că pe 19 februarie va fi organizat congresul formaţiunii. 

foto și video: Facebook/ Partidul Mișcarea Populară
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 490

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 593

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 566

Alianța Dreapta Unită a stabilit candidatul pentru Primăria Independența, județul Constanța

09 Apr 2024 556

PSD va câștiga detașat alegerile locale, conform unui sondaj la nivel național

01 Apr 2024 779

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Tandemul pe care îl fac cu Bogdan Bola pentru Primărie înseamnă foarte mult. Și susținerea PMP-ului este importantă”! (VIDEO)

29 Mar 2024 748

ZIUA LIVE Președintele USR Constanța, Stelian Ion - „Și așa cum am gândit alianța, ea este formula cu care noi intenționăm să câștigăm primăria” (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 649

ZIUA LIVE De ce vrea Stelian Ion să-și ia revanșa în 2024!

28 Mar 2024 745

Gabriel Ciobanu, candidează la funcția de primar Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea!

27 Mar 2024 1149

Fostul senator Dorel Onaca a plecat din PMP și a revenit în Partidul România Mare

24 Mar 2024 3414

Dorin Sărăcilă, candidatul ales de ADU pentru Primăria Tuzla, în județul Constanța

23 Mar 2024 694

Este oficial! Primarul comunei Castelu, județul Constanța, Nicolae Anghel a intrat în PSD (GALERIE FOTO

23 Mar 2024 979

Președintele PMP Constanța candidează și la alegerile europarlamentare

22 Mar 2024 683

Bogdan Bola îl susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța „E nevoie de o schimbare, înfrățirea PNL și PSD este evidentă"!

20 Mar 2024 818

Oficial! Stelian Ion și Claudiu Iorga Palaz, candidații din partea Alianței Dreapta Unită pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța

20 Mar 2024 798