Constanța reală a lui Tudorel Chesoi, candidat ANȚ “Primăria trebuie să deschidă cel puțin 10 puncte de lucru în cartiere” (galerie foto+video)

  • Tudorel Chesoi, candidat pentru funcția de primar al municipiului Constanța din partea Alianței Național Țărăniste își prezintă programul electoral în cadrul unor evenimente organizate în cartierele din oraș

  • Programul său, intitulat “Constanța reală” are mai multe componente, una dintre acestea fiind cea edilitară, de înfrumusețare a urbei

  • Chesoi împreuna cu echipa sa, a ajuns ieri în spatele blocurilor din cartierul Inel II – Groapă, acolo unde biruienile au năpădit spațiile virane

  • Aceasta nu este singura zonă din oraș care arată astfel, neamenajată și ignorată de administrația locală

 
Candidatul Alianței Național Țărăniste Constanța, Tudorel Chesoi, pentru funcția de primar al municipiului Constanța își prezintă programul electoral în cadrul unor evenimente organizate în cartierele din oraș.
“Constanța reală” are mai multe componente, una dintre acestea fiind cea edilitară, de înfrumusețare a urbei. Chesoi împreuna cu echipa sa, a ajuns ieri în spatele blocurilor din cartierul Inel II – Groapă, acolo unde biruienile au năpădit spațiile virane, unele aflate în litigii de ani de zile.
Locuitorii din zonă susțin că terenurile din care te aștepți să tâșnească șerpii, arată astfel de mai bine de zece ani.
Aceștia așteaptă ca autoritățile măcar să le tundă iarba, dacă nu sunt capabile să le amenajeze parcări sau un loc de joacă pentru cei mici, pentru că în zonă trăiesc foarte multe familii cu mulți copii.
Tudorel Chesoi a afirmat că din păcate, aceasta nu este singura zonă din oraș care arată astfel, neamenajată și ignorată de administrația locală.
Candidatul Alianței Național Țărăniste Constanța susține că viitoarea administrație nu mai trebuie să fie condusă de actualul primar, Decebal Făgădău și se așteaptă ca viitorul primar să-i ia în serios proiectele, inclusiv pe cele demarcate încă din timpul mandatului de consilier local.
Chesoi își dorește ca din toamnă, administrația locală să fie prezentă în cartierele orașului. “Primăria trebuie să deschidă cel puțin 10 puncte de lucru în cartiere, pentru informare, comunicare și îndrumare a cetățenilor precum și pentru supravegherea ordinea și disciplina în parcurile, parcările și locurile de joacă care sper că se vor realiza în următorul mandate”, a punctat reprezentantul ANȚ.


 
 Citește și:

LIVE TEXT și VIDEO Candidatul Alianței Național Țaraniste, conferință de presă în cartierul Inel II - Groapă (galerie foto)

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spălătoria Trompy din Constanța va fi modernizată. Andalex a obținut autorizația de construire

12 Aug 2021 3121

Tudorel Chesoi și-a exercitat dreptul de vot. Ce a spus după votare

27 Sep 2020 1884

#alegerilocale2020 Tudorel Chesoi, candidatul ANȚ la Primăria Constanța - „Suntem foarte departe de alte orașe care ne-au luat-o cu mult înainte. Am soluții clare, certe și convingătoare” (video)

21 Sep 2020 2426

#alegerilocale2020 Tudorel Chesoi (ANT), despre proiectele importante pe care le propune constănțenilor (VIDEO)

18 Sep 2020 1608

#alegerilocale2020 Tudorel Chesoi (ANT), candidat la Primăria Constanța, în conferință de presă

09 Sep 2020 1806

#alegerilocale2020 Candidatul Alianței Țărăniste, Tudorel Chesoi spune că în mandatul său de primar al Constanței, prețul gigacaloriei va scădea până la 150 de lei. Punctele termice cu centrale pe gaz

04 Sep 2020 2063

#alegerilocale2020 Tudorel Chesoi, candidatul Alianței Național Țărăniste pentru funcția de primar propune “Constanța Verde”(video)

25 Aug 2020 3456

#alegerilocale2020 Tudorel Chesoi a depus candidatura pentru funcția de primar al Constanței (galerie foto+video)

17 Aug 2020 2141

LIVE TEXT și VIDEO Candidatul Alianței Național Țaraniste, conferință de presă în cartierul Inel II - Groapă (galerie foto)

14 Jul 2020 4266

Stelian Ion, candidat al Alianței USR – PLUS, termen limită pentru PNL “Discuțiile legate de polul de dreapta la Constanța trebuie tranșate până la finalul acestei luni”!

07 Jul 2020 3242

LIVE TEXT Se pun bazele polului de dreapta la Constanța. USR, Alianța Țărănistă și PLUS au anunțat colaborarea (galerie foto+video)

06 Jul 2020 4062

Tudorel Chesoi, Alianța Național Țărănistă Primarul PSD Decebal Făgădău a sărăcit Constanța

02 Jul 2020 1384

LIVE TEXT Alianța Națională Țărănistă. Tudorel Chesoi își lansează candidatura la Primăria Constanța (galerie foto)

21 Feb 2020 2510

Modificare importantă în firma Andalex. Soţii Chesoi au cooptat un nou acţionar. Despre cine este vorba

09 Dec 2019 3075

Hotelul Ioana, deţinut de fostul consilier local Tudorel Chesoi, va fi modificat

31 Dec 2018 3175