Consilierul judeţean Cristy Baisan, preşedinte interimar al noii filiale PNL Limanu

Până la scrutinul parlamentar programat să se desfăşoare pe 11 decembrie anul curent, organizaţia judeţeană PNL Constanţa încearcă să se întărească în teritoriu. O primă dovadă în acest sens a venit ieri, de la Limanu, iar anunţul a fost făcut de către consilierul judeţean PNL Cristy Baisan. Încadrat de Cornelius TrucmelPetra Cotleţ - din partea PRU Limanu, Marcela Stancu şi Luca Lucian - preşedintele interimar al ALDE Limanu (fost membru PDL), liderul PNL a anunţat că filiala din Limanu a partidului şi-a majorat resursa umană cu aproximativ 300 de noi membri proveniţi din organizaţiile locale ale PRU, M10 şi ALDE, mai puţin consilierii locali ai formaţiunilor respective.
 
„O dreaptă fragmentată nu este în măsură să câştige alegerile, iar asta s-a constatat la alegerile locale. De atunci, am încercat să găsim o soluţie prin care cei care au făcut opoziţie PSD-ului şi sunt dispuşi să continue pe această direcţie să se alăture PNL-ului, astfel încât să avem un pol de opoziţie consolidat. În urma discuţiilor purtate, am reuşit să facem, la Limanu, o echipă în jurul PNL prin care partidele din opoziţie - PRU, ALDE şi M10 - s-au alăturat cu membri. Este o strângere de rânduri şi o consolidare a PNL în zonă“, a declarat consilierul judeţean PNL Cristy Baisan.
 
Acesta a recunoscut că îşi doreşte ca la alegerile parlamentare această nouă construcţie în jurul PNL să obţină „un rezultat corect, care să reflecte electoratul de acolo. Pentru noi, un rezultat corect este un raport de 60% PNL - 40% PSD“, a adăugat Baisan.
 
Deşi nu au mai mulţi reprezentanţi în Consiliul Local Limanu, liberalii vor face opoziţie în două feluri. „În primul rând, va trebui să redăm electoratului încrederea că nu este în minoritate, ci în majoritate, dreapta la Limanu, iar asta o vom demonstra prin creşterea de forţe de astăzi (n.r. ieri) şi prin scorul de la alegerile parlamentare de peste 50%“, a menţionat Cristy Baisan.
 
Concret, de la ALDE ar fi trecut la PNL aproximativ 100 de membri, iar de la PRU ar fi vorba de circa 250 de membri.
 
Ieri după-amiază, la Limanu a avut loc o şedinţă de partid în care a fost desemnată o conducere interimară a filialei liberale. Funcţia de preşedinte interimar al PNL Limanu va fi deţinută, până după alegerile parlamentare, de consilierul judeţean Cristy Baisan, care va fi ajutat de Marcela Stancu - secretar, de patru vicepreşedinţi şi de „alţi oameni noi care nu au mai făcut politică“. „Este o construcţie proaspătă şi, probabil, vom ajunge la aproximativ 700 de membri la Limanu“, a concluzionat noul preşedinte al PNL Limanu, Cristy Baisan. Totodată, liderul liberal a confirmat faptul că, în perioada următoare, nu exclude posibilitatea ca mişcări de acest gen să apară şi în alte localităţi din judeţ.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Tulcea Firma unui fost consilier județean din Constanța, contract cu Primăria Crișan (DOCUMENT)

02 Nov 2023 1103

Licitații Tulcea Marinetek NSD SRL din Constanța, a fostului consilier județean Remus Cristy Băisan, contract cu Primăria Sfântu Gheorghe (DOCUMENT)

28 Aug 2023 963

Marinetek NSD din Constanța, din care face parte și fostul consilier județean Remus Cristy Băisan, contract cu Primăria Ovidiu (DOCUMENT)

08 Jun 2023 1486

Ponton de acostare la Jurilovca, în județul Tulcea. Contractul, câștigat de o firmă din 23 August, în care asociat e și Remus Cristy Băisan (DOCUMENT)

11 Apr 2023 2611

Declaraţii de avere şi de interese ale consilierului judeţean PNL Costel Stanca. Firma la care este asociat a avut contracte de peste 200.000 de lei (documente)

28 Jul 2018 5152

O nouă formaţiune politică, înregistrată la Tribunal. Unul dintre fondatori este din Constanţa

08 Dec 2017 3683

Toamna partidelor Platforma „România Modernă şi Demnă“, lansată de un fost liberal constănţean, îşi propune reglementarea relaţiilor dintre Stat şi Biserică!

04 Sep 2017 3788

„Disidentul“ liberal Cristy Băisan îşi face partid cu filon naţionalist?!

03 Aug 2017 4187

UPDATE. Au fost validaţi noii consilieri Şapte proiecte pe ordinea suplimentară a şedinţei Consiliului Judeţean Constanţa de astăzi (galerie foto)

30 Jun 2017 4509

Prefectul a emis ordine de încetare a mandatelor de aleşi locali pentru trei liberali Cine devine consilier judeţean după ce Cristy Băisan şi-a pierdut mandatul? (galerie foto)

24 Jun 2017 5555

Prefectul Nicolaescu a semnat ordinele de încetare a mandatelor de consilieri ale lui Rezeanu, Căliminte si Baisan

23 Jun 2017 4086

Update. Excluderea celor trei consilieri votată în unanimitate în BPJ al PNL Constanţa

09 Jun 2017 2837

Administrator special numit la societatea Marinetek BSM SRL

08 May 2017 2291

Consilierul judeţean Cristy Băisan îşi suspendă candidatura. Bogdan Huţucă şi Mihaela Andrei vor funcţia supremă în PNL Constanţa!

22 Apr 2017 2377

Băisan şi Chiţac cer stoparea procesului de alegeri interne din PNL şi numirea unei conduceri interimare. Dragomir le răspunde că „statutul a fost respectat“!

03 Apr 2017 2926