Politic

Consilierul judeţean PNL George Muhscină susţine trimiterea de oameni noi în Parlament!

Consilierul judeţean PNL şi şeful de campanie al liberalilor constănţeni pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, George Muhscină, apreciază propunerea preşedintelui PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, de a susţine oameni noi pentru viitorul Legislativ.

„Consider că propunerea preşedintelui PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, de a reîmprospăta noul Parlament printr-o infuzie de oameni noi şi bine pregătiţi reprezintă un gest politic sincer şi demn, aşa cum nu am mai văzut în ultimii ani în Constanţa şi nici în România”, a declarat şeful campaniei electorale a organizaţiei judeţene PNL Constanţa, George Muhscină.
 
Desigur, această propunere ce vine din partea unui parlamentar în funcţie va fi supusă atenţiei membrilor Biroului Politic al PNL Constanţa, care vor lua decizia finală. „Preşedintele Gheorghe Dragomir exprimă o dorinţă sinceră a constănţenilor, dorinţa de a beneficia în Parlament de reprezentanţi altfel, de oameni noi, care să se zbată în fiecare zi de mandat pentru o legislaţie mai bună şi pentru o viaţă de calitate în oraşele şi comunele din Constanţa”, a opinat consilierul judeţean liberal.

Acesta este convins că ai săi colegi din BP al PNL Constanţa vor susţine propunerea lui Dragomir, ceea ce ar coincide cu voinţa electoratului. „Cred că cei mai mulţi dintre colegii mei, membri în Biroul Permanent Judeţean al PNL Constanţa, vor înţelege că în politica de la malul mării se simte nevoia de schimbare în mai bine şi vor vota pentru o listă de oameni noi, convingători şi pregătiţi pentru a reprezenta partidul în alegerile din 11 decembrie”, a încheiat George Muhscină, liderul campaniei electorale a organizaţiei judeţene liberale, consilier judeţean şi membru în Biroul Permanent Judeţean al PNL Constanţa.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firma Parc Mamaia SRL, controlată de fostul consilier local Aurel Butnaru, va amenaja o plajă turistică în Mamaia

20 Apr 2019 289

Huţucă (PNL) - „Făgădău a îngheţat toate angajările în administraţia publică locală, dar, şi mai grav, a tăiat bani de investiţii, şi aşa puţine şi nesemnificative!“

20 Apr 2019 297

Gheorghe Donțu a fost numit membru în Consiliul de Administrație al Casei de Asigurări de Sănătate Constanța

19 Apr 2019 672

LIVE TEXT Consiliul Județean Constanța, convocat în ședință ordinară. Ce proiecte sunt incluse pe ordinea de zi (galerie foto)

19 Apr 2019 850

Rareș Bogdan - „Ne putem și noi salva Cazinoul din Constanța?“

19 Apr 2019 794

Situaţie disperată printre angajaţii RADIONAV. Deputatul Huţucă i-a scris ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc (document)

18 Apr 2019 718

Motiv de gâlceavă politică Liberalii din Consiliul Judeţean vor modificarea programului cultural al Centrului „Teodor T. Burada“ şi suspendarea Festivalului Berii (document)

18 Apr 2019 1287

Criză fără precedent în bugetul municipiului Constanţa pentru 2019! Cheltuielile cu salariile au crescut cu 40%. S-au tăiat banii regiilor. Primăria îşi propune să vândă cât mai multe terenuri

17 Apr 2019 1962

Moţiunea simplă împotriva ministrului Finanţelor, dezbătută în plenul Senatului

15 Apr 2019 278

PMP, proiect de lege privind eliminarea pensiilor speciale Turcescu - „Suntem bucuroşi că PNL şi USR ne susţin, dar să dea Cezarului ce-i al Cezarului!“

15 Apr 2019 985

Sub sloganul „România în primul rând“, PNL şi-a prezentat echipa de europarlamentari în faţa electoratului din Regiunea Sud-Est (galerie foto)

15 Apr 2019 1173

Doi deputați PNL implicați în accidentul rutier din apropiere de Aeroportul Mihail Kogălniceanu, județul Constanța

14 Apr 2019 4878

LIVE TEXT Lansarea candidaţilor PNL la alegerile europarlamentare, la Constanţa. Rareş Bogdan, prezent la eveniment (galerie foto + video)

14 Apr 2019 1311

PNL estimează o prezenţă la vot de 50% la alegerile europarlamentare

13 Apr 2019 351

Liberalii şi-au pierdut răbdarea şi îi dau ultimatum lui Făgădău Soluţiile PNL Constanţa pentru crearea de locuri de parcare în municipiu

12 Apr 2019 975