Consilierii județeni PNL, donație către UPU din cadrul Spitalului Județean Constanța „Toți banii programați pentru evenimente să meargă către spitale”


Consilierii județeni PNL au donat 200 de teste pentru detectarea COVID Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța.
Secretarul general al PNL Constanța, consilierul județean Marian Crușoveanu spune că tot către UPU va ajunge în perioada următoare și o donație de viziere ajustabile, deoarece, cele mai expuse în această perioadă sunt cadrele medicale care se ocupă cu triajul pacienților.

“Momentele cele mai dificile sunt și momentele care ne aduc împreună de cele mai multe ori. În astfel de momente, solidaritatea, grija față de cel de lângă noi, sunt esențiale pentru a ieși puternici din această provocare. De aceea, am considerat că nu e un moment mai bun de a ne implica și de a da mai departe, decât acesta. Fiecare acțiune pe care o întreprindem are ecou. Un efort, cât de mic, rostogolește un bulgăre și se transformă într-o avalanșă de fapte bune. Medicii au nevoie de noi. Iar noi avem nevoie de ei. Putem să-i ajutăm stând acasă, respectând toate regulile, având grijă de cei din jur și donând”, precizează consilierul județean.


Fondurile alocate pe Legea 350, pot fi un ajutor care ar salva vieții la Constanța

Alesul județean liberal insistă totodată pe faptul că administrația județeană, trebuie să aibă în continuare în atenție sistemul sanitar, spitalele care funcționează în subordinea Consiliului Județean.

“Sunt 3 milioane de lei pe care CJC îi avea pregătiți să fie alocați pe legea 350 către ONG-uri, aceste fonduri vor putea fi un ajutor care ar salva vieții la Constanța. De asemenea, mai avem o sursă: având în vedere că în perioada următoare toate evenimentele publice sunt anulate, banii alocați către Centrul Cultural Constanța Theodor Constanța pentru evenimentele culturale ar putea fi relocați în cazul în care va fi nevoie Spitalului Județean”, consideră Marian Crușoveanu.



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 477

Compania Mamaia SA și directorul general, Ursu Carmen, trimiși în judecată de procurorii din Constanța!

18 Apr 2024 670

ZIUA LIVE. Iulia Iurea, viceprimar Valu lui Traian „28 de hectare de teren sunt destinate strict amenajării de parcuri în localitate" (VIDEO)

18 Apr 2024 773

Proiectul de lege a ajuns la Camera Deputaților Radarele poziționate în mod vizibil, cu însemnele distinctive ale Poliției Rutiere!

18 Apr 2024 369

ZIUA LIVE Predare de ștafetă la Valu lui Traian! Iulia Iurea, despre proiectele pe care le-a gândit și pentru care a obținut finanțare!

17 Apr 2024 695

Este nașul fiicei afaceristului Comănescu de la GSP Plecare din echipa Chițac. O nouă demisie din Consiliul Local Municipal Constanța!

17 Apr 2024 2638

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu dezbătute cu cei doi candidați PNL

16 Apr 2024 470

Surse Cătălin Cîrstoiu depune săptămâna viitoare candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei

15 Apr 2024 503

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria București, Cătălin Cîrstoiu, exclude o retragere a sa din cursa pentru fotoliul de primar

15 Apr 2024 436

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu

15 Apr 2024 564

Proiect PNL pentru a completarea Legea Cooperativelor Agricole nr. 566/2004!

14 Apr 2024 465

Tulcea Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, susţine dezvoltarea infrastructurii porturilor de la Dunăre

13 Apr 2024 406

LIVE TEXT + VIDEO PNL Tulcea își prezintă, azi, echipa în perspectiva alegerilor din acest an. Printre invitați se află și Nicolae Ciucă

13 Apr 2024 741

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 845

Președintele PNL, Nicolae Ciucă „Sunt sigur că, pe 9 iunie, echipa liberală din Constanța va ieși învingătoare“

12 Apr 2024 651