Copiii din Cumpana il intampina pe Mos Craciun cu colinde

1198096012.jpg

In calitate de presedinte al organizatiei judetene de femei PSD Constanta, primarul Mariana Gaju, va aduce un strop de lumina si in sufletele batranilor de la azilul din localitatea Poarta Alba.

In sala de spectacole a Caminului Cultural din comuna Cumpana s-a desfasurat, ieri, serbarea de Craciun oferita de patru grupe de prescolari ai gradinitei cu orar normal din localitate. Alaturi de educatoare si parintii au fost prezenti la eveniment pentru a-i sustine pe cei mici. Fetitele si baieteii, deghizati in personaje simbolice pentru anotimpul rece, i-au incantat pe cei prezenti cu colinde si poezii. Scena s-a umplut de alb, fulgi de zapada, oameni de zapada si chiar Iarna in persoana au cantat cantece de Craciun. Cu ocazia apropiatelor sarbatori, Primaria si Consiliul Local Cumpana ofera in aceste zile pachete cu dulciuri, fructe si jucarii celor peste 1.300 de copii din institutiile de invatamant din comuna. Darurile sunt oferite personal de catre primarul Mariana Gaju, viceprimarul Constantin Balan, alaturi de consilierii locali. Astfel de serbari, dedicate sfintelor sarbatori, mai au loc astazi si maine la Caminul Cultural Cumpana. De asemenea, in calitate de presedinte al organizatiei judetene de femei a PSD Constanta, Mariana Gaju se va afla, astazi, si la azilul de batrani din localitatea Poarta Alba, pentru a oferi daruri cu ocazia Craciunului. Evenimentul va incepe la ora 11.00. Pachetele oferite varstnicilor contin produse alimentare traditionale, dulciuri si bauturi racoritoare. Reprezentantele filialei judetene a PSD Constanta vor fi insotite de un grup de copii care vor colinda si vor sustine momente artistice dedicate batranilor din azilul de la Poarta Alba. "Speram ca gestul nostru sa aduca si in sufletele acestor parinti un strop de bucurie si lumina", a declarat primarul Mariana Gaju.

Scris de: {autor}Manuela MOLDOVEANU{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 375

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 414

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 677

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 580

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 538

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 771

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 558

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 661

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 712

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 526

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 581

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 556

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 786

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3405

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14205