Cum l-a fentat Banias pe udemeristul Palosi

cap_3.jpgLiderul teritorial al UDMR Constanţa, Francisc Paloşi, urmează să discute cu ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, problema legată de neprimirea posturilor de conducere în instituţiile deconcentrate constănţene solicitate democrat-liberalilor

Chiar dacă au fost primii care au început discuţiile cu democrat-liberalii constănţeni în privinţa deconcentratelor care le revin, se pare că UDMR Constanţa este pe cale să piardă şi cele câteva posturi pe care le-a solicitat. Cel puţin asta reiese din lipsa de comunicare între cele două formaţiuni politice de la malul mării.

Au trecut aproape trei luni de când conducerea UDMR Constanţa a înaintat reprezentanţilor PDL lista cu cele câteva posturi de conducere în instituţiile deconcentrate din judeţ. La acel moment, democrat-liberalii din Biroul Permanent Judeţean au aprobat solicitările ungurilor, însă, din cauza controversei produse de neconstituţionalitatea unor Ordonanţe de Guvern - în baza cărora fuseseră instalaţi şefii deconcentratelor şi aşteptatele clarificări la statutul funcţionarilor publici - au amânat ocuparea posturilor de conducere de către UDMR. Francisc Paloşi, preşedintele teritorial al UDMR Constanţa, solicita la acel moment un post de şef de divizie în cadrul Gărzii Financiare, unde îl avea pregătit pe fiul său, Ionuţ Paloşi, postul de director adjunct al Direcţiei Apelor Dobrogea - Litoral, unde propus era Nagy Ioan, dar şi conducerea Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Techirghiol, pregătită pentru Indiran Logofătu. De asemenea, se solicita postul de director adjunct în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică pentru Szoke Bella şi postul de director adjunct în cadrul Inspectoratului Teritorial de Construcţii Constanţa pentru Istvan Molnar.

Aşa cum ne-a declarat Francisc Paloşi, discuţiile au fost suspendate şi liderul organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, Mircea Banias, nu a mai dat niciun semn de conciliere. „De când m-a sunat şi mi-a spus că este bolnav şi nu ne putem întâlni pentru a continua negocierile nu am mai vorbit nimic. În cursul zilei de azi (n.r. ieri) am să port o discuţie cu ministrul Sănătăţii şi am să văd dacă se mai poate face ceva să ne luăm posturile. Ştiu că după 30 iunie se transferă către autorităţile locale toate spitalele, dar conducerile vor fi puse tot prin susţinerea politică", a mai adăugat Paloşi.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Lumi

18 May, 2010 10:04

Oricum UDMR-istii sunt oameni cu verticalitate . Ar fii un castig sa fie numiti la conducerea deconcentratelor sau a altor unitati din Dobrogea . E jale mare unde a patruns PDL-ul . Incompetenti de mare clasa . Pacat de aceasta tara .

PALOSI DISPARI

18 May, 2010 07:23

La autoritatile locale UDMR nu va pune nimic. Oricum UDMR nu exista decat in proportie de 0,1%. BRAVO lui BANIAS!!

Articole asemanatoare

#Dobrogea144 Ionuț Francisc Paloși, director executiv Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

18 Nov 2022 1902

Copii din Constanța, în vizită la Palatul Cotroceni. Cine i-a însoțit (GALERIE FOTO)

18 Oct 2022 1444

Tenis Constănțeanul Ștefan Paloși, învingător la dublu în turneele din Turcia și Spania (GALERIE FOTO)

23 Mar 2022 2177

UPDATE. Start în confruntare Constănțenii Horia Tecău și Ștefan Paloși, în echipa de Cupa Davis a României pentru meciul cu Spania

04 Mar 2022 2146

Tenis Constănțenii Ștefan Paloși și Sebastian Gima, campioni naționali în concursul pe echipe (documente)

09 Oct 2021 2732

Constanța Ștefan Paloși, primul său titlu de campion național la seniori. Edris Fetisleam, finalist la dublu masculin (documente)

06 Oct 2021 4355

Constănțeanul Ștefan Paloși a câștigat primul său turneu ITF Pro. Învingător la Vitality Open Tour! (galerie foto)

17 Aug 2021 2785

Performanțe constănțene, în raportul Federației Române de Tenis. Simona Halep, cea mai bună jucătoare a anului

06 Dec 2019 1764

#citeșteDobrogea Primari ai Medgidiei după Primul Război Mondial (I)

09 Oct 2019 3590

Imagini de la eveniment Constanța. Campionul european Ștefan Paloși, meci demonstrativ de Pickleball, cu ocazia lansării acestui sport în România (galerie foto + video + documente)

22 Dec 2018 3739

Interviu online cu Ştefan Paloşi, din Constanţa, campion european la tenis „Ţelul meu e să ajung în top 10 ATP“

06 Oct 2018 5265

Cine sunt beneficiarii fondurilor nerambursabile alocate de Consiliul Județean Constanța pentru activitățile sportive?

13 Sep 2018 2999

Ştefan Paloşi, din Constanţa, campion european la tenis! Selma Cadâr, medaliată cu argint (galerie foto)

30 Jul 2018 4264

Constănţeanul Ştefan Paloşi, alături de Roger Federer şi Rafael Nadal la Wimbledon

12 Jul 2018 2876

Nepotul lui Francisc Paloşi, fost consul onorific al Ungariei la Constanţa Ştefan Paloşi, pe tabloul principal în turneul de juniori de la Wimbledon

07 Jul 2018 3358